Bildirim
Darboğaz Olur Mu?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İmkanınız varsa işlemciyi 5600 yaparsanız daha iyi olur.
-
-
O işlemci ,0 ekran katına bi tık fazla bile gelir.
-
İşlemci ekran kartına göre daha ucuz olduğu için ileride ekran kartını değiştiririm diye 5500 alayım dedim. Ekran kartını yükselteyim desem bütçeyi çok aşacak. Bilemedim... Sizin öneriniz nedir?
-
RTX 3050 gibi bi karta, en ucuz 6887 TL verceğinize,
-
Wattman hatası yüzünden o kadar çok hevesimi kaçırdılar ki NVIDIA kartlara yöneldim ama aklım hala AMD'de...
-
Rx6600 kullanıyorum bir kere Wattman almadım. Bundan önce yıllardır rx570 kullandım yine hiç denk gelmedi maşallah. Wattman kesin bir sorun değil hocam kimisinde oluyor kimisinde olmuyor hatta artık çok daha nadir oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12100f + rx 6700 lü sistem de toplayabilirsin
aynı fiyata
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X