Merhaba, bugün Ac Origins kurdum ama yer yer aşırı fps düşüşleri ve saniyelik takılmalar yapmaya başladı bilgisayarım. O yüzden sistemimi güncellemek istiyorum.
Sistemim: Anakart: ASUS TUF B450M-PLUS GAMING İşlemci: Amd Ryzen 5 1400 Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB Ram: 1x8 3000 Mhz 128 Gb SSD ve 1 Tb Hdd var.
Kafam da ilk önce 8 Gb Ram ekleyip, işlemciyi de Ryzen 5 1600 x yapmak var. Daha sonrasın da ekran kartımı Gtx 1070 ti yapmak var. Sizce nasıl olur ve siz ne tavsiye edersiniz? Önerilerinizi bekliyorum.
Ekran kartı çok iyi seçim fiyatı uygun yakalabilirseniz alın tabiki , Asus TUF cidde iyi bir kart ama MSI B450 Gaming tercihlerinin arasında bulunmasını tavsiye ederim.
Bana sorarsan tek olumsuz işlemci görüyorum. Ankartı ve ekran kartını uygun fiyata başka bir model (ankart gaming plus , ekran kartı gigabyte yada msi'nin gaming olmayan modeli ,*asus duali tavsiye etmiyorum , asus diğer - hediye vs olabiliyor , diğer 1060'larda olabilir illa bu markaların tekelinde değil sonuçta 300-400 TL fark varsa) seçip işlemciyi 2600-2600x tavsiye ediyorum.