Bildirim
Darboğaz yapar mı ?
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yapmaz al hocam yapsa bile hissetmezsin o kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam -
yapmaz rahat ol -
quote:
Orijinalden alıntı: Phrenetic
Merhaba arkadaşlar bu yaz Nvidia GTX760 almayı planlıyorum, ama darboğaz yapmasından korkuyorum. İşlemcim ve ramim şöyle:
İşlemcim: Intel® Core™ i3-4130 Processor
Ramim: 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
Sizce darboğaz gibi bir problemle karşılaşırmıyım ?
Teşekkürler...
Kesinlikle yapmaz 770 olsa bile yapmaz. -
Hepinize teşekkürler içim rahatladı -
ben bu tarz birseyi denemis biri olarak soyluyeyim sana... 8 gb rami 4 e dusur bak ozaman dar bogazin kralini gorursun en asagi 8 gb ram istiyor otarz ekran kartlari. bu dedigime karsi cikacak olan varsa iyi bir arastirma yapsin bence :) -
quote:
Orijinalden alıntı: alianil07
ben bu tarz birseyi denemis biri olarak soyluyeyim sana... 8 gb rami 4 e dusur bak ozaman dar bogazin kralini gorursun en asagi 8 gb ram istiyor otarz ekran kartlari. bu dedigime karsi cikacak olan varsa iyi bir arastirma yapsin bence :)
Tamamda adamda zaten 8 gb ram var -
dikkatini cektimi 8 gb rami cikar 4 e dusur yazmisim. yani sende sorun yapmaz ama 8 yerine 4 olsa yapardi anlaminda bilgilendirme amacli yazdim -
quote:
Orijinalden alıntı: alianil07
dikkatini cektimi 8 gb rami cikar 4 e dusur yazmisim. yani sende sorun yapmaz ama 8 yerine 4 olsa yapardi anlaminda bilgilendirme amacli yazdim
-
Ben cikiyorum ram gpu ya darbogaz yapmaz programin istedigi miktari karsilayamayinca zorlanir , yani programla alakalidir gpu ile degil internete ram bottleneck gpu and cpu yazarak bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene GTX660 aldığımda bir ara ben bile bekleyip GTX760 alacak oldum Q9550 işlemciye.. O işlemci ile darboğaz yapacağını sanmam hadi bir Titan falan olsa tamam derim ama darboğaz yapacak kadar da zayıf bir işlemci değil. -
Cevap veren herkese çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X