Şimdi Ara

darbogaz yasarmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 15 temmuzda gelecek olan gigabyte windforce Gtx 770 4 gb almayu bekliyorum bir kac kisi darbogaz yasabilirsin dedi islemcim 8350 anakart Asus crossair v formula z ve ilerleyen zamanlarda sli yapmayi planliyorum nasil bir performans aliriz sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: benbuldumvalla

Arkadaslar 15 temmuzda gelecek olan gigabyte windforce Gtx 770 4 gb almayu bekliyorum bir kac kisi darbogaz yasabilirsin dedi islemcim 8350 anakart Asus crossair v formula z ve ilerleyen zamanlarda sli yapmayi planliyorum nasil bir performans aliriz sizce

Tek kartta yaşamazsın. Fakat SLI yaptığında tam performans alamazsın. Ben olsam 2GB GTX 770 alır. Sonra 2. elden satar. Ve o zamanın GTX 780 ayarındaki kartını alırdım.
  • yok
  • quote:

Arkadaslar 15 temmuzda gelecek olan gigabyte windforce Gtx 770 4 gb almayu bekliyorum bir kac kisi darbogaz yasabilirsin dedi islemcim 8350 anakart Asus crossair v formula z ve ilerleyen zamanlarda sli yapmayi planliyorum nasil bir performans aliriz sizce

O değilde HD7970 varken geçmek mantıksız.
  • Tekrar al sat ugrasamam kartlarla 770 serisinin performansi daha ustun gibi geliyor bana o yuzden 770 dusunuyorum
  • quote:

Tekrar al sat ugrasamam kartlarla 770 serisinin performansi daha ustun gibi geliyor bana o yuzden 770 dusunuyorum

elinde 7970 var ne diye fantezi yapıyorsun anlamıyorum kardeş
  • quote:

darboğaz yapmaz sisteminizde bu ekran kartı.
    fakat intel gibi tam performans alamayabilirsiniz karttan.
    sli 2 yol kullnımında ise işlemciniz o.c ile 4800 mhz bile olsa bu kartlara yeterli gelmiyebilir.

heleki hd 7970 gibi bir akrtınız var ise şu an için kart değiştirmenize hiç gerek yok. fuzili masraf. ama zevk sizin para sizin.
    bence bu seriyi es geçip yeni serilerden kart satın alınız ilerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İslemci sogutucusu
    geçen ay açıldı
    Dusuk Butceli İ3 Kasa
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fantezi pesinde degildim arkadaslar matrix hd7970 I uzun zaman aradim bulamadim en son adeks cafe ile baglanti getirtebileceklerini soylediler 20 gun beklettiler sonra da 1 ay daha gecikecegini soylediler o yuzden kart almaya calisiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.