< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 7 Ocak 2024; 22:42:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dardanel Ayçiçek Yağlı Ton Balığı 2X140 G. Dardanel. 62,90 TL MİGROS
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
6 kutu sipariş geçtim teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaçırdım mağazalarda geçerli değildir galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonchalnt -- 27 Ağustos 2023; 10:40:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mağazada da geçerli. Benim bölgemdeki mağazada bulunmuyor maalesef.
-
4 adet aldim teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2x160 idi zamanında, bakalım gramajı kaça kadar düşürecekler daha.
Zam yapmadılar(yersek) 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.ntv.com.tr
SON DAKİKA HABERİ: Ticaret Bakanlığı'ndan gizli fiyat artışı yapan firmalara uyarıhttps://www.ntv.com.tr/ntvpara/son-dakika-haberiticaret-bakanligindan-gizli-fiyat-artisi-yapan-firmalara-uyari,zypR6AnZo0q3rergXi3zBA -
Bugun aynı ürün 130 tl
Metrodan somon fileto falan alırsınız en azından yediğinizin balık olduğunu anlarsınız.
Biraz popüler oldu diye suyunu çıkardı iyice, daha 3 gün öncesi batıyoruz ölüyoruz diyen şirket şimdi tüketici kazıklama derdinde..
-
Dardanel Ayçiçek Yağlı Ton Balığı 3x140 gr x 2 Adet Sepette: 154,64 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 4 Eylül 2023; 8:53:42 > -
teşekürler faydalandım
-
afiyet olsun
-
Migrosta 56 TL iken 3 paket almıştım. Tadı çok güzeldi. Tamda tekrar alsam diyordum ama fiyat pahalanmıştı. Şimdi 154 TL'ye düştüğünü görünce 12 tane aldım :) + Nays %10 indirimi de bu aşağıdaki fiyattan iade olacaktır. Toplamda 1 tanesi 24 TL civarına geldi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 4 Eylül 2023; 9:59:27 > -
teşekkürler hocam faydalandım.
hocam bende nays ile alıyorum ama nays kart kullanıp birde hb premiumdan gelen hepsipay bakiyesini kullanamıyorum, eskiden kullanabiliyordum sizde var mı böyle bir şey?
sahibi oldugun kartı kullan falan diyor.
-
tesekkurler bende bundan faydalandım
hepsipay + kart bonusları ıle aldım ıyı oldu.
-
Ben pek premium özelliklerini kullanmadığımdan bilmiyorum :) sadece nays kartı çok kullanıyorum. Kendi kartımın hakları dolunca eşimin kartından devam :D
NOT: Migrostan aldıklarımın son tüketim tarihi 2026 yazıyor. Zaten yeni kapak tasarımıyla üretmeye başlamışlar. Bunlarda bahse konu kapak tasarımından olduğuna göre bunlarda en az 2026 son tüketim tarihine sahiptir diye düşünüyorum bilginize arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 4 Eylül 2023; 11:31:1 > -
fiyat artmış ne yazıkki
-
5 Gram daha güncelleme gelmiş.
-
Aldım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
2x160 idi zamanında, bakalım gramajı kaça kadar düşürecekler daha.
|
5 Gram daha güncelleme gelmiş. ![]() |
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- afyon eko sucuk yorumları
- bim çiğköfte fiyatı
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X