Şimdi Ara

Darius hydra ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Darius aldım ilk defa oynadım ama hydra almadım onun yerine tank kastım ama ne kadar doğru birde ilk item hydra alanlar var hydra almak ne kadar mantıklı ? skillerinden sağlam hasar çıkardığından damage itemi almadım birde adc gibi kasanlar var o ne kadar mantıklı

• haydra ebedi kılıç kanasusamıs statik yuumu kas bota gerek yok
  • minumum 1 ad maximum 2 ad itemi almalısın öncelikler hydra ve MoM neden çünkü ultisi ad den alıp gerçek hasar atıyor.
  • 5 Kanasusamış 1 Gezgin Çizmesi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

minumum 1 ad maximum 2 ad itemi almalısın öncelikler hydra ve MoM neden çünkü ultisi ad den alıp gerçek hasar atıyor.

Bunu bilmiyodum sağol bu arada çok beğenmedim aşırı hantal kaçma skilli yok dün bi ara xin ganka geldi tam 6 leveldim hem xini hem wukongu aldım aşırı iyiydi ama beğenmedim çünkü ne yazıkki hantal
  • kuleler gittikce ittirmek sıkıntı oluyor yakalanabiliyorsun o yüzden hydra ve q skillin ile 2 saniyede waveyi itip geri çıkacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

minumum 1 ad maximum 2 ad itemi almalısın öncelikler hydra ve MoM neden çünkü ultisi ad den alıp gerçek hasar atıyor.

Bunu bilmiyodum sağol bu arada çok beğenmedim aşırı hantal kaçma skilli yok dün bi ara xin ganka geldi tam 6 leveldim hem xini hem wukongu aldım aşırı iyiydi ama beğenmedim çünkü ne yazıkki hantal

ö.d pek oynamam ama ben oynayınca atiklik çizmesi alıyorum merkür yerine daha rahat oluyor ama dari de bi şeylik var hızı 800 de olsa bana yavaş geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Shen ve Yorick Rework Hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DARİUS'A STATİK AL 6 TANE SONRA TEQ ATAR
  • 5 Rabadon 1 Zhonya qnq
  • Oynadığım zamanlar ben de ilk hydra çıkıyordum. 3 tane değişmez itemım vardı. 1 hydra 2 randuin 3 frozen mallet. Gerisini rakibe göre çıkardım.

Edit: Rakibe göre derken savunma amaçlı. Full saldırı açısından bir tek hydra. Frozen mallet de 30 ad veriyor verdiği heal ın yanı sıra. Ama full ad çöp. Off tank kasıcaksın. 5 kanama yaptıktan sonra ulti teq atıyo zaten. İade ettim dariyi aldığım gibi. Çok sıkıcı ve low herosu benim gözümde. E ile çek w bas q at 5. kanama da ulti teq. Karşıma gelen darileri hep ezdim. Olaf mesela her türlü eritir. İrelia da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 25 Ağustos 2014; 13:32:29 >
  • Benim buildim şöyle

Soloda çok dürten bir champ karşımdaysa Gün ateşi - Malmoritus ( ap ise ) / Vahşi ( ad ise ) - çivili - bot - banshee bunları çıkıyorum tabi karşıma gelenler ve kasılma durumuna töre değişiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.