Şimdi Ara

Darius Oynamak Canımı Sıkmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok kolay kiteleniyor. Stun yiyince kullanılmaz hale geliyor. Jungle 5 dk olmadan 2 gank atsın oyunda geri toparlanmanın imkanı yok. Hayvan gibi hasarı var ama latede takım iş yapmayınca hiçbir işe yaramıyor.

Kısaca Darius latede takım iş yapmayınca eziyet haline geliyor.

Şuana dek bana darius kadar zevk veren bir hero olmadı. Çok fazla kasıp tek başıma taşıdığımda oldu lanede rakibime ezilip beni takımın taşıdığıda. Ama artık istemiyorum çünkü beceriksiz yeteneksiz salağın tekiyim. Millet rengarla tf taşıyor. Ben adam teklicem diye iki saat kovalıyorum. Yanına gidene kadar canım yarılanıyor sonrada adamı kesene kadar bende ölüyorum. Ama artık bıktım. Canım nidale oynamak istiyor çünkü uzaktan rakibe tonlarca hasar veriyor. Canım ziggs, orianna oynamak istiyor çünkü 50 metre uzaktan adam tekliyorlar. Canım adc oynamak istiyor çünkü tank onlara işlemiyor. Ama olmuyor. Ben ne yaparsam yapıyım ne kadar farmlasamda asla lcs seviyesinde oynayış yapamam. Zed ile latede adam kesemiyorum. Neden bilmiyorum. Beceremiyorum. Darius oynamak mı beni köreltti ? Yoksa baştan beri mi yeteneksizdim ?

Bugün nidaleyle bir maç attım. Jungle idim. Rabadon+lincboğan kastım. Adama q attığımda canının yarıya inmesi dariusla tanka 1k hasar vermekten daha çok eylendirdi.

Naitilus ile oynadım bugün ilk defa. Maç taşıdım. Kastığım 2 ap item ile dariusla oynadığımdan çok daha iş yaptım. Q menziliyle adam yakaladım. E ile tfde heryeri hasarladım. W ile kalkan aldım düz vuruşum adama hayvan gibi hasar verdi. En güzeli ultiydi. Adamın ölümden kaçmaya çabalaması. Neden bilmiyorum ama dariustan çok daha eylenceliydi.

Yani anlıyacağınız darius oynamaktan bıktım. Ne kadar güçlü olursa olsun sonuçta basit bir hero. Rastgele skillere basarak bile tfde penta atar. Ultisi zaten beleş hasarlıyor.

Ben emek vererek adam öldürmek istiyorum. Yaptığım hareketlerin insanlarda hayranlık uyandırmasını ve bana " adam taşıdı hll olsun " demelerini istiyorum.

Lb ile trolledim. Kaybettik ama olsun eylenceliydi. Canım eylenmek istiyor. Karmaşık herolar istiyorum. Bana bu oyunu gerçekten emek vermemi sağlıyarak kazandıracak herolar istiyorum. Artık favori şampiyonumu oynamak istemiyorum. Artık hayranı olduğum bu canavarı oynamak istemiyorum. Artık darius oynamak istemiyorum.

Bana hero önerin. En zor herolar olsun oynanması. Onları oynayarak maç taşımak ve kazanmak istiyorum. Böylece gerçekten zevk alabileceğimi umut ediyorum.

Dariusla oyun taşımaktan sa vayne ile tfde 3 kişi öldürüp oyunu kaybetmeyi istiyorum sebebsizce. Yani sadece gerçekten yeteneğim olup olmadığını görmek istiyorum. Gerçekten hayalini kurduğum yere aitmiyim, yoksa değilmiyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dunyanin sonu geliyor

• olur arada öyle
  • Ey Darius maşuğu! Titre ve kendine gel. Bir Darius asla pes etmemeli, edemez. Bir Darius oyuncusu 10 hpsi olsa bile savaşa devam eder! Vayne, Rengar, Orianna bunlar senin neyine bre! Aslına dön! Ataların gibi savaştan korkma. Uzaktan hasar vermek de neyin nesi? Sen Türksün! Omuz omuza savaşacaksın!

• Çocuk Elimizde Büyüdü resmen beyler artık olgunlaşmaya Başlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Ey Darius maşuğu! Titre ve kendine gel. Bir Darius asla pes etmemeli, edemez. Bir Darius oyuncusu 10 hpsi olsa bile savaşa devam eder! Vayne, Rengar, Orianna bunlar senin neyine bre! Aslına dön! Ataların gibi savaştan korkma. Uzaktan hasar vermek de neyin nesi? Sen Türksün! Omuz omuza savaşacaksın!

Elimde olsa şuan heroyu iade ederdim. Gelçi iki tane kostüm var. Neyse anladın sen. Bu arada güzel yazmışsın.

• bi sınikırs ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seni sevdiğimi farkettim

• Şimdi senin istediğin şey söz yerinde ise "Tek atarak taşıyayım." Oyun taşımanın birçok yolu var. Örneğin supportta kendi kasmış carry ni öldürmeyerek taşırsın. Junglersan early de atığın güzel gaanklerle taşırsın. Her şey hasar demek değildir. Unutulmaması gereken şey : Takımındaki sadece bir araç senin yükselmen için. Kullan onları. Ha illa ben hasar vererek taşımak istiyorum diyorsan mid ve adc oyna. Ama snowball olamazsan ki bu işte sakata biner. Daha safe taşıma yöntemleri tercih et.

Duygularını az çok anlıyorum. Ben de ranked da Alistar oynadığımda aynı şeyi düşünmüştüm. Pre girdik arkla o Ashe idi. Tabiri caizse gölgesi gibiydim. Öldürtmedim onu triple lar ata ata kazandık oyunu. Herkes arkadaşı tebrik etti. Ama o iyi pozisyon alıyordu ve son canına kadar sağlam hasar veriyordu ben adc oynarken o kadar iyi olmadığım için bunları yapamıyordum.

Çözüm şu normal oyunlarda kendi maininden farklı rollerde oyna. Bir süre sonra hem teknik bilgiye hem de iyi reflekslere sahip oluyorsun. Ben bunu Lee Sin ile sağladım. Normal oyunda bol bol adc de oynadım. Onların lane aşamasındaki sıkıntılarını anlayabilmek için. Şu an da top lane dışında diğer laneler de eloma göre iyiyim. Hatta midde Annie ve Diana ile snowball olup taşıdıklarımda oldu dereceli oyunlarda. Yine de dereceli oyunlarda en iyi oynadığın lanelerde oyna. Tabi yükselmek istiyorsan. Yok artık zevk alamıyorum da diyorsan oyuna biraz ara ver farklı oyunlara yönel. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Şimdi senin istediğin şey söz yerinde ise "Tek atarak taşıyayım." Oyun taşımanın birçok yolu var. Örneğin supportta kendi kasmış carry ni öldürmeyerek taşırsın. Junglersan early de atığın güzel gaanklerle taşırsın. Her şey hasar demek değildir. Unutulmaması gereken şey : Takımındaki sadece bir araç senin yükselmen için. Kullan onları. Ha illa ben hasar vererek taşımak istiyorum diyorsan mid ve adc oyna. Ama snowball olamazsan ki bu işte sakata biner. Daha safe taşıma yöntemleri tercih et.

Duygularını az çok anlıyorum. Ben de ranked da Alistar oynadığımda aynı şeyi düşünmüştüm. Pre girdik arkla o Ashe idi. Tabiri caizse gölgesi gibiydim. Öldürtmedim onu triple lar ata ata kazandık oyunu. Herkes arkadaşı tebrik etti. Ama o iyi pozisyon alıyordu ve son canına kadar sağlam hasar veriyordu ben adc oynarken o kadar iyi olmadığım için bunları yapamıyordum.

Çözüm şu normal oyunlarda kendi maininden farklı rollerde oyna. Bir süre sonra hem teknik bilgiye hem de iyi reflekslere sahip oluyorsun. Ben bunu Lee Sin ile sağladım. Normal oyunda bol bol adc de oynadım. Onların lane aşamasındaki sıkıntılarını anlayabilmek için. Şu an da top lane dışında diğer laneler de eloma göre iyiyim. Hatta midde Annie ve Diana ile snowball olup taşıdıklarımda oldu dereceli oyunlarda. Yine de dereceli oyunlarda en iyi oynadığın lanelerde oyna. Tabi yükselmek istiyorsan. Yok artık zevk alamıyorum da diyorsan oyuna biraz ara ver farklı oyunlara yönel. İyi forumlar.

Tavsiyelerin için saol. Zaten olabildiğince farklı lanelerde oynamaya çalışıyorum. Hangi hero olursa olsun dk30 da 250farm tamamlıyorum. Her rolde iyi oynadığım şampiyonlarım var. Ayrıca cs go oynamaya başladım.

• Beceriksiz yeteneksiz salagin tekiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pete Dunham -- 11 Haziran 2015; 11:57:22 >
  • lowsun diyorum inanmıyorsun. Low'sun dostum low. Sana seviyen şampiyonları söyleyeyim : master yi , annie , ashe
  • Git annie oyna. Menzil desen var ,alan etkili stun desen var ,zırh büyü direnci vermesi var,roa kas tanky daha ne
  • Ekledim lan seni sc violet benim kaç aydır konu açıp duruyorsun acaba nasıl oynuyorsun merak ettim gel bi rank atak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Ekledim lan seni sc violet benim kaç aydır konu açıp duruyorsun acaba nasıl oynuyorsun merak ettim gel bi rank atak.

Şuana arabadayım. Şile ye gidiyorum. Villaya iş yapıcağız. Kusra bakma bugün oyuna giremicem. Zaten 2 saattir Yoldayım. İşkence gibi. Bi Şerit akıyo o tarafa geçiyoz bizimki duruyo deminki akıyo. Bide Güneş var. İstanbul trafiği anlayacağın. Git git bitmiyor. Köprüyü geçince yol açıldı Allahtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 11 Haziran 2015; 13:26:24 >
  • Yeteneksiz olduğun için dariusu seçmişsin onunla da yükselemeyince elinde bişey kalmadı o yüzden konu açtın tavsiyem oyunu bırakman
  • 11 Haziran 2015 Turkiyeye resmi tatil ilan edildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Ekledim lan seni sc violet benim kaç aydır konu açıp duruyorsun acaba nasıl oynuyorsun merak ettim gel bi rank atak.

Şuana arabadayım. Şile ye gidiyorum. Villaya iş yapıcağız. Kusra bakma bugün oyuna giremicem. Zaten 2 saattir Yoldayım. İşkence gibi. Bi Şerit akıyo o tarafa geçiyoz bizimki duruyo deminki akıyo. Bide Güneş var. İstanbul trafiği anlayacağın. Git git bitmiyor. Köprüyü geçince yol açıldı Allahtan.

Fark etmez her gece atarım ben.

• gelçi eylendim
  • Okumadım ama ''Darius oynamak canımı sıktı'' dediğine göre çok basit bi çözüm önerisi sunacağım.

Oynama !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Narzhul- -- 11 Haziran 2015; 14:38:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.