Şimdi Ara

Dark Android Box A1-A1R (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
16.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excellence

quote:

Orijinalden alıntı: balduz01

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

quote:

Bu sabah geldi kargodan. Az once biraz kurcaladim, henuz 1080p videolari denemedim. 2-3 gun icerisinde ayrintili olarak goruslerimi yazarim arkadaslar

Hocam hayırlı olsun.Gözlemlediğin herhangi bir sorun oldumu? bide nerden aldın öğrenebilirmiz?

Sizin verdiginiz linkten aldim 305 liraya. Ogleden sonra siparis verdim, ertesi gun elimde oldu.

Herhangi bir sorunla karsilasmadim, 2-3 gun kullandiktan sonra goruslerimi yazarim hocam.

Hocam 305 liraya nasıl aldın sen? 350 den aşşağı yok şaşırdım valla.

Cihaz su anda ithalatci firmanin kendi perakende satis sitesinde 299 TL'den satiliyor.

Air mouse olmayan modeli de 230 TL.

Hocam benmi yanlış bakıyorum acaba?

Dark Android Box A1-A1R

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: questosera

Bu cihaza 1tb lık 2.5" lik harici disk bağlanabiliyor mu acaba
    Harici disk adaptörsüz
    Sadace usb girişi var

2,5" olan hdd'ler guc adaptorsuz calisiyor zaten.

Adaptorsuz olunca guc beslemesi olmadığından bazı sistemlerde calısmıyor.
    Orneğin dvd playerıma usb flash bellek taktığımda calışıyorken 1tblık harici diskim çalışmıyor
    Bunu demek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Harici disk adaptörsüz
    Sadace usb girişi var

Orneğin dvd playerıma usb flash bellek taktığımda calışıyorken 1tblık harici diskim çalışmıyor
    Bunu demek istedim

Harici diskiniz ne marka bilemiyorum.Piyasada satılan hazır 2,5" lik HDD'lerin genellikle iki çeşit kablosu oluyor.
    Birinci çeşit kablolar HDD'ye takılıyor ve diğer ucu tek USB şeklinde olanlar.
    İkinci çeşit kablolarda HDD'ye takılan ucu yine tek giriş ama PC ya da başka bir cihaza takılan ucu çift giriş USB olanlar.Eğer sizinki bu şekildeyse zaten iki adet USB'ye bağlamanız lazım ki birisinden güç alsın ve diğerinden veri iletişimi sağlasın.
    Benimde böyle bir 2,5" HDD vardı. Ben USB 3.0 destekleyen bir HDD kutusu aldım ve şimdi tek kabloyla her türlü USB girişinde çalışıyor.
    Muhtemelen bu Dark Android Box A1 ve A1R de tek USB girişinden 2,5" lik HDD'ler çalışacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sabah geldi kargodan. Az once biraz kurcaladim, henuz 1080p videolari denemedim. 2-3 gun icerisinde ayrintili olarak goruslerimi yazarim arkadaslar

Hocam hayırlı olsun.Gözlemlediğin herhangi bir sorun oldumu? bide nerden aldın öğrenebilirmiz?

Sizin verdiginiz linkten aldim 305 liraya. Ogleden sonra siparis verdim, ertesi gun elimde oldu.

Herhangi bir sorunla karsilasmadim, 2-3 gun kullandiktan sonra goruslerimi yazarim hocam.

Hocam 305 liraya nasıl aldın sen? 350 den aşşağı yok şaşırdım valla.

Cihaz su anda ithalatci firmanin kendi perakende satis sitesinde 299 TL'den satiliyor.

Air mouse olmayan modeli de 230 TL.

Hocam benmi yanlış bakıyorum acaba?

Dark Android Box A1-A1R

balduz01,

Akortek resmi ithalatçı firma.Perakende satışlarını daha çok Teknobiyotik.com üzerinden yapıyorlar.

Linkleri paylaşıyorum,oraya bak şimdi

http://www.teknobiyotik.com/dark-androidbox-a1-3d-mkv-wifi-kablosuz-ag-hdmi-1-4-vga-destekli-android-4-0-1g-ram-mini-pc.html

http://www.teknobiyotik.com/dark-androidbox-a1r-3d-mkv-air-mouse-wifi-kablosuz-ag-hdmi-1-4-vga-destekli-android-4-0-1g-ram-mini-pc.html

• quote:

Hocam kusura bakmayin, yogunluktan dolayi incelemeyi yapamadim. İlk izlenimlerim cok olumlu, film baslatma ve ileri geri alma sasirtici derecede hizli. Henuz acmadigi format ile karsilasmadim. 1080p video actim, sorunsuz ve gayet guzel izledim.

Sizin verdiginiz linkten aldim ve ertesi gun kargo geldi. Cihaz resimlerdekinin aksine kucuk, ben daha buyuk bir sey bekliyordum ve gayet sessiz calisiyor.

Android ozelliklerini fazla kullanacagimi sanmiyorum, daha cok film agirlikli kullanacagim.

Hocam senin aldığın model A1R sanırım?

Bir kaç sorum daha olacak sana;

-Kutudan HDMI kablo çıkıyor mu?

-Tüplü TV'ler için 3 uçlu (sarı/kırmızı/beyaz kompozit) analog bağlantı kablosu çıkıyor mu?

-VGA bağlantı kablosu çıkıyor mu?

-Air Mouse'un altında ki micro USB girişi ne işe yarıyor?

-Kutudan Air Mouse dışında cihazın standart kumandası da çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellence -- 16 Aralık 2012; 20:17:01 >

• quote:

quote:

quote:

Harici disk adaptörsüz
    Sadace usb girişi var

Bunu demek istedim

Hocam senin sorunun hdd formatı, güç adaptörü ile değil. Bildiğim kadarıyla dvd ler fat32 destekler senin flash bellek fat32 formatlı olduğu için görüyor ama hdd ler ntfs formatlı olduğu için görmez. Android box ta böyle bir sorun yok herşeyi çalıştırır, alan arkadaşımız denemiş çalıştırmış.

• quote:

quote:

Hocam kusura bakmayin, yogunluktan dolayi incelemeyi yapamadim. İlk izlenimlerim cok olumlu, film baslatma ve ileri geri alma sasirtici derecede hizli. Henuz acmadigi format ile karsilasmadim. 1080p video actim, sorunsuz ve gayet guzel izledim.

Sizin verdiginiz linkten aldim ve ertesi gun kargo geldi. Cihaz resimlerdekinin aksine kucuk, ben daha buyuk bir sey bekliyordum ve gayet sessiz calisiyor.

Android ozelliklerini fazla kullanacagimi sanmiyorum, daha cok film agirlikli kullanacagim.

Hocam senin aldığın model A1R sanırım?

Bir kaç sorum daha olacak sana;

-Kutudan HDMI kablo çıkıyor mu?

-Tüplü TV'ler için 3 uçlu (sarı/kırmızı/beyaz kompozit) analog bağlantı kablosu çıkıyor mu?

-VGA bağlantı kablosu çıkıyor mu?

-Air Mouse'un altında ki micro USB girişi ne işe yarıyor?

-Kutudan Air Mouse dışında cihazın standart kumandası da çıkıyor mu?

Evet hocam 1.3 Hdmi kablo, sari beyaz kirmizi kompozit kablo ve air mouse disinda bir tane daha kumanda cikiyor. Vga kablosu cikmiyor.

Air mouse icin microusb sarj kablosuda cikiyor.

• alan arkadaşlardan incelemeler yorumlar artılar eksiler bekliyorum...
    resimlerine aldandım sanırım beni fena etkiledi umarım gerçekten o şekilde kalitelidir.

• Aslinda icine 3,5" lik hdd takilabilse cok daha fonksiyonel olacakmis.Rakibi olan markalarda bu ozellik de var ama aralarinda 100 TL fiyat farki var.

• http://www.hepsidijital.com/Himedia-HD900B-3D-Media-Player_275984.html

Internette 425 TL fiyatla bulmak mumkun.

• Gerci bu cihaz full sbs 3d filmleri oynatabiliyor mu bununla ilgili bir bilgi bulamadim.Kullanici deneyimlerini arastirmak lazim.

• Bir yerde okudum ozelliklerini
    Cozunurluk olarak 1920*2160 destekliyor diyor ama bilemiyorum yinede.
    Ayrica himedia da usb 3.0 destegi de var.

• Ben bu üründen DTS ve Ac3 ses alamadım

Varsayılan oynatıcı olark MX player ve Tvdplayer diye birşey geliyor,2. yazılım ile filmleri 3d ye çevirebiliyorsunuz,şu işe yarıyor,alt yazı probleminiz olmuyor.Air mouse rahat ve kullanışlı,müşteri hizmetleri yok,mail ile dönüş yapanı görmedim.Bunun dışında Full SBS ve Half SBS 1080p leri takılmadan oynattım.Birde 2160 P diye masaüstüne bir yazılım kısayolu koymuşlar,nasıl yönetiliyor daha keşfedemedim. DTS ses alabilen fikir versin,beri gelsin (Başka oynatıcılar, MX Player 1.6f denedim sonuç aynı)

BS player i denedim ses olayı için en son,ama sürekli SW modunda başlıyor oynatıcı Donanım modunda başlatamadım.

Cihazi yaklaşık 310 TL ye aldım,satma hevesindeyim ,KDV siz fiyatına vermeyi düşünebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TePiSKeN

Ben bu üründen DTS ve Ac3 ses alamadım

Varsayılan oynatıcı olark MX player ve Tvdplayer diye birşey geliyor,2. yazılım ile filmleri 3d ye çevirebiliyorsunuz,şu işe yarıyor,alt yazı probleminiz olmuyor.Air mouse rahat ve kullanışlı,müşteri hizmetleri yok,mail ile dönüş yapanı görmedim.Bunun dışında Full SBS ve Half SBS 1080p leri takılmadan oynattım.Birde 2160 P diye masaüstüne bir yazılım kısayolu koymuşlar,nasıl yönetiliyor daha keşfedemedim. DTS ses alabilen fikir versin,beri gelsin (Başka oynatıcılar, MX Player 1.6f denedim sonuç aynı)

BS player i denedim ses olayı için en son,ama sürekli SW modunda başlıyor oynatıcı Donanım modunda başlatamadım.

Cihazi yaklaşık 310 TL ye aldım,satma hevesindeyim ,KDV siz fiyatına vermeyi düşünebilirim

Ayarlar sistem aksesuarlar menüsü içinde hdmi ve ses çıkış bölümü olmalı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

Orijinalden alıntı: TePiSKeN

Ben bu üründen DTS ve Ac3 ses alamadım

Ayarlar sistem aksesuarlar menüsü içinde hdmi ve ses çıkış bölümü olmalı...

ayarlar ses menüsü altında Audio output mode altında hem HDMI hem de SPDIF seceneklerini kullandım değişen birşey yok.Patch diye bir uygulama var ama oda bir işe yaramıyor.Ayrıca ISO dosyalarını oynatmayı başaramadım

• Hic mi ses alamiyorsun ? Yoksa dts'yi down mix mi yapiyor sadece ?

• Arkadaslar xbmc muadili bir program varmidir bu android box icin???

• Ses alabiliyorum elbette,sadece Stereo geliyor, HDMI üzerinden TV ye oradan Amfiye ya da Doğrudan Dark üzerinden Amfiye verdim ama değişen birşey yok,optik kablo sorunsuz,PC ye bağladığımda sorunsuz alabiliyorum sesi.

Bu arada ISO dosyalarını File Manager içinde Files içerisinden gösterirsek açabiliyoruz,tabi menüler gelmiyor,doğrudan oynatmaya başlıyor :) ama görüntü iyi,sadece ileri geri sararken biraz bekliyorsunuz
  • Ses ayarlarindan hdmi veya optik cikisi raw formatinda yapip denedin mi dts sesleri?

O sekilde yapinca sesi islemeden direk ses sistemine verir ve tum kanallardan ses alirsin.Bunu denedin mi?

Ben iki yildir dark media mania 2 kullaniyorum ve dts 6 kanal sesi bu sekilde sorunsuz 5.1 aliyorum amfiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellence -- 20 Aralık 2012; 10:30:40 >
  • Torrent'i external usb hdd'ye download edebiliyormuyuz ?

Bu external hdd'yi paylaşıma açtığımız zaman windows yuklu laptop'tan ulaşabiliyormuyuz ?

bir de air play özelliği çok onemli benim için.. linkteki program bunu yapabiliyormuş. Deneme şansınız olur mu ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waxrain.airplayer&hl=en
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.