Şimdi Ara

Dark Android Box A1-A1R (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
16.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Orijinalden alıntı: excellence

quote:

Tesekkur ediyorum

Rica ederim.
    Yalniz elinizdeki dark android box a1r'yi aldiginiz firmaya iade etme sansiniz varsa diye ben size yine dark mini mania 3d olan cihazi onerdim.

A1r'yi satip yeni cihaz alacaksaniz Egreat R6S ; Egreat R160S Pro ya da Egreat R200S'i mutlaka inceleyin!

Simdi mail geldi firmadan. Urunu iade ediyorum.

Soylediginiz cihazlari inceleyecegim.. R200S almayi dusunuyorum.

Urunu iade edip yeni bir cihaz aldiniz mi?
    Aldiysaniz tecrubelerinizi bizimle paylasin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• egreat R200S nasıldır acaba bu aralar ben de media player almak istiyorum feci şekilde...
  • 5.1 hatta 7.1 yazıyor bazılarında demekki yalan.

ben optik çıkışda göremedim bu cihazda sanırım farklı modele baktım.

bana hem nette sorunsuz film zileyebileceğim hemde anfiye bağlayıp sesi anfiden görüntüyü tvden alabileceğim cihaz lazım. okadar para verdim anfiye böle daqndik cihaz almam.adam gibi cihaz alıcam.

tavsiyeniz varmı. birde bunlar gerçekten 1080p görüntü oluşturabiliyorlarmı .görüntü kalitesi nasıl. benim ihtiyacım hem kaliteli görüntü hemde kaliteli ses alabilecceğim bir cihaz .

mesela uydu alıcım var yotube a girebiliyor çok yavaş yüklüyor videoları arkada wifi dongle var onunla bağlanıyorum nete kablosuz .ama film vs seyredimiyorum nete giremiyorum ama optik çıkışı sayesinde dd ses alabiliyorum trt hd vs

bence konu başlığına " tırt " kelimesinide eklemelisiniz .haybeye okumasın millet.300tl bu cihaza çok fazla. 100tl ye muadil cihazla gelmeye başladı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkur ediyorum

Rica ederim.
    Yalniz elinizdeki dark android box a1r'yi aldiginiz firmaya iade etme sansiniz varsa diye ben size yine dark mini mania 3d olan cihazi onerdim.

A1r'yi satip yeni cihaz alacaksaniz Egreat R6S ; Egreat R160S Pro ya da Egreat R200S'i mutlaka inceleyin!

Simdi mail geldi firmadan. Urunu iade ediyorum.

Soylediginiz cihazlari inceleyecegim.. R200S almayi dusunuyorum.

Urunu iade edip yeni bir cihaz aldiniz mi?
    Aldiysaniz tecrubelerinizi bizimle paylasin lutfen.

Urunu gonderdim. Su an para iadesini bekliyorum.

Yeni gelecek olan Dune modellerini bekleyecegim sanirim.. Henuz arastiriyorum.

• Dune'lar cok guzel cihazlar.Beklemeye deger.

• Yalniz teknobiyotik alali 1 ay gecmesine ragmen hic sorun cikarmadan urunu geri aldi.

Fakat hala urun bilgilerinde Dts, 5.1 ve 7.1 destekledigi yaziyor, neden bu yaziyi kaldirmiyorlar anlam veremiyorum.

• quote:

Yalniz teknobiyotik alali 1 ay gecmesine ragmen hic sorun cikarmadan urunu geri aldi.

Fakat hala urun bilgilerinde Dts, 5.1 ve 7.1 destekledigi yaziyor, neden bu yaziyi kaldirmiyorlar anlam veremiyorum.

Destekliyor ama downmix edip stereo veriyormuş onlara göre...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

Bu cihazla, (A1 / A1R) normal internet sayfalarında özellikle Digiturkplay.com.tr adresinden LigTV veya diğer canlı kanallar izlenebiliyor mu?
    Tabii Andorid uygulama olmadan özellikle.

Teşekkürler,
  • Bu cihazları film izlemek için almayın, alacaksanız da gidip Dark'ın cihazını almayın. Çin'den verin siparişi 50$'a bundan çok daha iyisi gelsin. Milleti kandırıp cihazı medya oynatıcı gibi göstermeye çalışıyorlar.
  • Ürünu kullaniyorum gayet guzel yardimci olabilirim

• Öncelikle urunu alacak arkadaslarin teknik servis ve verilen iletisim numaralarindan bilgi alma gibi dusunceleri bi posete koyup cope atsinlar cunku boyle birsey yok yani urunu al benide rahatsiz etme diyorlar resmen ben bu urunu hepsiburada.comdan siparis ettim bana arizali ve eksik parcali urun gonderdiler iade edip gittigidiyordan aldim cihaz iyi ama tek sikintisi bir uygulamayi acarken bu uygulama yanit vermiyor kapatilsin mi bekle devam et diye her defasinda sormasi urun guzel kumandasi kullanisli internetim yok alim de kullanim derseniz tadini tam alamazsiniz google playdeki her uygulamayida desteklemiyor mesela blood glory yukledim oynarim sanmayin ben beceremedim 1 tb lik hdd gayet guzel kullaniyorum filmlerde sikinti yok 3d denemedim tv desteklemiyor benim uzerine birde microsd kart istiyor lakin uygulamalari bu karta yukleyince makina pek zorlanmiyor olacak seri gayet kullanisli klavye mousede sorun yok buda kullanisli icerisinde gelen uygulamalara bakmayin zaten hepsi bedava olanlar parali kalite bi uygulama yok icerisinde once urun gorsel olarak daha kalite bu biraz kaba ama daha kuvvetli ve seri bir islemciye ve ram e sahip dedigim gibi teknik servisden umidi kestim sizde kesin saatlerce arayip msj atdim donen olmadi ben bol bol film izliyor muzik dinliyorum android 4.0 yuklu sanirim birde cihaz telefon olarak gorunuyor yani ayarlardami bi yerdemi gordum telefon yaziyordu yani android olan bir s3 ün ekrankartı remi islemcisi guclendirilmis hali telefon yazmasi benim canimi cok sıktı ama sonradan ozellikleri beni tatmin etti internete baglanmasi olsun diger ozelikleri olsun iyi ben memnunum urunden lakin dedigimi unutmayin akortek satmada var teknik servisde yok buda zamanla asilir diye umut ediyorum kutunun icindende bol bol kablo iki adet kumanda biri air biri normal iki üc adet pil sarj adaptoru garsnti belgesi vs cikiyor baska bir kanlo bisey almaya gerek yok hdmi bile var hemde kaliteli bir hdmi dahasi alan pisman olmaz ben memnunum lakin yeni bir yazilim ile bazi hatalarin duzetlmesi gerek mesela her uygulamada hata vermesini cozseler yeter isteyen soru sorarsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim mail umitsezerr hotmail selamunaleykum

• quote:

Orijinalden alıntı: umitsezerr@hotmail.com

Öncelikle urunu alacak arkadaslarin teknik servis ve verilen iletisim numaralarindan bilgi alma gibi dusunceleri bi posete koyup cope atsinlar cunku boyle birsey yok yani urunu al benide rahatsiz etme diyorlar resmen ben bu urunu hepsiburada.comdan siparis ettim bana arizali ve eksik parcali urun gonderdiler iade edip gittigidiyordan aldim cihaz iyi ama tek sikintisi bir uygulamayi acarken bu uygulama yanit vermiyor kapatilsin mi bekle devam et diye her defasinda sormasi urun guzel kumandasi kullanisli internetim yok alim de kullanim derseniz tadini tam alamazsiniz google playdeki her uygulamayida desteklemiyor mesela blood glory yukledim oynarim sanmayin ben beceremedim 1 tb lik hdd gayet guzel kullaniyorum filmlerde sikinti yok 3d denemedim tv desteklemiyor benim uzerine birde microsd kart istiyor lakin uygulamalari bu karta yukleyince makina pek zorlanmiyor olacak seri gayet kullanisli klavye mousede sorun yok buda kullanisli icerisinde gelen uygulamalara bakmayin zaten hepsi bedava olanlar parali kalite bi uygulama yok icerisinde once urun gorsel olarak daha kalite bu biraz kaba ama daha kuvvetli ve seri bir islemciye ve ram e sahip dedigim gibi teknik servisden umidi kestim sizde kesin saatlerce arayip msj atdim donen olmadi ben bol bol film izliyor muzik dinliyorum android 4.0 yuklu sanirim birde cihaz telefon olarak gorunuyor yani ayarlardami bi yerdemi gordum telefon yaziyordu yani android olan bir s3 ün ekrankartı remi islemcisi guclendirilmis hali telefon yazmasi benim canimi cok sıktı ama sonradan ozellikleri beni tatmin etti internete baglanmasi olsun diger ozelikleri olsun iyi ben memnunum urunden lakin dedigimi unutmayin akortek satmada var teknik servisde yok buda zamanla asilir diye umut ediyorum kutunun icindende bol bol kablo iki adet kumanda biri air biri normal iki üc adet pil sarj adaptoru garsnti belgesi vs cikiyor baska bir kanlo bisey almaya gerek yok hdmi bile var hemde kaliteli bir hdmi dahasi alan pisman olmaz ben memnunum lakin yeni bir yazilim ile bazi hatalarin duzetlmesi gerek mesela her uygulamada hata vermesini cozseler yeter isteyen soru sorarsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim mail umitsezerr hotmail selamunaleykum

Hocam noktalamalara dikkat etseniz keske, 3 satir sonra okuyamaz oldum..

• Kısacası ses sisteminiz varsa uzak durun..hatta ses sisteminiz var ve surround ses almak istiyorsanız uzak durun...ama salonda dizimag sitesini açıp anında görüntü diziler vs ler izleyeyim derseniz makul gibi..onu da çalışırken görmek lazım..Sabah az kalsın almıştım..akşam oldu hayatta almam a döndüm..optik çıkış yerine 3.5mm stereo jack koysalarmış...aynı kapı..
  • Kulanan birileri yazabilir mi 2 satir..?

1080p takilma var mi hic?

full hd half sbs filmleri sorunsuz izleyebiliyormuyuz 3d?

internet olayi nasil?sitelerden dizi izleyebiliyormuyuz?

• benim anlamadığım bu cihaz yeni değil mi , neden a8 işlemci var, ondan önceki cihazda a9 vardı.
  • dark android box a1r kurulum dosyası elınde olan veya lınkı verebılecek arkadas var mı...format atmak ıstıyorumda...
  • akortekden kurulum dosyalarını aldım...lakın merak ettıgım bu cıhazlara lunix yada mint 11 gibi sistem yukleyebılırmıyız...
    birde gingerbread sürüm bilen,linki yazabilirmısınız bırde o surumu kurmak istiyorum...malum gb sürümü stabıl oolarak ıce creamdan daha ıyı
    akorteke sordum yokmus...denk gelen olursa lınkı buraya kopyalayıversın....

• bu darkın yurtdışı orjınal sıtesını bılen var mı

• digiturkplay nasıl çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

bu darkın yurtdışı orjınal sıtesını bılen var mı

Nazmi yerli marka...çin üretim üstü etiket..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.