Şimdi Ara

Dark Android Box A1-A1R (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
16.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digiturkplay uygulamasını Google Play üzerinden kuramadım. Uyumsuz cihaz sorunu nedeniyle.
    Forum'da bir arkadaşın paylaştığı apk'yı kurdum. Kullanıyorum, genelde sorun yok gibi. Eğer cihazlar bişeyler kurduysanız, kapatıp açmak gerekiyor. Aksi durumda digiturkplay uygulaması hata vermekte.

Syg.
  • arkadaslar akortek le ugrasmayayım dıyosanız dark ın kurulum 4.00.1 surumunu paylasıyorum asagıdakı lınk

https://hotfile.com/dl/196133107/1b67b31/dark_androd_box_kurulum_4.0.1_tr.rar.html

macera arayanlar ıcın mele surum 2.3.4 gıngerbead surumunude yazıyorum

http://www.lundman.net/ftp/mele/

ben kurulumu dosyada anlattıgı gıbı yaptım mele surumunu de yukledım fakat mele surumu taam turkce degıl..bazı noktaları bır sıkıntı olmaz...

bu arada format attıktan sonra google play olmuyor dark da bunuda herhengı bır sıteden ındırın apk dosyasını
    elınızde tıtanıum backup programı varsa yada bır baska program
    google playa yukledıkten sonra gelın programı sıstem programına cevırın lınkı var toplu işlerde bunu yapmanız lazım...

yoksa google play programı calısmaz....

sıze bır guzellık daha yapayım tıtanıum backup full versıyonunuda paylasayım....

https://hotfile.com/dl/196133924/a7e3dc9/ttanum_backup_full.rar.html

tıtanıum programla bır cok ıs yapabılırsınız...program hakkında pek bılgınız yoksa bıraz ozellıklerını arastırın.....

selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 26 Şubat 2013; 21:38:28 >

• Dostum bir türlü Google playstore'u yukleyemedim. Biraz detay verebilirmisiniz nasıl yüklüyoruz playstore'u ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardım foruma iki konu açtım ilgilenen yok burdada benim soracağım soruyu bir kaç arkadaş sormuş ama net cevaplar yok amacım şu; digi play üyesiyim yeni sistem kurdum projeksiyonlu pc den izliyorum yok kablodur vs falan uğraşmak istemiyorum artık... ve böyle bir veya buna benzer bi cihazla işimi halletmek istiyorum şimdi bu cihazı alırsam yazılım derdi falan olmadan google den digi play i sorunsuzca izleyebilirmiyim? normalde media playere ihtiyacım yok amacım sadece digi playı sorunsuzca izlemek bu cihazı önerirmisiniz yada başka daha ekonomik amaca uygun bir tavsiyeniz varmı
  • toorent çalşiyormu indirmede yapıyorsa güzele benziyor.
  • Arkadaslar urunu alma arefesindeyim..sadece merak ettigim dizimag sitesinde dizileri rahatca izleyebiliyormuyuz..?ve 20 gb lik mkv leri oynatirken sorun yasiyormuyuz?3d sbs half sbs de tamamsa alayim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

Dark Android Box A1R ürününü dün aldım. Akşam evde kurdum. Deneyimlerimi paylaşmak isterim.

Öncelikle belirteyim Android işletim sistemi fun'larından değilim. Bunu bir kez daha teyid ettim. 1 GB RAM ve Cortex A8 işlemcisine rağmen Android 4.0 işletim sistemi çok yavaş kalıyor. Her ne kadar Samsung android tablet kullanan birkaç arkadaşım "iPad kadar hızlı" diyorlar. Ama bu cihazdaki donanım bence yeterince hızlı değil. Uygulamaların açılığı ve web erişimi çok yavaş. Elimdeki iPad2 ile saniyede girdiğim web sitelerine Dark Androidbox'un "tarayıcı" adlı borwser'ı ile en az 10 kat sürede girebildim. İnternet hızım 8 Mb/s. PC ve iPad'den hızlı browsing yapabiliyorken Dark'daki "Tarayıcı" ve sonrasında indirdiğim "Chrome" üzerinden web sayfalarına giriş çok çok yavaş. Sebebini araştırıyorum. Torrent indirme için uğraştım. ATorrent uygulaması basit. Ama aradığım birkaç dizi divx'ini indirmeye çalıştım. Aşırı yavaş. 250 MB file bir gecede inemedi. Kutuda genel bir internete erişim sorunu mu var araştırıyorum. Hem browser yavaş hem torrent download. Torrent için farklı sitelerden aynı divx dosyası için torrent indirip hızlarını deneyeceğim bu hafta. Wi-Fi sorun olamaz o durumda ağdaki diskten 1080p divxi de oynatamazdım. Ama yapabiliyorum. Androidbox ile ADSL router'ım arasında veya DNS'de bir sorun var herhalde bu akşam bakacağım.

Cihazı almaktaki en önemli özellik Wi-Fi üzerinden PC'me bağlı disklere indirdiğim ve arşivlediğim Divx dosyalarımı TV'de izleyebilmekti. Bundan önce USB-HDD'ye kopyalayıp LG-LED TV'min USB'sinden seyrediyordum. Artık kopyalama derdi kalmadı. Ancak ağ'daki diskleri Dark Android Box A1R'e göstermek için ES File Explorer ile biraz uğraşmam gerekti. Programın "Ağ" sekmesinde kendi PC'min IP numarasını yazarak erişim yapmak istediğimde sürekli Kullanıcı Adı / Şifre hatası verdi. Windows kullanıcı ve şifresi ile giremedim. Oysa paylaştığım disk "everyone full control" olarak share ettim. Neyse sonra farkettim ki yeni ağ disk erişimi yaratırken sadece PC'nin IP'sini vermek yetmiyor diskin paylaşım adını da vermek gerekiyor. Yani 192.168.1.2/D veya 192.168.1.2/maxtor gibi yazılırsa "anonim" user ile disk içeriğine ulaşılabiliyor. Diskteki 1080p MKV'leri de hiç takılmadan oynatabiliyor. Türkçe altyazı SRT dosyalarını (aynı file name'de ise) sorgusuz sualsiz açıyor ve türkçe karakterleri gösteriyor.

Air mouse/klavye çok kullanışlı. Yattığınız yerden bilek hareketlerinizle cihazı kontrol ediyorsunuz. Birşey yazmak gerektiğinde de kumandanın arka tarafındaki klavyeden yazıyorsunuz. Ekran klavyesi veya cihazın "uzaktan kumandası"nı kullanmaya gerek kalmıyor.

Google Play Store uygulaması nedense takılıp kalıyor. O nedenle browser üzerinden google play store'a erişebildim. Bir ara o uygulamayı silip güncelleme yapacağım. Bakalım neden çalışmadı.

Bende 5.1 veya 7.1 ses sistemi olmadığından optik sesi denemedim. Ama zaten oradan da stereo veriyormuş. HDMI üzerinden LED TV'de ses şimdilik yetiyor.

Android oyunlarını benim 6 yaşındaki oğlan sevdi. Angrybirds ve diğerlerini TV'de oynamak keyifli geldi. Sanırım bir kaç hafta içinde SD kart oyun ile dolacak :)

Bu hafta cihaza 32 GB SD kart takma, Torrent download'ları doğrudan USB diske indirme, youtube ve başka video streaming sitelerinden video izleme gibi denemeler yapacağım. Sorun olur ve çözebilirsem paylaşırım.

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1RsoTIvyK5w

Flypad Android TV Stick ürününün videosu gerçekten çok kullanışlı seri bir cihaz çok memnunum ilgilenen arkadaşlar olursa bana özelden ulaşsınlar.2 yıl garantili Türkiye cihazı
  • Selamlar

Torrent download için ATorrent üzerinden deneme yaptım. İndirme hızları fena değil. Ben torrent indirmek için genelde ****.se sitesini kullanıyorum (vtunnel üzerinden) . Oradan açtığım 250 Mb H.264 kodlamalı dizi divx'lerini yarım saatte (ADSL hızım 4 Mb/s) indirdim. Ancak indirme hedef klasörü olarak USB disk verince nedense download yapamıyor. Ama hedefi SDcard'daki bir klasör verince yapıyor. Çok büyük dosyaları indirirken SDcard yetmeyecek. Doğrudan USB HDD'ye indirebilmek lazım. Üzerinde çalışacağım.

"Tarayıcı" ve "Chrome" browser'larındaki yavaşlık devam ediyor. "Set DNS" programını indirip farklı DNS'ler de denedim sorun oradan değil görünüyor. Internetteki hız ölçme sitelerini denedim. Hepsinde download hızım 4 Mb/s civarı görünüyor. Zaten PC'den deneyince de aynısı. Bir de ağ bağlantısını Wi-Fi değil de Ethernet üzerinden deneyeceğim. Bakalım Browser'lar hızlanacak mı? Farklı browser programlarını denemem lazım sanırım. iPad'de Safari'nin hızına alışmışım. Bunlar kağnı gibi geliyor.

• Divx arşivim için Seagate GoFlex Home 2TB aldım. Cihaza 5 adete kadar user ekleniyor. Bir user da Dark EvoBox için yarattım. ES File Explorer "Ağ" bölümünde GoFlex'i görüyor. Ancak user ve şifre ne yaparsam yapayım diskteki dosyalara eriştirmiyordu. Önce EvoBox'ta aradım sorunu ancak olay tüm Android cihazların Goflex'e erişiminde yaşanıyormuş. Bunun üzerine Seagate'in forumlarında biraz arama yaptım. GoFlex'in linux işletim sistemine root olarak girip "samba" ayarlarını değiştirince cihaz user ve şifre istemeden paylaşılan klasörlere izin verdi. DIVX diye bir klasör yaratıp tüm arşivi içine koydum.

Artık Dark Evobox'dan ES File Explorer ile Seagate GoFlex'e erişip divx'leri TV'den seyredebiliyorum. PC'yi açık tutmak gerekmiyor. Evobox altyazıları da sorunsuz bulabiliyor GoFlex'in divx dizininde.

Bu haliyle Dark Evobox ev için planladığım hale geldi. Internet browsing hala yavaş ama bu Android'in sorunu sanırım.

• güzel alette fiyatı yuksek akranlısını aynı fiyata satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: meiko

Selamlar

Torrent download için ATorrent üzerinden deneme yaptım. İndirme hızları fena değil. Ben torrent indirmek için genelde ****.se sitesini kullanıyorum (vtunnel üzerinden) . Oradan açtığım 250 Mb H.264 kodlamalı dizi divx'lerini yarım saatte (ADSL hızım 4 Mb/s) indirdim. Ancak indirme hedef klasörü olarak USB disk verince nedense download yapamıyor. Ama hedefi SDcard'daki bir klasör verince yapıyor. Çok büyük dosyaları indirirken SDcard yetmeyecek. Doğrudan USB HDD'ye indirebilmek lazım. Üzerinde çalışacağım.

"Tarayıcı" ve "Chrome" browser'larındaki yavaşlık devam ediyor. "Set DNS" programını indirip farklı DNS'ler de denedim sorun oradan değil görünüyor. Internetteki hız ölçme sitelerini denedim. Hepsinde download hızım 4 Mb/s civarı görünüyor. Zaten PC'den deneyince de aynısı. Bir de ağ bağlantısını Wi-Fi değil de Ethernet üzerinden deneyeceğim. Bakalım Browser'lar hızlanacak mı? Farklı browser programlarını denemem lazım sanırım. iPad'de Safari'nin hızına alışmışım. Bunlar kağnı gibi geliyor.

Hocam torrent için son gelişme nedir, bende de androidli media player var ve torrenti sadece sd karta yapıyor, usb'ye kayıt yapan bir program olmalı.

• quote:

lar urunu alma arefesindeyim..sadece merak ettigim dizimag sitesinde dizileri rahatca izleyebiliyormuyuz..?ve 20 gb lik mkv leri oynatirken sorun yasiyormuyuz?3d sbs half sbs de tamamsa alayim..

TORENT ÇÖZÜM ULAN VARMI PROGRAM TAVSİYESİ APICAK
    BİRDE ORİJİNAL YAZILIMINA DÖNDÜM MELE yazılımı çok hızlıydı ama launcher benimahvetti kalmadı bi türlü ugraşcakta vaktim yoktu açıkçası..
  • bende bunun minibox modelini aldım ancak pişmanım. a9 işlemcidir daha iyidir derken hüsrana uğradım resmen. bununla değişmeyi düşünüyorum tabi kabul ettirebilirsem. iki cihazı kıyaslayabilecek bi hayır sever varmıdır acaba değişeyim diye göbek çatlatıp al birini vur ötekine olmayalım..

miniboxta yaşanan sorunlar.

internet tarayıcı aşırı ağır. grafik olarak 1080p ile alakası yok mesela oyunlarda arayüzde çin tableti hissinden kurtaramıyor kendini. filmler tamam düşük bitrateli bi kaç 1080p film denedim . googleplay sorunu yaşamadım youtube ağ performansı ile alakalı ağır zaten. oyunlardan fruit ninjayı denedim ancak airmouse olayı çok sıkıntılı bileğinizi kasmaktan oyundan keyf almak zor. mouse ayarları ilede pek iyileşmıyor. küçük bilek hareketleri ile ekranın üstünden altına kaydırmak hikaye devreye kol bile girmek zorunda kalınabiliniyor.

tüm romları denedim.. onu verip bunu almak mantıklımı külliyen iadeyimi denemeli ?

• arkadaşlar Dark Android Box A1R modelini 3 ay önce aldım. sorunsuz çalışıyor . elime geçtiğinde root edilmişti. fakat son 1 haftadır cihaza bağladığım usb bellek , sd kart içindeki dosyaları cihazdan ''sil'' dediğimde ''izniniz yok'' tarzında uayrı alıyorum. neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 26 Mayıs 2013; 8:47:47 >
  • ÜRÜNÜ ALALI NE KADAR ZAMAN OLDU İŞTEN GÜÇTEN KULLANAMIYORUM GÜNCELLEME CIKTIMI ARKADAŞLAR VE BENDEKİ ALETİ MELE YAPICAM SANIRIM ÇOK HIZLI DARK A GÖRE..
  • bende bir süre once luxvitrin'den aldım. 1080 mkv'lerde hic sorun cıkarmıyor .tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende iki yıl önce asus oplyar ar1 media playr aldım garanti bitti ürün gitti :D ürüne taktığım hiç bir harici belleği görmüyor.Servise verdim yapamadılar ya da yapmak istemediler.Yenisini alsanız daha ucuz olur kelimelerini yaptılar.Bende bu cihazı alacaktım ama yorumlar pek iyi gibi değil.Ben asustan çok memnundum.Ne bi takılma ne de ses sıkıntısı artı görüntü de çok iyiydi.Sizlere soracağım ben android ara yüzlü cihaz hiç kullanmadım bu cihazlarda google girip diziport tan film izleniyor mu ya da bu işlevi yapacak facebook,netten diziler izleme falan bu işlevleri yapan bir ürün varmı.Amfim var fakat 2 kanal ses alıyorum o yüzden 5 6 kanal önemli değil sesi kaliteli olsun görüntü iyi olsun birde belirttiğim net özellikler olsun yeter :D
  • Bende bu ürünü kullanıyorum . Filmlerde şimdiye kadar hiç takılmadı ileri geri sarışlarda problem yok. air mouse kullanımı alışınca iyi tek sorun internet yavaş açılıyor ve uygulamaları hızlı açıp kapatınca "uygulama cvp vermiyor" uyarısı çıkıyor . bekle ye tıklayınca devam ediyor. yazılım güncellenmesi lazım ama guncel yazılım nasıl nerden ındırılır bılmıyorum. genel anlamda memnunum .
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yaklaşık 3 hafta önce dark evo box aldım. google play storedan indirdiğim uygulamalarda bütün dizi ve filmleri gayet hızlı izleyebiliyorum. İnternet harici tüm uygulamalarda tatmin oldum. Dizi film uygulamayla izleyebildim. İnterneti çok kötü. Şuan google store play uygulamasında sorun yaşıyorum. Uygulamala indiremiyorum. tüm denemelerimde hatalar aldım. Aynı konuda sorun yaşayan destek olabilcek arkadaşların yardımını bekliyorum. Bir de bu cihazda sürüm güncelleme gibi bir durum var mı?
    Herkese şimdiden teşekkürler,saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.