Şimdi Ara

Dark Android Box A1-A1R (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
16.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TePiSKeN

...sabaha mı bırakırsın diyeceğim sen anlayacaksın :) maalesef para iadesi yapmıyor paşamlar,aslında yaptıkları şey apaçık aldatma,yanlış bilgilendirme,ha nedir 100 ürün satar 90 ı iade ile uğraşamaz,3 ü dava açar ,7 side lanet olsun der.Böyle böyle paayı kotarırlar.Diğer cihazı alsam,paketini açmadan satayım diye düşünüyorum.Ama forumda fena ölücü amcalar var,adamı bezdiriyorlar.Dava ile uğraşsam,yıllık iznimi kullanacak vaktim olmuyor,dava ile ne ara uğraşacağım.Yaşasın tüketici hakları

Parayı kurtarmak adına diğer ürünü alabilirsin, en azından işin görülmüş olur.
    Bundan sonra da bunları görürsen koşarak uzaklaş...
  • ne uzaklaşması,biber gazı kullanacağım :)
  • Teknobiyotik devamlı takibimde olan bir site ürün iade etmek istediğimi sorduğumda ürünün durumunu sordular sıfır satılabilir durumdamı diye bende evet dedim kargo ücreti hariç param iade oldu.iade şartlarında duruma göre belirli miktar kesinti yapılacak yazıyor.önce karşı çıktım ama onların yönündende baktığımda haksız sayılmazlar.adamların sıfır ürünü mahvedip geri verip para iadesinin tam olmasını beklemek bence doğru olmaz.Ürünü sıfır gibi denediğim için para iademde bir sorun yaşamadım.Yakında bu ürünü satın alacağım o zaman tekrar yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

Orijinalden alıntı: TePiSKeN

amaç film neyim izlemek,android ile işim yok.bir süre götürsün film izleyeyim,aksam keyfime bakıp stres atabileyim derdindeyim.Hani bu ürün yeni çıktı bir sürü özellik + android diye aldım yoksa , ama olayı 2.0 veriyor diyerek ürünmü 5.1 diye satmaları ayıp

Aslında bana Teknobiyotik destek sayfasından verilen cevaplardan sonra bence ürünü direk geri verip fiyat iadesi isteyin...

Aynen aktarıyorum yazışmayı...

BEN | 21.12.2012 15:31
    İnternet de forumlarda bu cihaz üzerinden amfilere çok kanal ses alınamadığı ve 1080p filmlerde sorun olduğu belirtilmiş. Acaba ürün ile ilgili durum nedir, HDMI üzerinden ve/veya optik bağlantı ile raw ses(çok kanal 5.1 veya 7.1) iletebiliyormuyuz? 1080p filmlerde sıkıntı var mı? Cevabınıza göre bu üründen almayı düşünüyorum.
    Teşekkürler.

Ürün Bilgisi | 27.12.2012 12:49
    3D mkv açabilen cihazın 1080p videolarda sıkıntı yapması teknik olarak mümkün değil.
    optik çıkıştan sadece stereo 2.0 dijital ses çıkışı alınabiliyor.

BEN | 27.12.2012 14:53
    Sorum net olarak anlaşılmadı sanıyorum, cihazdan çok kanallı film izlediğimizde HDMI veya Optik çıkışdan uyumlu amfi receiverımızda çok kanal ses alabilecekmiyiz (5.1 veya 7.1) yoksa cihaz çok kanallı ses desteğine sahip ama sadece downmix olarak stereo mu çıkış yapıyor? Ayrıca eğer cevaplamış olduğunuz gibi optik çıkış da sadece stereo 2.0 destekliyor ise o da çok manasız olmuş...

Ürün Bilgisi | 27.12.2012 17:29
    sorunun cevabı bir önceki mesajda yer alıyor, optikten stereo 2.0 veriyor yani downmix yapıyor.
    android box'ın artısı 3d full sbs mkv açması ve internet, oyun özellikleri. kullanıcıların %90+'ı sesi lcd televizyondan alıyor ve bu bağlamda ürün gayet anlamlı ve güzel satıyor.
    eğer passtrhoguh önemliyse minia mania 2 veya 3d modellerini inceleyebilirsiniz

BEN | 27.12.2012 00:11
    Sayın Destek Departmanı çalışanı, kendi cevabınız ile çelişmişsiniz. Madem kullanıcıların %90'ı sesi LCD TV sinden alıyor, o halde optik ses çıkışını bu cihaza neden koydunuz? Manasız bulduğum çok kanal ses çıkışı ve passthrough yapamayan bir cihazda optik ses çıkışı ne işe yarar? İkincisi de müşteri daima haklıdır, ürün gayet anlamlı mı, satıyor mu satmıyor mu beni ilgilendirmez, "görüşleriniz dikkate alınacaktır, yazılım üzerinde çalışıyoruz, belki cihaz üzerinde çift işletim sistemi olacak, olumlu veya olumsuz görüşleriniz için teşekkür ederiz" denir kibarca...
    Neyse ben cevabımı aldım, inşallah siz de müşteriye nasıl yaklaşılır bir nebze öğrenmişsinizdir.
    İyi Çalışmalar.

Ürün Bilgisi | 28.12.2012 10:21
    android tv box ürünlerinde diğer markalar da dahil all winner a10 çözümlerinde optikten 2 kanal çıkış verilir.
    çelişen bir durum yok, %10 için optik çıkış var, 2.0 da olsa var. kullanmak isteyenler için.
    çift işletim sistemi olan çözümler realtek 1186 tabanlı modeller bunların da internet özellikleri anroid tv box modellerine göre çok zayıf ve 3d full sbs mkv destekleri yok.
    son olarak müşteri daima hakılı değildir, size de gerekli bilgi verilmiştir.
    cevabınızı aldığınıza sevindik.

Son olarak da bunu yazdım...

Sayın öğreten destek elemanı,
    Amlogic AML8726-M3 Cortex A9 çözümlerde optic üzerinden çok kanal çıkışı var. Bence siz satmakta olduğunuz ürün ile detaylar kısmına öncelikle optic ve HDMI çıkış sadece 2.0 stero downmix edilmiş ses gönderimi yapar diye bir düzeltme yapın, sonra da az önce belirtmiş olduğum çipsete sahip bir ürünü markanız altında ülkemize getirip satmayı düşünün.
    Müşteri size göre haksız olabilir ama müşterinin her zaman haklı olduğu kabul edilir ve müşteri ilişkileri bu doğrultuda yürütülür, en azından müşteri memnuniyeti kendi kalite yönetimi sistemlerinde dahil olmuş markalarda böyledir... Bence bunu da bir gözden geçirin.

Aslında optik çıkış veya HDMI üzerinden DTS ve Dolby Digital sesleri pass through olarak iletememesi işlemciden ziyade android işletim sistemi ile alakalı. Bu konu ile ilgili çeşitli çalışmalar mevcut fakat henüz bir sonuç yok. Yerli ve yabancı piyasada bu işi yapan android box şuanlık yok.

• Hayır var. Hem donanımsal hemde lisans sebebi ile yapılması biraz zor o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bugün Dark AndroidBOX A1R sipariş verdim kargo dahil axess e 12 taksitle 306 tl ye aldım.. Yarın elime ulaştığında izlenimlerimi sizlerle paylaşcağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmotr

Arkadaşlar bende bugün Dark AndroidBOX A1R sipariş verdim kargo dahil axess e 12 taksitle 306 tl ye aldım.. Yarın elime ulaştığında izlenimlerimi sizlerle paylaşcağım...

Hayırlı olsun, inşallah sadece Tv ye bağlayıp android oyunlar oynayıp Tv üzerinden downmix stereo ya dönüşmüş DTS sesler almayı umarak almışsındır. Yok eğer amfim var ona optik bağlantı veya HDMI ile bağlar çok kanal ses alırım diyorsan, malesef hüsran...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmotr

Arkadaşlar bende bugün Dark AndroidBOX A1R sipariş verdim kargo dahil axess e 12 taksitle 306 tl ye aldım.. Yarın elime ulaştığında izlenimlerimi sizlerle paylaşcağım...

Urunle ilgili goruslerinizi bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hikmetse urunu alan bir daha ugramiyor buraya.???

• Bu üründen bende almayı düşünüyorum. Medya playerdan pek anlamıyorum. Egreat R6s Plus ile arasında kaldım. Egreat da klavye yok galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygz26_C4

Bu üründen bende almayı düşünüyorum. Medya playerdan pek anlamıyorum. Egreat R6s Plus ile arasında kaldım. Egreat da klavye yok galiba?

Merhaba,
    Filmleri amfiye bağlayıp ev sinema sisteminizden çok kanal ses almayı düşünmüyorsanız, Tv üzerinden film izleyip, android oyunları oynamak ve internet olayları için güzel bir cihaz. Egreat R6s Plus çok kanal ses verebilme imkanına sahip ama malesef android performansı kötü... Yani cihazlardan biri android özellikleri ile öne çıkarken ev sinema sisteminden çok kanal ses veremiyor, diğeri çok kanal ses verebiliyorken diğeri kadar android imkanlarına sahip değil. Sizin için ne önemli ise ona göre seçiminizi yapın.
  • Bu media player'i alip da memnun olmayanlar varsa bence dark media mania 2 3d wifi modeliyle degistirmek daha mantikli!

Hic olmazsa media player ozellikleri ve baglanti secenekleri cok cok daha iyi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellence -- 9 Ocak 2013; 14:43:00 >
  • Urunu ilk alanlardanim. Satip, mediaplayer ozellikleri iyi olan ve android olmayan bir cihaz alacagim..

İnternet, oyun vs.. benim icin gereksiz ozellikler. O yuzden sade bir cihaz istiyorum..

• Dark'i iade edip degisim hakkiniz varsa media mania 2 3d olan cihazi oneririm size.Egreat 160s wifi olan cihazla ayni ozelliklere sahip.sadece internal hdd takilamiyor.onun disinda tum ozellikleri ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: excellence

Dark'i iade edip degisim hakkiniz varsa media mania 2 3d olan cihazi oneririm size.Egreat 160s wifi olan cihazla ayni ozelliklere sahip.sadece internal hdd takilamiyor.onun disinda tum ozellikleri ayni.

Dark Mini Media 2 mi yoksa Dark Mini Mania 3d mi iyi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Dark'i iade edip degisim hakkiniz varsa media mania 2 3d olan cihazi oneririm size.Egreat 160s wifi olan cihazla ayni ozelliklere sahip.sadece internal hdd takilamiyor.onun disinda tum ozellikleri ayni.

Dark Mini Media 2 mi yoksa Dark Mini Mania 3d mi iyi sizce?

Dark mini mania 3d wifi olan cihazi oneriyorum.
    Mini mania 2'ye gore artilari var:
    Hem usb 3.0 destegi var.Hem de disardan hdd takabilmek icin sata baglanti destegi var.
    Ayrica wifi baglantiya da sahip.Gerci ne derece kullanirsiniz bilemem wifi olayini ama var iste.

Ben su an yeni bir cihaz alacak olsam bu cihazi tercih ederim.Rakibi Egreat R160 pro'ya gore daha ucuz ve ayni ozelliklere sahip.

• Tesekkur ediyorum

• quote:

Tesekkur ediyorum

Rica ederim.
    Yalniz elinizdeki dark android box a1r'yi aldiginiz firmaya iade etme sansiniz varsa diye ben size yine dark mini mania 3d olan cihazi onerdim.

A1r'yi satip yeni cihaz alacaksaniz Egreat R6S ; Egreat R160S Pro ya da Egreat R200S'i mutlaka inceleyin!

• quote:

quote:

Tesekkur ediyorum

Rica ederim.
    Yalniz elinizdeki dark android box a1r'yi aldiginiz firmaya iade etme sansiniz varsa diye ben size yine dark mini mania 3d olan cihazi onerdim.

A1r'yi satip yeni cihaz alacaksaniz Egreat R6S ; Egreat R160S Pro ya da Egreat R200S'i mutlaka inceleyin!

Simdi mail geldi firmadan. Urunu iade ediyorum.

Soylediginiz cihazlari inceleyecegim.. R200S almayi dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 10 Ocak 2013; 23:23:26 >
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkur ediyorum

Rica ederim.

Simdi mail geldi firmadan. Urunu iade ediyorum.

Soylediginiz cihazlari inceleyecegim.. R200S almayi dusunuyorum.

R200S ilk ciktiginda yazilimsal problemleri var diye okumustum forumlarda ama son cikan yazilim guncellemeleriyle bu sorunlar giderildi diye biliyorum.Lakin siz yine de cihazla ilgili kullanici deneyimlerini forumlardan okuyun ve ona gore karar verin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.