Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefon dun elime ulasti sorunsuz bir servisi bitirdim umarim sizde sorun yasamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kardeşim. Servisten memnun kaldın mı. Yeni cihaz vermeleri çok güzel. Benimde arzum ütü vardı. Arızalandı. Yapamadılar. Bir üst modeli ile sıfıyla değiltirdiler. Çok hoşuma gitti. Bilirim eski cihazı alınıpta yeni cihaz geldiği zaman ki o güzel duyguyu.

• Telefonda küçük çizimler dışında problem yoktu. Bakalım bekleyip göreceğiz nasıl son uclanacak servis süreci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam ilk 1-2 gun ne olacaginin belirsizligi icinde olmam disinda guzel gecti, sukur ekranla ilgili problemim olmadi olacaginida sanmiyorum 1. Kat balkondan betona dustu cizik bile olmadi, telefon hic acilmadi onuda servise gonderdim degistirip verdiler

• sevisten hala bir ses çıkmadı işkillenmeye başladım. bir kez daha mesaj attım. telefonla ulaşmaya çalıştığımda ise telefon çalıyor ancak açan olmuyor.

• cevap geldi sonunda çalışmayan telefon çalışıyor diyorlar. Ne yapabilirim sizce?

Merhaba,
    Ürün uzun süredir aktif teste alınmıştır belirtmiş oldugunuz herhangi
    bir problem üründe mevcut degildir ürün muhtemel olarak yarın aras kargo
    ile adresinize gönderilecektir.
    Saygılarımızla.

• saksoy S kullanıcısına yanıt
    Sorun ne olarak gönderdin kardeş sıkıntı ne idi.

• sürekli reset atıyordu bazende kapanıp açılmıyordu.
    fabrika ayarlarına dönünce düzelmiş olabilirmi
    arkadaşlara anlattım mahkemeye vermekle tehdit et dediler.
    siz ne tavsiye edersiniz

• saksoy S kullanıcısına yanıt
    Kardeş bahsettiğin problem yazılımla da ilgili olabilir donanımlada. Eğer serviste fabrika ayarlarına döndülerse veya tekrar kurulum yaptılarsa sorun düzelmiştir. Onuda cihaz gelince anlarsın zati. Kkişiler mesajlar programlar gitmiştir. Eğer sorun düzelmezse cihaz reset atmaya başlarken başka bir cihazla videosunu çek. O video dosyasını küçük bi flash belleğe atıp cihazla birlikte tekrar gönder. Arıza flash bellekteki video dosyasında var oradan izleyin dersin. Dahaa olmazsa tüketici haklarına vaş vur. Daha da yaoacağın birşey yok. Savaş açacak adamları öldürecek değiliz.

• kardeş, benservisin art niyetli oldugunu kesinlikle dusunmuyorum
    telefonunuzu bir gondersinler size bi süre bakın eger hala devam ediyorsa üstteki arkadasın dediği gibi yapın,
    ve birşeyi hatırlatayım yine kesinlikle telefonunuzun bozuk kalacagı endisesi olmasın
  • benim teli farklı bir aletle şarj ederken deşarj olmaya başladı, teli kapattım bir daha açılmadı şarj da olmadı, servise göndermeden hemen yenisini aldım beklerim diye,
    servis de bir iki haftada yapıp gönderdi, eskiyi yeğene verdim,yenisini kullanırken kaşıntı tuttu redmi note 2 aldım

yeni p60 bi köşede duruyo şimdi, 6 inche baya alışmışım, 5.5 redmi note 2 küçük geldi,
    bu fiyata dark p60 süper tel, 6 inch daha güncel bir model çıkarsalar alırım yine.
  • dahili bellek 4+4 şeklinde bölünmüş ilk dörtlük kısma mı uygulama kurabiliyoruz.uygulama kurmak için sd kartı seçiyorum yine dahili belleğe kurmayı deniyor.yardımcı olabilir misiniz
  • 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    Kardeş sd karta yapmıyor. Dahili belleğe indiriyor. Dahili belleğe kuruyor. Varsa dataları dahili belleğe indiriyor. Kurduktan sonra sd karta taşınıyor. Fakat sadece kurulumu taşıyor. İçerik datalarını taşımıyor malesef.

• gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    aydınlattığınız için teşekkürler
  • bu telefonun bataryası 30 tl ye satılıyordu 50 lira küsür olmuş.yurtdışından batarya alan var mı ?
    Gittigidiyorda 1 tane kalmış kapaklı kılıf + ekran koruyucu + pil 38 tl. Acele et alırsın.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/dark-evo-p60-akilli-kapak-ekran-filmi-ve-y-pil-199635484#product-detail

• bilgi verdiğiniz için teşekkürler.akıllı kapak çok uyduruk 2 ayda kullanılmaz hale geliyor
    Kardeş bu fiyata pil dahil paket bulmuşsun bide buruşturuyorsun. Alırsın kılıfı kullanma. Olmadı sat. Pil lazım. Ekran koruyucu zamanla çiziliyo. Oda lazım. Sana pil 30 tl ye gelirdi. Ekran kpruyucuyuda değiştirir tertemiz kullanırdın. Kılıfıda 10 tl ye satarsın. Sanapil 20 tl ye gelir. Ne diyeö bilemedim...

• arkadaşlar p60'ın ekranı kırıldı.. cihazın aliexpressteki adını bilen varmı
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih7106 -- 7 Mart 2016; 13:52:11 >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.