Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: realwayy

arkadaşlar p60'ın ekranı kırıldı.. cihazın aliexpressteki adını bilen varmı

takip
  • Sa arkadaşlar cihazımı hala severek sorunsuz kullanıyorum. Uzun zamandır silikon kılıf alma niyetim vardı. Malum p60 için üretilmiş yok. Buna yakın başka marka ve model telefonların ölçü olarak kıyaslamalarını yaptım ve en yakın nokia lumia 1320 telefonun spada şeffaf siyah silikon kılıfını aldım ve taktım sonuç neredeyse mükemmel. Kitap gibi oturdu. Köşelerde çok az bir boşluk kaldı ama kılıf çıkmıyor. Şarj yeri ve kulaklık çıkışı tam oldu. Hoparlör yerini kestim. Kamera ve flash yerinide çok az bi kesme işlemi ile hallettim ve sonuç çoook hoş. İsteyen arkadaş olursa alıp kullanabilir. Zaten telefonu çok seviyordum. Şimdi daha çok sevme başladım. Baktıkça bakası geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranı kırık ve yaptırmak isteyen arkadaşlar,ben 1 hafta önce akortekten 186 tl ye yaptırdım.1 yıldır beklemenin sonucunda 396 tl den 186 tl ye.bu arada dokunmatik ekran kırıktı.iç ekran sağlamdı.ayrıca bugünde kırılmaz ekran camı taktırdım.bi arkadaşın söylediği gibi tek uyan huawei ascend mate 7 nin ekran camı oldu.üsten ve alttan hafif boşluklar kalsada cam kısmını tam kapattı.tek uyan bu oldu.inşallah bu yazdıklarım işinize yarar.iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvation82

ekranı kırık ve yaptırmak isteyen arkadaşlar,ben 1 hafta önce akortekten 186 tl ye yaptırdım.1 yıldır beklemenin sonucunda 396 tl den 186 tl ye.bu arada dokunmatik ekran kırıktı.iç ekran sağlamdı.ayrıca bugünde kırılmaz ekran camı taktırdım.bi arkadaşın söylediği gibi tek uyan huawei ascend mate 7 nin ekran camı oldu.üsten ve alttan hafif boşluklar kalsada cam kısmını tam kapattı.tek uyan bu oldu.inşallah bu yazdıklarım işinize yarar.iyi geceler.

adınıza sevindim, ben de bu ay yada önümüzdeki yaptırmak istiyorum, boş yere yatıyor telefon, ama ben biraz iç ekranı da kırdım gibi, bakalım ne masraf çıkaracaklar
  • bnttn kullanıcısına yanıt
    geçen sene ekranın fiyatını sorduğumda 396 tl dediler.bende neden bu kadar pahalı neredeyse telefonun parası dedim bana iç ekran ile dokunmatik ekran ikisi birlikte değişiyor dediler.yani iç ekran ile dokunmatik bütünleşikmiş.bu arada ben sadece dokunmatik ekranımın kırık iç ekranımın sağlam olduğunu belirtmeme rağmen bu cevabı verdiler.sonuç olarak ya iç ekran+dokunmatik fiyatı 186 tl ye düştü yada kime ne tuttururlarsa.
  • Zati ccihazın satışı neredeyse yok. Özellikle güvenli alışveriş sitelerinden kaldırmışlar. Kendi sitelerinde satıyorlar sadece outlet olarak. Ellerindeki malzemeyi bitirip gsm den çekilecekler galiba. Ekran fiyatının düşmesi iyi olmuş. Ama yinede qhd bi ekran için pahalı. Tabi eski fiyata göre çok çok iyi.

• ayın 15 i gelsin firmayı arayıp bilgi alacağım, nasıl yolluyoruz ödeme nasıl fiyat vb. diye..bakalım bana ne kadar fiyat çekecekler;

çöpe atmaktansa 200 tl ye yaptırmak avantajlı, tabi bir daha düşürüp tekrar kırmamak lazım yaptırınca :)
    Kardeş fiyatı burada paylaş ta herkes emin olsun. Yaptırmak isteyen olursa bilgi sahibi olur

• Benim telefonunda ekran Gitti, yeşil çizgiler var açıldığında görünüyor,
    Ne yapmam gerekiyor acaba

• SA kardeş geçmiş olsun. Akortek ş arayıp bilgi al istersen. Garantisi varsa garanti dahilinde yapacaklardır.

• arkadaşlar hangi imei 3gli bu cihazda yoksa farketmiyor mu
    sim 1 3g, sm 2 2g diye biliyorum, imeide durum nasıldır
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Sa kardeş bu cihazda fark etmiyor. Ben sim 2 kullanıyorum 3g yazıyor bildirimde ve görüntülü arama da yapıyorum.

• dark p55 cihazında akıllı kapak varmı

• murat03afyonlu M kullanıcısına yanıt
    Sa kardeş p55 akıllı kapak ve pencere özelliği yok. Dolayısıyla akıllı kapağıda yok.

• murat03afyonlu M kullanıcısına yanıt
    P55 ön kamera ve arka kamera performansı nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİN teleFonda cepimde terlemeden dolayı su buharı var iç tarafından camında nasıl ne yepmam gerek?bir De bulefonda 8 gb hafıza 4+4 olarak bölünmüş durumda birleştirme yapılıyor mu?uygulama fazla kuramıyorum çabuk doluyor 4 gb dahili hafıza.ayrıca sd karta da her uygulama atılmıyor.facebook chorem yandex gibi uygulamalaör sd karta atılmıyor taşınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52radikal -- 3 Haziran 2016; 10:58:53 >
  • Ekrandegisimi için 200tl istediler şuan çekmecede yatıyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz 😞

• dün mail attım akortek firmasına ekran değişimi için, form yolladılar, bu formla birlikte telefonunuzu yollayın bakalım fiyatı ozaman söyleriz dediler, hafta sonu kargo ile yollayacağım..

200 tl ise benim için uygun bir fiyat, 400 leri gördükten sonra...
    100 dese yaptirirdimda
    Telefon hosdu güzeldi ekran kırılmasa iyiydi

• 52radikal 5 kullanıcısına yanıt
    Sa kardeş terleme camın içinde mi ekran koruyucu altında mı. Kesin emin olmalısın. Emin değilim ama telefonu rootlarsan sistem için ayrılmış olan alanada bilgi yazabilirsin. Tabi root yapmak riskli bir iş. Bilen biri yapmalı.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.