Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Soket garantiye girmez ama ekran reklamına bakarsan garantiye girer. Çünki dark ıps ekranda ölü pixel çıkmaz diyor tanıtım sayfasınsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    Abi sen telefonu aldıysan sana bi sorum olacak. Bazı yorumlarda kutunun içinde akıllı kapak çıkmadığı söyleniyor. Sence hangi siteden almalıyım kutunun içinde akıllı kapak çıkması için? Bi bilgin varsa lütfen yazar mısın? Teşekkür ederim. @gunsatgencoglu @gunsatgencoglu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Dark Evo P60 almak istiyorum ama kafamda bazı sorular var. Yorumları okuduğumda bazı internet sitelerinde kutunun içinde akıllı kapak çıkmadığı söyleniyor. Sizce böyle bir sorun ile karşılaşmamam için internet üzerinden hangi siteden almalıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert OZAN -- 16 Eylül 2015; 19:16:10 >
  • Bodyblows kullanıcısına yanıt
    Abi bazı yorumlarda kutu içerisinde akıllı kapak çıkmadığı söyleniyor. Sence hangi siteden almalıyım acaba akıllı kapağın da kutuda gelmesi için? @Bodyblows

• Mert OZAN M kullanıcısına yanıt
    Hocam alma. Darktan hiçbişey alma hatta. Çinden xiaomi ürünleri al gerekirse ama darktan garantili diye telefon alma. Parana yazık edersin.
  • cmk10 kullanıcısına yanıt
    Peki sağolasın. @cmk10

• Mert OZAN M kullanıcısına yanıt
    Sa kardeşim yeni satış yapılanların hiçbirinde çıkmıyor. Fiyatı düşürdüler kapağı aldılar iyide yaptılar. Akıllı kapak ekranda jelatin varsa onu yoksa ekranı fena çiziyor. Onun için akıllı kapak alma. Telefon olayına gelince sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Alma diyen arkadaşar telefonla ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar. E kendilerince haklılarda. Ben 1 seneyi aşkındır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Bugün almam gerekirse yine alırım. O kadar eziyetime dayandı. bEn çok menunum. Bazı arkadaşlarda diyor ki aldım 2 saate ekran kırıldı. Nasıl kırıldı niye kırıldı bilemem. Sözün özü memnun olan var olmayan da var. Her elektronik cihazda olduğu gibi. Millet samsung a bayılır ben bedava verseler cebime bile koymam. Almaya imkanımda var. Ama almam. Aynı şekilde iphone lar. En illet olduğum cihaz. Karar senin.

• Teşekkür ederim kardeş bilgilendirdiğin için. Bi düşünmem lazım. Bakalım. Şimdi bazıları cihazı havalara çıkartıyor bazıları da yerin dibine sokuyor. Aslında ben pek alma taraflarında değilim. Neden diye sorarsan ekranı 6" olan bi cihaz. Ben bu cihazı yanımda taşımam gerekecek iş gereği ama ekranı bu denli büyük olunca pek bi sıcak bakmıyorum. Ama yine de çok teşekkür ederim beni aydınlattığın için. @gunsatgencoglu

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • en sonunda 2 senedir sorunsuz kullandığım telefonum çok kötü bir şekilde düştü
    daha öncede düşmüş ve birşey olmamıştı ama bu ciddi kötü düştü

yaklaşık 1.5 metreden düz mermer yüzeye tam yüz üstü paralel bir şekilde düştü
    ekranda kırık-çatlak yok ama ekranda dikine çizikler oluştu.
    kullanılabilir olmadığı ve büyük ekrana alıştığım için asus zenfone 6 aldım

çabuk bir şekilde kıyaslama yapacak olursak
    asus, 2 cpu olmasına rağmen bir miktar daha hızlı (antutu: dark 19bin küsür, asus 23bin küsür)
    benim için çok önemi olmasada ekranı daha iyi ve parlak 1280x720 pixel
    ama kamerada çağ atladım diyebilirim, asusun kamerası çok iyi.
    yeni olduğu için pil süresini bilmiyorum henüz.
    asus biraz daha hafif

Bu vesile ile halen dark p60 kullanan arkadaşlara tavsiyelerimi yinelemek isterim
    ben telefonu çooook rahat bir şekilde 2 dün kullanıyordum
    bu süre çoğu zaman 3 gün oluyordu, kasarsan 4. günü görürsün bile!

neler yaptım?
    1-önce ebaydan uyumlu 3800mah pil aldım
    2-sonra telefonu rootladım ve clean master programı vasıtası ile arka planda sadece çalışması gereken programları tuttum.
    whatsapp + facebook ve bir iki program daha.
    3-No-frills cpu control programı sayesinde, telefonu kullanılmadığı zaman tek cpu ve 598mhz hızında çalıştırdım.

• MaxiQ4 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeş. Bende kaç kere düşürdüm henüz kırılmadı. 380 Civarı verip ekranı değiştirmek mantıklı değil. Aptal herifler cüzzi bir miktara değiştirseler insanlar öcü gibi bakıp kaçmazlardı. Hem satışı artardı. Asus sağlam cihaz. Elbette dark onunla marka olarak kıyaslanmaz. İntel işlemci olması bence dezvantaj. Kayın pedere zenfone 4 almıştım. Çok hızlı olmasına rağmen takılma yapıyordu. Lumia lar çok güzel ve hızlı fakat windows. Flash player ve program sıkıntısı çok. Neyse bakalım şimdilik çok severek ve sorunsuz kullanıyorum.

• Kırılan ekranlara ucuz çözüm yok mu?

• been1 B kullanıcısına yanıt
    Yurticinde uyumlu ekran yok gibi.
    Yurtdisindan ucuz fiyata getirtip burda takabilirsiniz ekran ozelligi icin akortek destekle haberlesip ona gore siparis verebilirsiniz yada servisten sadece ekran satin alabilirmiyiz bilmiyorum fiyati belki daha uygun olur

• aranıza geç katıldım ama DARK P60 ile CONCORD FLYFİX 6 inç bu iki ürün arasında kararsız kaldım.. hangisi daha kaliteli ve iş görür? şimdiden teşekkürler, saygılar
  • İkisinden de uzak dur.

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Kardeş fly nasıl bilmiyorum. Ben p60 kullanıyorum. 1.5 Sene oldu. Hala sıkıtı sorun yok. Ekranla ilgili çabuk kırılsığını söyleyen arkadqşlar var. Bilemem nasıl oldu nasıl kırılıyor. Fakat benim o kadar eziyetime daha çizilmedi bile ki bırak kırılmasını. Sonuç şahsı konuşuyorum. Ben çok memnunum hızı kalitesi bence yeterli.

• bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    zenfone 6 al sınırları zorla hocam
  • Bende genel olarak memnunum bu fiyata daha iyi telefon olacagini sanmiyorum bir defa servise gonderDim anakart ucretsiz degisti bir hafta surdu sercis maceram servisi de fena degil bence

• bu videoyu izledikten sonra kararım degisti
    https://youtu.be/EklgKpICkfg
  • darkshiders D kullanıcısına yanıt
    Kardeş sizin anlamadığınız bu arkadaşta bulunan sorunların sanki tüm p60 larda var olduğunu düşünmeniz. Ama adamda iyi geçirmiş telefona. Siziide inandınız tabi. Heee doğru söylüyordur ama bu hepsinde olduğu anlamına gelmez. Bende aksine btarayası dokunmatiği kamerası dahil herşeyinnden çok memnunum. Eğer benden kaynaklı hata olmaksızın cebimi yakarsa selam bile verme. Diğer her konuda tekrar almam gerekse yine alırım p60. şimdilik çook memnunum. Tavsiye de ederim. Milletin ağzıyla iş yapmam.

• dark p60 ta ekran görüntüsü yani ekranın fotosunu alamıyorum nasıl yapıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.