Şimdi Ara

Dark evo vs Xperia sp +ları ve -leri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +6inch ips ekran
    +700tl
    +kutu içeriğinin zenginliği
    +mali 400
    +4.4 kitkat haziranda gelecek
    -6inch ekrana 2700mah pil
    -4 çekirdekli 1.3ghz işlemci
    -yeni yeni gelişen bir marka yani çoğu kişi bilmiyor bu markayı dolayısıylada aksesuarları piyasada yok
    -qHD ekran.Aslında bu tam olarak bir - sayılmaz çünkü yakından görenler bilir belli bile olmuyor yani pikselleri sayıyorsun durumu yok renkler gayet doygun.

Xperia Sp
    +1.7ghz çift çekirdekli işlemci
    +1280x720 çözünürlükteki ekran
    +2370mah pil gayet yeterli
    -850tl
    -tft ekran
    -ısınma sorunları
    -4.6 inch ekran
    -güncelleme gelmeyecek.gelecek diyenler var ama sony z2 çıkarıyor sizce spyi tınlar mı?Tınlamaz tabii ayrıca spye güncelleme gelmeyecek denmiş diye DUYDUM.

Sizce hangisini almalıyım önceliğim performans,oyundur.Ayrıca en az 1 yıl kullanacağım için stabilite benim için azda olsa önemli.Şimdiden teşekkür ederim-yorumlarınız için-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TheTimeLord- -- 24 Mayıs 2014; 20:24:57 >

• up up
  • -TheTimeLord- kullanıcısına yanıt
    Dark Evo p60 bütün aksesuarları kutusunda zaten ayrıca fiyatı da 650 lira kargosu da bedava. bir de world kart varsa 50liralık bedava puan veriyor.http://www.hepsiburada.com/liste/dark-evo-p60-8-gb/productDetails.aspx?productId=telcepdkp60&categoryId=371946

bence p60 alırsan sp yi aramazsın ama spyi seçersen p60ı alsaydım keşke diyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: AbrekJAN

Dark Evo p60 bütün aksesuarları kutusunda zaten ayrıca fiyatı da 650 lira kargosu da bedava. bir de world kart varsa 50liralık bedava puan veriyor.http://www.hepsiburada.com/liste/dark-evo-p60-8-gb/productDetails.aspx?productId=telcepdkp60&categoryId=371946

bence p60 alırsan sp yi aramazsın ama spyi seçersen p60ı alsaydım keşke diyebilirsin

Öncelikle konuma ilgin için teşekkür ederim.Benim tercihim p60dan yana ancak bazı kronik sorunlar gözümü korkutuyor açıkçası.Diğer kullanıcıların fikrini öğrenmek istedim ayrıca.Tekrar teşekkür ederim

• ben olsam sirf su tft ekran yuzunden bile sp yi secmem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taktikitaktak

ben olsam sirf su tft ekran yuzunden bile sp yi secmem...

beni caydıran da o ya ..
  • Mali 400 umarım daha fazla çekirdekli versiyondur.Çünkü 3 senedir kullandığım 480x800 çözünürlükteki S2'de mali 400 var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Mali 400 umarım daha fazla çekirdekli versiyondur.Çünkü 3 senedir kullandığım 480x800 çözünürlükteki S2'de mali 400 var.

çift çekirdekli diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheTimeLord-

Dark Evo p60
    +6inch ips ekran
    +700tl
    +mali 400
    -yeni yeni gelişen bir marka yani çoğu kişi bilmiyor bu markayı dolayısıylada aksesuarları piyasada yok
    -qHD ekran.Aslında bu tam olarak bir - sayılmaz çünkü yakından görenler bilir belli bile olmuyor yani pikselleri sayıyorsun durumu yok renkler gayet doygun.

Xperia Sp
    -850tl
    -tft ekran
    -ısınma sorunları
    -4.6 inch ekran
    -güncelleme gelmeyecek.gelecek diyenler var ama sony z2 çıkarıyor sizce spyi tınlar mı?Tınlamaz tabii ayrıca spye güncelleme gelmeyecek denmiş diye DUYDUM.

Sizce hangisini almalıyım önceliğim performans,oyundur.Ayrıca en az 1 yıl kullanacağım için stabilite benim için azda olsa önemli.Şimdiden teşekkür ederim-yorumlarınız için-

oncelıkle 4 cekrıdek desteklı 4 tane bıle oyun olmadıgı ıcın gec,cekrıdek pazarlama taktıgı suan ıcın,o yuzden 1.7 saat hızı ıle sp aktıf kullanımda oyunda cok cok daha ısıne yarar + adreno 320 malı 400den ustundur + marka kalıte saglamlık olarak yıne sp tokatlar + her gun her saat ısıne yarayacak onemde bataryadır ve yıne sp ıyıdır + sd kart varmı evoda bılemıyorumkı bence onemlı en azından avantajdır + sp 4.4 alacak + f-p olarak sp zaten suan cok cazıp,ben 1250den almıstım gelir gelmez:)

suan tekrar baktım da o pıl cok cok zayıfd bence evoda,bır nevı dıscovery gıbı fason cın mamülü..yuksek ıhtımal elınde patlar satamazsında kolay kolay..

Dark evo vs Xperia sp +ları ve -leri Dark evo vs Xperia sp +ları ve -leri

• buda yenı bende bugun buldum...

• sp cunku performans androidte en onemlı noktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

buda yenı bende bugun buldum...

dark evo yu birazda büyük ekranı için ve ips ekran için heveslenmiştim ama tekrar spye yöneleceğim büyük bi ihtimal ama sp nin 4.4 kitkat alacağı kesin değilki hem alsa bile daha çok var temmuza neyse beni caydıran tft ekran gündüzleri sorun yaratır diye düşündüm ekran görünmez falangüneşte

• Sen bilirsin yani benim acimdan zaten darkla sony arasi netice belli ama para senin zevk senin ben darkin mp3playerini bile almam sp 4.4 alacak ayrica oyle gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen bilirsin yani benim acimdan zaten darkla sony arasi netice belli ama para senin zevk senin ben darkin mp3playerini bile almam sp 4.4 alacak ayrica oyle gozukuyor

yok yani sp nin şarjı iyi tamam ama tft ekran konusundaki deneyimleriniz nedir ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TheTimeLord-

Dark Evo p60
    +6inch ips ekran
    +700tl
    +mali 400

Xperia Sp
    -850tl
    -tft ekran
    -ısınma sorunları
    -4.6 inch ekran

oncelıkle 4 cekrıdek desteklı 4 tane bıle oyun olmadıgı ıcın gec,cekrıdek pazarlama taktıgı suan ıcın,o yuzden 1.7 saat hızı ıle sp aktıf kullanımda oyunda cok cok daha ısıne yarar + adreno 320 malı 400den ustundur + marka kalıte saglamlık olarak yıne sp tokatlar + her gun her saat ısıne yarayacak onemde bataryadır ve yıne sp ıyıdır + sd kart varmı evoda bılemıyorumkı bence onemlı en azından avantajdır + sp 4.4 alacak + f-p olarak sp zaten suan cok cazıp,ben 1250den almıstım gelir gelmez:)

suan tekrar baktım da o pıl cok cok zayıfd bence evoda,bır nevı dıscovery gıbı fason cın mamülü..yuksek ıhtımal elınde patlar satamazsında kolay kolay..

Dark evo vs Xperia sp +ları ve -leri Dark evo vs Xperia sp +ları ve -leri

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.