Şimdi Ara

Dark Evobox 4k Android Player Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki ürünü almayı düşünüyorum. İlk çıktığı günden itibaren WD Hd Live Tv ürününü kullanıyorum ve memnunum fakat daha yeni bir cihaza geçmek istiyorum adroid olması iyi olur çünkü digitürk play kullanıyorum aşağıdaki ürün için yorumlarınızı alabilir miyim?

http://urun.n11.com/medya-oynatici/dark-evobox-4k-quadcore-android-mini-pc-medya-player-dk-pc-and4k-P35435528

• quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

Arkadaşlar linkteki ürünü almayı düşünüyorum. İlk çıktığı günden itibaren WD Hd Live Tv ürününü kullanıyorum ve memnunum fakat daha yeni bir cihaza geçmek istiyorum adroid olması iyi olur çünkü digitürk play kullanıyorum aşağıdaki ürün için yorumlarınızı alabilir miyim?

http://urun.n11.com/medya-oynatici/dark-evobox-4k-quadcore-android-mini-pc-medya-player-dk-pc-and4k-P35435528

Kardeşim bu tür ürünleri gearbest vb bir siteden yarı fiyata alabilirsin.

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    teşşekkürler inceleyim
  • quote:

teşşekkürler inceleyim

Tavsiyem banggood dan alman. Son 1-2 siparişte gearbest sorun çıkarttı. Bizde 200 liraya android 2.3 lü sistem satılıyor.
    Muhtemelen şuan kullandığım wd live tv'den kat kat daha performanslı cihazlar bunlar acaba Digiturk Play uygulaması kullanılabiliyor muyum android box'larda?
  • quote:

Muhtemelen şuan kullandığım wd live tv'den kat kat daha performanslı cihazlar bunlar acaba Digiturk Play uygulaması kullanılabiliyor muyum android box'larda?

o uygulama her android cihazda çalışmıyor. Google Play olsa bile bazı sıkıntılar çıkabiliyor.
    bunu öğrenme şansımız olamaz herhalde satın almadan önce yada daha önce denenmiş cihazlardan seçicez.
  • quote:

bunu öğrenme şansımız olamaz herhalde satın almadan önce yada daha önce denenmiş cihazlardan seçicez.

Denenmiş cihazlar ülkemizde çok az. Yurtdışı cihazlardan alırsan yine bilemezsin. O yüzden ülkemizde dolandırılacağına yurtdışından yarı fiyatına alman iyi olur. En olmadı işini görmezse aldığın fiyata çok rahat satarsın.
  • Dark'tan cihaz alınmaz. O reklamında yaptığını söyledikleri şeylerin çoğunda sıkıntı çıkarabilir ve güncellemesi de düzenli çıkmaz, çıksa da sorunlar çözülmez.
  • kitkat olduğuna göre bu m8s versiyonu, üzerine dark yazıp piyasaya sürmüşler.
    bende lolipoplu m8s+ var ve isteyene satabilirim, forumda konusu var ve digiturk çalıştığı yazıldı diye hatırlıyorum
  • sa arkadaşlar dark evobox 4k cihazı aldım ve memnum sayılırım.android tarafında kitkat var ve belliki arkadaşında dediği gibi M8S'e logo basıp satıyorlar.Benim sıkıntı digitürkü kapattırdım uydu olarak.Digitürk play aldım ve çatır çatır çalışıyor.Ama launcher olarak düz android arayüzü bulunduğundan evdekilerin kullanması çok zor.bunun için air kumanda aldım.fakat imleç çok hızlı.alışmak gerek biraz uzun sürede.Neyse dediğim gibi digitürk play çalışıyor ama tv kanalları ve aldıysanız süperlig yayınları.Ben bir türlü sinema paketindeki filmleri veya belgeselleri izleyemiyorum.Sürekli bir hata oluştu diyor.Onu geçtim ben şimdi orjinal M8S e megatron ROMu var.Arayüz olarak çok kullanışlı.Onu indirdim dünden beri kurmaya çalışıyorum.İnş bugün başarıcam çünkü dün yanlış olanı indirmişim neyse ben cihazı tavsiye ederim fena değil ama arayüz olarak kesinlikle megatron şart

MEGATRON SİTESİ
    http://mega-tron.tv/

ARAYÜZ VİDEOSU
    megatron

EDİT: BENDE CİHAZI AYNI N11DEKİ TEKNOBİYOTİKTEN ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 19 Ocak 2016; 14:58:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.