Şimdi Ara

Dark EvoPad R8000 HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
22.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersoyk

hepsiburadada 299 TL alınırmı diye düşünüyorum

Dark EvoPad R8000 (299TML) ile mobee S1200 (260 TL) arasında kaldım
    işlemcilerini kıyaslayabilirmisiniz.

eger ıkısınden bırını tercıh edıceksen r8000 olsun ozellık olarak daha ustun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafik işlemcisi - Vivante GC800 olarak açıklandı. Mali400 maalesef daha düşük - dolaysıyla Elf II tercih edilir fiyatları hemen hemen aynı.
  • merhaba, forumda henüz iki kişiden den başka bu ürünü alan yok. alan arkadaş web sayfası sekmeleri ile ilgili sorun yaşıyormusun?başka herhangibi sıkıntısı varmı danışmak istedim paylaşırsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaman_peymim -- 16 Ağustos 2012; 13:03:39 >
  • Merhaba bugün sipariş verdim, yarın muhtemelen elimde olacak. 1 gün kullandıktan sonra yazacağım. Cihaz yeni çıktı bu yüzden kullanan sayısının az olması normal.

İyi günler.
  • Artı eksi diye ben de ayırayım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.

ARTILARI:
    + Şık görünüm
    + Güçlü donanım
    + Arka/ön Kamera
    + Seri bir dokunmatik ekran
    + Çok Fazla Giriş (HDMI, USB, KULAKLIK, MiniSD 32GB'a kadar)
    + USB'ye bağlanan depolama birimi büyük de olsa çalışabiliyor(500gb hdd bağladım)
    + 8" büyük 1024x768 ekran
    + Sıkıntısız Full HD film çalıştırabiliyor (1080p riplerden bahsediyorum blueray değil)
    + Android 4.0 Ice Cream Sandwich ve beraberinde gelen zengin Google Play Market
    + Android için özel üretilen işlemci, önceleri bu fason bir bilgi gibi geliyordu ama gerçekten cihazın performansı çok iyi.
    + Harici, OpenGL destekli ekran kartı
    + 1gb DDR3 RAM
    + 8GB dahili Bellek
    + USB'den VINN gibi 3g interneti destekliyor
    + Güçlü Wi-Fi

EKSİLERİ:
    - Dahili bellek 8GB olarak kimine göre eksi bir özellik olabilir ama ben MiniSD takılabileceği için gözardı edebiliyorum, bunun kararı size ait.
    - Kamera ve Hoparlör zayıf donanımlar
    - Bluetooth yok
    - Çok fazla işlem yaptığınız zaman biraz ısınıyor
    - Güneşte biraz parlıyor ekran

Bunların dışında Stylus kalemle kullanmak çok daha iyi olacaktır sanırım.
    İnternette gezinmek güzel, sanırım içinde Chrome yüklü, arayüz çok benziyor çünkü
    5-6 saat aktif wireless açıkken kullandım ve cihazı hiç kapamadım, bundan sonra batarya zayıf uyarısı verdi
    Youtube.com dan HD video da izleyebiliyorsunuz

1 haftalık kullanabilme kapasitemle ilk izlenimlerim böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 16 Ağustos 2012; 19:23:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor

Artı eksi diye ben de ayırayım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum.

ARTILARI:
    + Şık görünüm
    + Güçlü donanım
    + Arka/ön Kamera
    + Seri bir dokunmatik ekran
    + Çok Fazla Giriş (HDMI, USB, KULAKLIK, MiniSD 32GB'a kadar)
    + USB'ye bağlanan depolama birimi büyük de olsa çalışabiliyor(500gb hdd bağladım)
    + 8" büyük 1024x768 ekran
    + Sıkıntısız Full HD film çalıştırabiliyor (1080p riplerden bahsediyorum blueray değil)
    + Android 4.0 Ice Cream Sandwich ve beraberinde gelen zengin Google Play Market
    + Android için özel üretilen işlemci, önceleri bu fason bir bilgi gibi geliyordu ama gerçekten cihazın performansı çok iyi.
    + Harici, OpenGL destekli ekran kartı
    + 1gb DDR3 RAM
    + 8GB dahili Bellek
    + USB'den VINN gibi 3g interneti destekliyor
    + Güçlü Wi-Fi

EKSİLERİ:
    - Dahili bellek 8GB olarak kimine göre eksi bir özellik olabilir ama ben MiniSD takılabileceği için gözardı edebiliyorum, bunun kararı size ait.
    - Kamera ve Hoparlör zayıf donanımlar
    - Bluetooth yok
    - Çok fazla işlem yaptığınız zaman biraz ısınıyor
    - Güneşte biraz parlıyor ekran

Bunların dışında Stylus kalemle kullanmak çok daha iyi olacaktır sanırım.
    İnternette gezinmek güzel, sanırım içinde Chrome yüklü, arayüz çok benziyor çünkü
    5-6 saat aktif wireless açıkken kullandım ve cihazı hiç kapamadım, bundan sonra batarya zayıf uyarısı verdi
    Youtube.com dan HD video da izleyebiliyorsunuz

1 haftalık kullanabilme kapasitemle ilk izlenimlerim böyle.

Hocam ben de bu urunden aldım herhangı bı guncelleme var mı bıldıgınız ?

• Ve evet.. Ben de dün itibariyle R8000 modelini almış bulunmaktayım. Cihaz gerçekten çok hoşuma gitti. Şarj konusunda da iyi olacağını düşünüyorum ki içindeki pilde 2 diş falan vardı yaklaşık 3 saat falan kullanmışımdır wi fi açık olarak. Ürünle ilgili paylaşımları buradan ya da başka bir sayfadan yapabiliriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom_anderson

akortek'ten gelen cevabı:
    - Dark Evo Pad 8” Tabletimizde bluetooth bulunmamaktadır. Bluetooth sadece 9,7” tablet modelimizde bulunmaktadır. İşlemci çift çekirdeklidir. Android 4.1 yazılımında flash desteği kalktığı için oyunlarda ve flash destekli uygulamalarda sorun yaşanacağından dolayı şuanda yeni yazılım düşünmüyoruz. Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Çince vb. evrensel dilleri desteklemektedir.

ne zamandan beri rockchip a8 tabanlı çift çekirdek üretiyormuş :) ürünün çift çekirdekli olması ihtimal dahilinde değil. ya sattıkları ürünün özelliklerini bilmiyorlar yada yanlış yönlendirme yapıyorlar

• Sana katılıyorum dostum - ama yine face'de bunu açık açık söylüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom_anderson

Sana katılıyorum dostum - ama yine face'de bunu açık açık söylüyorlar

doğaldır...

bir çok markanın yaptığı sey bu. nasılki ALWINNER A10 MANYCORE işlemcili ürünlerini türkçeye çevirerek ÇOKLU ÇEKİRDEKLİ diye satıyorlarsa ve 800x480 çözünürlüklü ekranları IPS diye satıyorlarsa bunada çift çekirdek demelerini çok görmemek lazım. yanlız tüketici alırken biraz araştırıcı olursa ve yanıltıcı durumlarda hakkını arar ise bunlar önüne geçilebilir kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Vallahi şimdilik bi' güncelleme gelmedi hoccam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor

quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Vallahi şimdilik bi' güncelleme gelmedi hoccam.

Benim vınn e177 modem ile çalışmıyo bunu nasıl çözebilirim ?
  • Öncelikle satın aldığınız yere sorunu bildirin
    daha sonra ise akortek firmasına.

birinden biri illa yardımcı olacaktır.
  • Detaylı inceleme fırsatı buldum bügün

DARK EvoPad R8000, tabletin

İŞLEMCİ: ARMv7 Processor rev 2 (v7l) / Kapasite 1008Mhz, bunu da ihtiyaca göre 408mhz-816mhz-1008mhz olarak değiştirerek kullanıyor anladığım kadarıyla

şeklinde gözüküyor

OPENGL sekmesinde ise şu gözüküyor
    gc800 graphics engine
    http://www.vivantecorp.com/p_mvr.html#GC800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 18 Ağustos 2012; 16:26:24 >
  • Ya bu höparlör(2 tane ve önde) ve usb çıkışını çok güzel akıl etmişler cihaz güzel memlunum.
  • Arkadaşlar merhaba,

- Ürünün hoparlörü çok mu dandik yoksa benim üründe mi böyle bir sorun var bilmiyorum ama yarıdan fazla açtığımda bildiğiniz cızırtılı ve çok berbat bir ses çıkarıyor. Tabiki bir ses sistemine bağladığım zaman sorun yok ancak kendi hoparlörü bu kadar mı dandik ve kötü olabilir ?

- Bir de mesaj yazarken klavye çok yavaş işliyor ve bu da canımı çok sıkıyor... Acaba sorun ne olabilir?

- İnternetteyken (kendi tarayıcısında) yeni sekmeler açtığımda bu sekmeleri kapatmak ya da sekmeler arasında geçiş tam anlamıyla ölüm.. Gerçekten çok zorlanıyorum sekme kapatırken.. Sanırım sorun yine bende.. (Netten deri kılıf ve kalem siparişi verdim. Kalemle birlikte bu sorunu çözebileceğim)

- Son olarak ürünü şarja taktığımda otomatik açılıyor. Kapalı durumda şarj olmuyor mu ? Şarja takınca kendiliğinden açıldığında kapatsam şarj olur mu?

Ayrıca Ainol Aurora II ile ilgili bir sürü paylaşımlar vb. şeyler var ve R8000 ile ilgili hiçbirşey yok sanırım. Paylaşımlarımız olursa buradan yaparsak çok iyi olur bence.

Şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratbasat -- 22 Ağustos 2012; 0:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karaman_peymim

Herkeze selam,

Uzun araştırmalarım sonucu Ainol Aurora 2 ye karar vermiştim. Ancak son anda 8" ve aradığım bir çok özellik var olduğu için bu cihazı aldım. Genel olarak + ve - lerini yazacağım.

-Bluetoot yok.
    hızı oldukça tatmin edici.
    Wireless çok uzakta izole yerlerde değilse gayet iyi çekiyor. Kendine ait web tarayıcısı çok başarılı. Ancak Opera, crome, fire fox.. ne denediysem boş. Hiçbiri işe yaramadı.
    Video desteği çok iyi. bs player yukledim internetten otomatik olarak alt yazıları bulup indiriyor. Uyum sorunu yok.
    Kutudan Hdmı kablosu çıkmıyor. Zaten ürüm açıklamalarındada yokmuş elime ulaşınca farkettim.
    Kulaklığın biri bozuk çıktı 5 liralık şey için sorun edilecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Başka kulaklıkla çalışıyor.
    En kötü yanı Bilgisayardan şarj edilememesi. Şarjı oldukça iyi görünüyor. ancak adaptörü sürekli yanımda taşıma zorunluluğu hoşuma gitmedi.
    Bilgisayar bağlantısı herhangi bir USB flash dan daha hızlı gerçekleşiyor diyebilirim.
    Kameralar beklentiniz yüksek değilse işe yarıyor.
    İlk geldiğinde Ekran algısı inanılmaz iyi göründü. Genel kullanımda sorun yok. Ancak web tarayıcısında yeni sekmeler açınca sekmeleri değiştirirken çerçeveye yakın olan yerlerde
    algılama çok zor oluyor. Ekranında bir jelatin var bundan mıdır yoksa bir arızamıdır henüz fikrim yok.
    Usb den mause bağladım hemen algıladı.
    basit oyunların hepsinde ( angry bird ,fruit ninja vs) sorunsuz. bir araba yarışı yükledim ondada iyi görünüyor. Daha önce farklı tablet tecrübem olmadığı için diğer markalara göre kıyas
    yapamıyorum. yeni oyunlar yükledikçe buradan izlenimimi yazarım. Ama oyun oynamaya pek vaktim yok :)
    Fiyat ve performans açısından çok iyi. 8" olması kararımı çok etkiledi. Şimdilik pişmanlık duyuracak bir sıkıntı vermedi.
    İnş. böyle devam eder.
    uygun fiyata iyi cihaz arayanlara tavsiye ederim ancak bir üst modeli İPS ekranlıyı merak etmiyo değilim.

Saygılar.

eğer usbde şarj etmek isitoyorsa taşinabilir harddsik için olan usb şarj cihazları var onlaru alabilirsin ama ekranı çok ısnıdırıyor bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: beratbasat

Arkadaşlar merhaba,

- Ürünün hoparlörü çok mu dandik yoksa benim üründe mi böyle bir sorun var bilmiyorum ama yarıdan fazla açtığımda bildiğiniz cızırtılı ve çok berbat bir ses çıkarıyor. Tabiki bir ses sistemine bağladığım zaman sorun yok ancak kendi hoparlörü bu kadar mı dandik ve kötü olabilir ?

- Bir de mesaj yazarken klavye çok yavaş işliyor ve bu da canımı çok sıkıyor... Acaba sorun ne olabilir?

- İnternetteyken (kendi tarayıcısında) yeni sekmeler açtığımda bu sekmeleri kapatmak ya da sekmeler arasında geçiş tam anlamıyla ölüm.. Gerçekten çok zorlanıyorum sekme kapatırken.. Sanırım sorun yine bende.. (Netten deri kılıf ve kalem siparişi verdim. Kalemle birlikte bu sorunu çözebileceğim)

- Son olarak ürünü şarja taktığımda otomatik açılıyor. Kapalı durumda şarj olmuyor mu ? Şarja takınca kendiliğinden açıldığında kapatsam şarj olur mu?

Ayrıca Ainol Aurora II ile ilgili bir sürü paylaşımlar vb. şeyler var ve R8000 ile ilgili hiçbirşey yok sanırım. Paylaşımlarımız olursa buradan yaparsak çok iyi olur bence.

Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba

-ürünün hoparlörü ile ilgili bilgim yok ıonun için bunu cevapsız bırakıyorum
    -klayvenin yavaş işelemsinden kasit nedir bu herzaman mı oluyo yoksa internette gezinirken mı oluyo şayet interntte oluyorsa bu tabletin tarayısı olan google chorome den kaynaklanıyor internetten falsh destekli sitelerde ve yeni sekme açtığınızda çok kasma yapıyor ve bu sorun nerdeyse tum tabletlerde var
    -yukarda cevapladım ztn
    -bu soruya cvp veremicem teknik servise danışın

en alltakı yorumuzun nedeni ise tabletin daha 2 -3 ay önce piyasaya sürlümüş olması bnce brz sabrederseniz yorumlar ve sorunlara bulunan kullanıcı çözümlari artacaktır .

• Merhabalar. Hoperlörler malesef kötü. Kabullenmemiz gerekli. Klavye de çok başarılı değil. Web tarayıcısındaki sekme sorunu çok kötü. Umarım bi çözümü vardır. USB den şarj mümkün mü satıcıya danışacağım. Ezbere adaptör alamam.
    Şarj a takınca otomatik açılıyor ama şarj dayken kapatınca şarj a devam ediyor. kulaklık girişinin orada kırmızı bir ışık yanıyor. sönünce şarj bitmiş oluyor. 2 gündür hata uyarısı veriyor. Androidden mi başka birşey mi araştıramadım.
    anımda olmadığı için ilgilenemiyorum. ilk fırsatta paylaşacağım.

Selamlar.
  • Ürün höparlörünü sevdim bende problemsiz kungfu panda2 izledim güzeldi.

Klavye problemi beni çok güldürdü.Programlardan türkçe klavyeyi kapatın çok güzel oluyor.türkçe klavyede dokunma problemi var ama normal android klavye harika.

Kendi tarayıcısı biraz kötü amahttps://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.fenrir.android.sleipnir Bu linkteki tarayıcının sekme performansı çok iyi kapatmak bile kolay.Sekmeye basıp aşagı çekmek kapatıyor.

Şarj konusu söyle açıkken şarja takıp öyle kapatın problem çıkmyor

Bu dediklerim umarım sizi aydınlatır.Cihaz gerçekten çok iyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.