Şimdi Ara

Dark EvoPad R8000 HAKKINDA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
22.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünün Hoparlörü ve Kameraları dandik, alırken zaten bunları düşünerek almamıştım ihtiyacım bu yönde değildi

Kendi webtarayıcısı berbat, ben firefox kullanıyorum çok çok daha hızlı çalışıyor
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mozilla.firefox_beta&feature=search_result

Klavyede ki sorunun adroid marketten indirilip entegre edilmiş olan Türkçe klavyeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, menüye girip Türkçe klavye simgesine basın ve yazma dilini Türkçe Q dan ingilizceye çevirin. bende hızlanıyor.

Ayrıca paylaşım olmaz olur mu hiç?! bi' dünya oyun indirdim oynuyorum.
    http://www.maxi cep.com/forum/#android-os
    sadece doğru olanı bulmak biraz sıkıntılı ama %70-%80 uyumlu çıkıyor
    eğer işlemci tipi verildiyse dikkat edin işlemci ARMv7 bunun üstünde olanlar genelde çalışmıyor ya da TEGRA olanlar çalışmıyor TEGRAlarda THD olarak belirtilebiliyor bazı yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapdoor -- 23 Ağustos 2012; 1:29:00 >

• Merhaba. Bir hata verdiğini yazmıştım. Ara sıra Booksprovider durdu diye bir uyarı veriyor. Ne olduğunu bilmiyorum. biraz araştırdım ama türkçe sitelerde hiç bir şey yok. fikri olan varsa lütfen paylaşsın.
  • öncelıkle herkese merhaba

Dark evopai dün aldm tablet gayet kullaışlı ve bir kdr şık

TABLETİN +ları
    1~fiyatı dier markalara göre ucuz
    2~performans mütiş
    3~internet gezinmek acayip rahat normal tarayıcı kasıyo boat indirdim kurtuldum
    4~şarjı gayet güzel gidyo wi-fi açık oyun oynadim 4s 15dk 46 snde pl %1 oldu
    5~parlaklık tatmin edici

TABLETİN -leri
    1~klavye algılmsı brz kotu resistif gibi 1snde ana alıgılıyo
    2~yuklu gelen uygulamaları kaldıramıyosunuz(bn kldıramadım)
    3~hoparlörler rezalet ama kulaklık idare eder
    4~yandakı kapama kılıt tusu dandık
    5~yüzümü okumuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bi el atın duruma bende R8000 alıcam da ancak flash player falan nasıl kamerası cok mu kötü? skype dan filan görüşme yapılmaz mı? Birde tablette başka sorunlar filan var mı?
  • arkadaşlar ben de bu ürünü takip edenlerdenim.sanırım şu an aramızda bir üst modeli olan Dark EvoPad R9700 kullanan yok.

aşağıdaki karşılaştırma listesine bakıyorum ama aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum..1.7 inç daha büyük ekran,2000 mAh daha artırılmış pil güçü,bluetooth,biraz daha gelişmiş ekran çift ön yerine çift arka hoparlör..

ne dersiniz sizce değer mi hangisini tavsiye edersiniz..acaba üst modelde de klavyeyle ilgili sorun olur mu ya da hoparlör cızırtısı vs.vs..

tam karar veremedim..ama alt model olan r8000 bile tam bir fiyat performans ürünü olarak duruyor..

yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.akortek.com/catalog/product_compare/index/

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

öncelıkle herkese merhaba

Dark evopai dün aldm tablet gayet kullaışlı ve bir kdr şık

TABLETİN +ları
    1~fiyatı dier markalara göre ucuz
    2~performans mütiş
    3~internet gezinmek acayip rahat normal tarayıcı kasıyo boat indirdim kurtuldum
    4~şarjı gayet güzel gidyo wi-fi açık oyun oynadim 4s 15dk 46 snde pl %1 oldu
    5~parlaklık tatmin edici

TABLETİN -leri
    1~klavye algılmsı brz kotu resistif gibi 1snde ana alıgılıyo
    2~yuklu gelen uygulamaları kaldıramıyosunuz(bn kldıramadım)
    3~hoparlörler rezalet ama kulaklık idare eder
    4~yandakı kapama kılıt tusu dandık
    5~yüzümü okumuyo

merhaba.

klavye algılamasına rezisitif gibi demişsiniz ama hiç yukarıdaki yorumcuların söylediği gibi türkçe klavyeyi devre dışı bırakmayı denediniz mi..yine de kötü mü..ben de bu üründen almak istiyorum ama yorumlar epey kafa karıştırıcı..

• Evet denedim androidin kendi klavysi cok kasiyo ingilizce yapncada bi nebze

• Klavye sorununun yazılımsal olduğunu düşünüyorum, dolayısıyla güncelleme gelirse düzelebilir ama tabi ki son karar sizin.
  • Arkadaşlar bahsettiğim hata uyarısı ile ilgili bir sonuç elde edemedim. Firmanın web sitesinde önce mail ile danışın diyor. 6 gün önce mail attım henüz cevap yok. Bu tip uyarıları verip zırt bırt reset isterse ne kadar performanslı olursa olsun almaya değmez.
    2. aşama telefonla ulaşmayı deneyeceğim. klavye sorunu bence çok büyütülecek bi sorun değil..
  • Arkadaşlar ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Açıkcası kullanmayı bilmeyenler yorum yapmış. Öncelikle iyi bir bilgisayar kullanıcısı olarak yorumlayacağım ürünüm şuan evde cihazım aklıma gelen herşeyi yazacağım. Sorular olursa elimden geldiği kadar cevap vereceğim.

+ 4.0 Ice Cream Sandwich Türkçe Android işletim sistemi.
    + Uzun şarj süresi. Yaklaşık 6-7 saat wireleless açık kullandım.
    + Oyun deneyimim fena değil. Eğer ağır bir oyun ise ( Örneğin N.o.v.a evet kasıyor ama oynanmayacak gibi değil ) Fakat hafif oyunlarda (angry birds, fruit ninja vs.) gayet iyi.
    + İşlemcisi ve grafik işlemcisi birbirinden bağımsız.
    + Üründe ısınma hiçbir şekilde söz konusu değil.
    + Akıcı menüler.
    + Aynı anda 5 nokta multitouch dokunmatik - çok güzel çalışıyor takılma veya algılamama yok.
    + Tatmin edici internet deneyimi.
    + Süper 1080p - altyazılı film deneyimi. Sırf film için alınacak bir cihaz. En ufak takılma yok.
    + Flash Player desteği - Gerçekten iyi.
    + Ürün en ideal ekran boyutlarında çünkü elinize aldığınızda yazı yazabileceğiniz max. ölçüde. 10 inç bir tableti masanın üstüne koymadan yazı yazamazsınız ama bu ürün öyle bir boyutta ki tam yatağınızda iki elinizle tutarken baş parmaklarınızla yazı yazabilirsiniz.
    + Kendi üzerinde gelen ekran koruyucu bant.
    + 32 GB'ye kadar MicroSD kart desteği.
    + USB 2.0 Çıkışı ile çalıştırdığım cihazlar - Flash bellek, harici hard disk, klavye ve mouse, iphone 3, ipod touch, philips cep telefonum.
    + Ön VGA kamera.
    + Arka 2 MP kamera.
    + Geri, Menü ve Ses açma kapama tuşları harici olarak bulunmakta.
    + Çocuk kilidi.
    + HDMI çıkışı - Denendi çok güzel çalışmakta hatta kusursuz.
    + Mini usb çıkışı.
    + 3.5 mm kulaklık girişi.
    + Kendi üzerinde dahili mikrofon.
    + Görüntülü konuşma.
    + Parlaklık tatmin edici düzeyde.
    + Aynı anda internette gezip müzik dinleme deneyimim çok iyi ikisindede takılma olmadı ki ben buna çok önem veririm.

Aklıma gelen iyi yönleri bunlar şimdi beğenmediğim yönlerine gelelim fakat nasıl telafi edileceklerinide yazdım.

- Arka kamerası karanlık çekim yapıyor ( Belkide sadece benim cihazımdaki bir sorundur çünkü anormal karanlık çekim yapıyor ). Fakat ön kamera ile çekimler aydınlık ve tatmin edici görüntülü konuşma için yeterli.
    - Üzerindeki hoparlörden çok birşey beklemeyin yükses ses açınca cızırtı yapıyor. Fakat orta değerlerde ses temiz ve berrak çok açmanızı önermiyorum.
    - Üzerinde gelen kulaklık çok iyi değil fakat farklı bir kulaklıkla çok güzel kullanabilirsiniz.
    - Üzerinde varsayılan olarak gelen Türkçe Klavye uygulamasındaki dokunmatik berbat. Uygulamayı kaldırırsanız sorun ortadan kalkıyor Android'in kendi klavyesi ile bildiğiniz 10 parmak yazıyorsunuz hiçbir takılma yok çok seri. Veya perfect keyboard free uygulamasını öneririm çok zevkli.
    - Bu yorumum androidle alakalı cihazla alakalı değil, herhangi bir uygulamadan doğru düzgün çıkış yapamıyorsunuz fakat Advanced Task Killer ile bunu telafi edebilirsiniz.
    - Şarj etme süresi biraz uzun gibi geldi bana. ( Yaklaşık 2-3 saat gibi ama bu normal bir değerde olabilir bana uzun geldi ) Geceden bırakırsanız sabah mis gibi full dolu olur. Şarja taktığınızda yanındaki mikrofon çıkışında kırmızı bir ışık yanıyor bu ışık sönünce cihaz full şarj edilmiş oluyor.
    - USB'den şarj olmuyor. Fakat şarj değerleri USB ile aynı aşağı yukarı. Biraz beceriniz varsa şarj aletini kendiniz yapabilirsiniz.
    - Bluetooth yok. Fakat wireless ile yaratıcılığınızı birleştirerek işlerinizi halledebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: karaman_peymim

Arkadaşlar bahsettiğim hata uyarısı ile ilgili bir sonuç elde edemedim. Firmanın web sitesinde önce mail ile danışın diyor. 6 gün önce mail attım henüz cevap yok. Bu tip uyarıları verip zırt bırt reset isterse ne kadar performanslı olursa olsun almaya değmez.
    2. aşama telefonla ulaşmayı deneyeceğim. klavye sorunu bence çok büyütülecek bi sorun değil..

Bu hata arkada açık olan bir uygulamadan kaynaklanıyor bendede ilk aldığımda çıkmıştı fakat hangisi olduğunu bilmiyorum. Cihazla alakalı değil uygulamayla alakalı. Ayarlar - Uygulamalar - Tümü sekmesinden göz kararı uygulamaları durdurarak doğru uygulamayı bulabilirsin. Çok önemli birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salieris -- 29 Ağustos 2012; 13:50:17 >

• dün bu cihazı aldım
    bir sıkıntı var. internete giremiyorum
    kablosuz ağa bağlanıyor ama daha ileri gitmiyor neden acaba ayarları mı karıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahho88

dün bu cihazı aldım
    bir sıkıntı var. internete giremiyorum
    kablosuz ağa bağlanıyor ama daha ileri gitmiyor neden acaba ayarları mı karıştı?

Şifreyi yanlış girmişsindir dediğin gibi şifreyi yanlış girince ilerlemiyor devamlı başa dönüp duruyor. Şimdi wireless şifremi yanlış girip denediğimde öyle oldu.
  • quote:

Merhaba. Bir hata verdiğini yazmıştım. Ara sıra Booksprovider durdu diye bir uyarı veriyor. Ne olduğunu bilmiyorum. biraz araştırdım ama türkçe sitelerde hiç bir şey yok. fikri olan varsa lütfen paylaşsın.

Hocam bende de böyle hata veriyodu ... Gittim engelledim uygulamayı şimdi sorunsuz kullanıyorum
  • Beyler tableti alicamda yalniz islemci cift cekirdek degil diyorlar tablette herhangi bir kasma yavaslama söz konusu mu? Bence sorun cikarmamasi önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

Beyler tableti alicamda yalniz islemci cift cekirdek degil diyorlar tablette herhangi bir kasma yavaslama söz konusu mu? Bence sorun cikarmamasi önemli

Hayır kasma ve yavaşlama söz konusu degil.Dokunmatigi gerçekten hassas çok iyi.
    Yukarıda arkadaşlar kimi sorunları yazmış ve kimi sorunların cevaplarını vermişler.
    Höparlor konusunda benimkisinde son sen çalışırken cızırtı cıkmıyor ilginçdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratwes

quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

Beyler tableti alicamda yalniz islemci cift cekirdek degil diyorlar tablette herhangi bir kasma yavaslama söz konusu mu? Bence sorun cikarmamasi önemli

Hayır kasma ve yavaşlama söz konusu degil.Dokunmatigi gerçekten hassas çok iyi.
    Yukarıda arkadaşlar kimi sorunları yazmış ve kimi sorunların cevaplarını vermişler.
    Höparlor konusunda benimkisinde son sen çalışırken cızırtı cıkmıyor ilginçdir.

Hocam peki skype filan denediniz mi? Görüntülü görüşme yapabilirmiyiz? Son olarak 3G modem denediniz mi?

• SKype'dan kamera açtım fakar Wireless üzeirnden. 3G modemi daha deneme şansım olmadı malesef.
  • Birkac gundur kullaniyorum
    Program kurarken donmmalar oluyor
    Kendi taraycisi yazi yazarken cok yavas
    Pili ikinci kez sarj ettim%27 gosteriyordu tam sarjda. Hala ayni yaklasik 6 saattir aralikli olarak kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Merhaba. Bir hata verdiğini yazmıştım. Ara sıra Booksprovider durdu diye bir uyarı veriyor. Ne olduğunu bilmiyorum. biraz araştırdım ama türkçe sitelerde hiç bir şey yok. fikri olan varsa lütfen paylaşsın.

Hocam bende de böyle hata veriyodu ... Gittim engelledim uygulamayı şimdi sorunsuz kullanıyorum

Abi Hangi uygulamayı engelledin? ben de onu deneyeyim. belki aynı dır.
  • Bir Akşam şarj a taktım cihazı kapalı konumuna getirdim. sabah kırmızı ışığı sönmüşti cihazı açtım. Pil doluluğu %1 gösterdi... Belki fişi oturtamamışımdır yada elektrik kesilmiştir vs diye düşündüm. gündüz ara sıra kullanırken şarj a bağladım doldu.
    Evelki gün Akşam yine şarj a taktım. bu kez cihazı kapatmadım. sabah yine aynı şekilde pil boş görünüyor. cihazı kapattım. açtım. işe gittim. tekrar kapattım açtım pil boş görünüyor!! tekrar şarj a bağladım. kısa sürede % 90 lara geldi. Böyle bir sorun yaşayan varmı? pil tam doluyken gerçekten çok uzun süre gidiyor. hatta bekleme konumunda nerdeyse hiç pil harcamıyor. Ama bu şarj sonrası boş görünmesi bana bir arıza gibi geliyor. Reset atıp tekrar deneyeceğim.
    Ürün hakkında kötü yorum yapmak istemiyorum. Hep arıza çıkarıyormuş gibi algılanmasın. İpad de alsam kesin benimki arıza çıkarırdı. :) Önemli olan sorunların çözümlerinin olması. Firmanın garanti ve yazılım desteği konusunda beklentileri karşılaması. Henüz mailime bir cevap verilmedi!! Biraz daha bekleyelim bakalım. Bu ürünü tercih etmemin en önemli sebeplerinden biriside yerli bir firmanın garanti vermesiydi..

Bu arada bi arkadaş 3g deneyen varmı diye sormuş. Turkcell vınn denedim. Ayarlardan kablosuz ve ağlar altında 3g bağlantısını açıyorsunuz. şifre istiyor giriyorsunuz hemen çat diye bağlanıyor. Bu kadar hızlı bağlanması beni şaşırtmıştı. vınn ı bilgisayarda bile kullanıma açmak için kurulum vs istiyor uğraş dur. Arabada hareket halinde denedim çok yavaş bağlanıyor ama bekletsede siteye bağlantıyı kuruyor. Bir not: şifresiz vınn taktım illaki şifre girmeni istiyor bu nedenle bağlanamadım. ben mi bişeyi eksik yaptım bilmiyorum ama direk bağlanmadı. Sleipnir tarayıcısını kurdum gerçekten çok iyi çok hızlı olduğu için artık bunu kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.