Şimdi Ara

Dark EvoPad R8000 HAKKINDA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
22.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arkadaşlar bahsettiğim sorun şu şekilde gelişiyor.
    Problemi detaylı bir şekilde videonun hemen altında ki açıklama kısımına not ettim.
  • R8000 modeli acaba ofis programlarını çalıştırıyormu.. Bu modelde ofis programı kullanan varmı. içinde yüklü gelmiyor herhalde. Sonradan kendimizmi yüklüyoruz. Ayrıca HDMİ kablosu ile televizyona bağlayan varmı. 8010 modelinde bağlanma problemi yaşanıyormuş. Ayriyetten firmayla görüşüp onlar email ile Tv ye bağlanabilmen için program gönderiyorlarmış eğer firmayla irtibata geçebilirsen tabiki.. 8000 modelinin reklam resimlerinde ofis programlarıyla ilgili bir açıklama göremedimde o yüzden sordum.. Bu model üzerinde Ofis programı kullanan varmı. saygılarımla...
  • dün ben de bu üründen sipariş ettim. ilk başta ~150 liralık ucuz bir tablet almayı düşünüyordum, ama daha sonra ürünlerin özelliklerini inceledikçe ister istemez fiyat aralığını artırdım. o ürünlerden milletin ağzı çok yanmış, inşallah bizimki de yanmaz. baya bir tablet inceledim, en sonunda Dark Evopad R8000 almaya karar verdim. neden böyle bir şey yaptım ?

1.- pil kapasitesi 5000mAh kadar, yani güçlü bir pili var. iyi hoş İpad'lerin pil kapasitesi 10.000+ ama fiyatı da bi 300tl değil. benim için en önemli özellik bu. piyasadaki diğer denk ürünlerin pil gücü ortalama 3000mAh civarında. bu da demek oluyor ki R8000'in pili diğerlerine göre neredeyse iki kat daha uzun gidiyor. diğer bazı ürünlerin yorumlarını okuduğumda pilin 1,5-2 saatte bittiğini görmüştüm, bu süre benim için çok az.
    2.- RAM'i 1gB, tabletlerde RAM'in önemli olduğunu okumuştum, 1'in altında almamaya çalışın diyorlardı. onların da en ucuzları 200 liradan başlıyor zaten
    3.- ekran çözünürlüğü 1024x768, fiyat olarak denk tabletlere göre daha yüksek

sonuç olarak buradaki yorumları da inceledim, sağ olsun arkadaşlar yorumlarını esirgememişler. sonunda satın almaya karar verdim. webdenal'da 265tl teşhir ürünü vardı ama onu almadım, teknobiyotik'e 273 lira kargo dahil para ödedim, 24 saat içinde kargoya teslim ettiler. site AkorTek'e ait, Dark da kendi markalarıymış. aras kargo ile anlaşmalılar. ben bulamadım, daha ucuzu da yoktur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4R4B4S4N -- 7 Şubat 2013; 23:18:56 >

• tablet hakkında ilk izlenimlerimi ve bazı mesajlara olan yorumlarımı yazacağım. belki arkadaşlar kararlarını çoktan vermişlerdir ama almayı düşünen arkadaşlar için faydası olabilir, zira google'a "Evopad R8000" yazınca hemen burası göze çarpıyor. resim koymanın gerekli olmadığını düşündüm, bu linkteki resim ve 360 derece açılı görünüm ile bire bir aynı.

• mağazalarda 7" tabletleri görünce 8" alarak iyi yaptığımı anladım çünkü onlar gerçekten de küçükmüş, ben daha büyük olacağını düşünmüştüm. siz de gidip bir görün derim.
  • çözünürlüğün 1024x768 olması güzel ama widescreen olmadığı için videoları izlerken tahmin edebileceğiniz üzere alttan ve üstten siyah boşluklar bırakıyor. yani ekranın tamamını kullanamıyorsunuz. internetteki çoğu videonun widescreen olduğunu varsayarsak video izlerken ekranı verimli olarak kullanamazsınız. almadan önce aklıma gelmemişti. belki bir uygulama ile ayarlanabilir ama araştırmadım.
  • şarjı genel olarak beklediğim gibi gitti, kullandıkça daha detaylı bilgi verebilirim.
  • giriş-çıkışları beklenildiği üzere biraz dandik.
  • tabletin sağ üst tarafından oda ortamında sabit ince bir ses duyuluyor, alan arkadaşlar, sizinkilerde de var mı ?

bana gelen kutudan(ürünün kendi kutusu) çıkan aksesuar ve kablolar:

- bir adet şarj cihazı
    - bir adet dandik kulaklık
    - bir adet mini USB kablosu, bununla bilgisayara bağlanılabilir
    - bir adet siyah DARK kılıf

giriş, çıkış, delik, düğme vesaire:

Sağ Üst
    - iki uçlu ses düğmesi
    - menü düğmesi
    - ESC düğmesi

Sağ Yan, yukarıdan aşağıya
    - 1x şarj deliği
    - 1x micro sd yuvası
    - 1x mikrofon deliği
    - 1x standart kulaklık deliği
    - 1x USB yuvası
    - 1x mini USB yuvası
    - 1x HDMI yuvası
    - 1x reset deliği
    - 1x üç fonksiyonlu kızak, açma-kapatma, kilitleme, uykuya alma-çıkarma

- hoparlörler ekranın sağ ve solunda

quote:

Orijinalden alıntı: karaman_peymim
    a
    Herkese selam. İnternet e girerken sekmeler arasında geçiş yapmak istediğimde çerçeveye yakın yerler algılamıyor... Kaldırıp duvara fırlatmam an meselesi.. bu sorun herkesde varmı yoksa benimkindemi arıza var?? kullanan arkadaşlardan cavap bekliyorum. Eğer bu kronik bir sorunsa Tabletle internete girmek isteyen bu cihazı almasın...

tamamen doğru, sadece tarayıcılarda değil bazı uygulamalarda da geçerli. üst kısma yakın yerlere tıklamak çok zor, bazen küçük düğmelere tıklamak da sorun olabiliyor. sekmeler yan tarafta açıldığı için firefox kullanmak daha rahat.

quote:

Orijinalden alıntı: HaYaTiTehLiKe

Arkadaslar dark evopad 8000 siparisi verdim.En cok istedigim internetten dizi izlemek bu arada internetten dizi izleyen varmi tabletten

gerekli eklentiler olduğu taktirde sitelerdeki videoları izleyebiliyorsunuz. bazı televizyon kanallarının sitelerinden verdikleri canlı yayınları da izleyebildim. ayrıca google play'de TRT'nin bir uygulaması var, diziler dahil bir çok TRT programının arşivini izleyebiliyorsunuz.

• farklı benchmark programlarından aldığım ekran görüntüleri:

Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA Dark EvoPad R8000 HAKKINDA

Şarj konusunda:

• normal kullanımda pil 2 güne kadar dayanıyor. ekranın açık olduğu süre yaklaşık olarak 4-6 saat civarında.
  • şarj olma süresi oldukça uzun. 10 saate kadar sürebiliyor. yani akşamdan takıp yatarsanız sabaha dolmuş olacaktır.

Sorunlarım:

• tabletten ne olduğunu kestiremediğim ince bir ses geliyor
  • programları kapatırken, internette gezinirken, bazen menülerde hissedilir bir yavaşlama var. saniyedeki kare sayısı çok düşüyor. ekranı dikey pozisyona getirmek çok az bir ölçüde işe yarıyor, zannedersem dikey pozisyonda çözünürlüğü daha düşük olduğu için.
    bu hız sorunu, acaba daha düşük çözünürlüklü bir tablet mi alsaydım, daha hızlı çalışırdı sorusunu aklıma getiriyor.

Sorularım:

• programları direkt kapatamıyorum, bir yolu var mıdır ?
  • dosya yöneticisi gibi bir şey bulamadım, böyle bir şey var mıdır ? yani dizinleri görebildiğim, kopyalama falan yapabildiğim.
    ->> google play'den dosya yöneticileri indirilebiliyor

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4R4B4S4N -- 22 Şubat 2013; 0:34:05 >

• arkadaşlar lcd tv ye bağlayıpta görüntü alan varmı? bir türlü lcd tv den görüntü alamadım.kısa bir süre görüntü ilk açılışta geliyor sonra sinyal kesiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 20 Mart 2013; 9:07:44 >
  • arkadaşlar dark evopad r8000 ekranı kırıldı. tamir fiyatı nedir, nereden yaptırabilirim. bilen var mı, adanada yaşıyorum. yardımcı olursanız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.