Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu chapter 8 de örümceği öldürüp lenna yı kurtardıktan sonra merdivenlerden gidilen yerde oyun çöküyor ve masa üstüne atıyor.

Ne yaptım ise çözemedim.

Bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NFSMW

oyun normal kursan bile yani rarlı halini C:/ ye çıkartıp oynasan bile patch yükleyemezsin. çünkü oyun kopya we windows ta resmi olarak kurulu degil denetim masasından program ekle/kaldır da bile oyun gözükmüyor o yüzden herangi bi patch bi mod oyuna yüklenemez

su an chapter 9 dayım stonehelm deyim, chapter 8 de giant spider ı öldürdüm lenna için onla ilgili bi ss koyayım dedim. fifo, erathfire sword un SS ini hiç alamamış ben de onu göstermek amacıyla koyuorm mutlaka edinin zaten strength 2 istiyor. zombiler, örümcekler, necromancer lar artık hiç basınızı agrıtmayacak bu kılıç ile;)

file://localhost/D:/yedek/galatasaray/dark%20messiah%20-%20giant%20spider.JPG

O kılıcı bende alıyodumda salak gibi inventoryden silah yapmak için Hammer atmıştım ondan orayı es geçmek zorunda kaldım

Ayrıca resim gözükmüyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 22 Kasım 2006; 22:57:07 >

• @nfsmw
    Dostum resim öyle eklenmiyor
    www.imageshack.us buraya gidip resmini upload yap. Sana birkaç çeşit link verecek o linklerden buraya koyacaksın.
  • öyle eklendigini biliyorm da benim browser ım imageshack e uyumlu degil galiba linki kopyalayıp yapıstırın öyle oluyor bende

tmm opera yı güncelledim şimdi imageshack te bug warmış güncelleyince düzeldi buyrun resim;)

http://img76.imageshack.us/img76/9760/darkmessiahgiantspiderzw7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NFSMW -- 22 Kasım 2006; 23:58:42 >
  • quote:

öyle eklendigini biliyorm da benim browser ım imageshack e uyumlu degil galiba linki kopyalayıp yapıstırın öyle oluyor bende

tmm opera yı güncelledim şimdi imageshack te bug warmış güncelleyince düzeldi buyrun resim;)

O silahla o örümceği çok kolay öldürürsün zaten ateşe karşı duyarlı.

• quote:

öyle eklendigini biliyorm da benim browser ım imageshack e uyumlu degil galiba linki kopyalayıp yapıstırın öyle oluyor bende

Çakaal yaptın demek sende ^^ İşlemciyi alabilsem devam edicem bende ama anakart gümledi kaldık PC'siz :D

• görüntüler güzel...
    bakarken tırstım...
  • Bende dün gece bitirdim 2 tane son var 2sinide gördüm mutluyum
  • Arkadaşlar 4 son olması lazım yada 3. Çünkü ya yanınızda gelen kız ile iyi tarafta bitirirsiniz yada içinizdeki şeytan kıza uyup kötü tarafta bitirirsiniz. Birde son da skull'ı verip vermeme olunca 4 adet farklı bitiş olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Arkadaşlar 4 son olması lazım yada 3. Çünkü ya yanınızda gelen kız ile iyi tarafta bitirirsiniz yada içinizdeki şeytan kıza uyup kötü tarafta bitirirsiniz. Birde son da skull'ı verip vermeme olunca 4 adet farklı bitiş olması gerekiyor.

Olabilir haklısın.Leannamı neyse ben o kızı öldürdüm yani öldürmek zorunda kaldım bana geldi vıdı vıdı etti saldırmaya başladı bende geberttim kendisi kaşındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 23 Kasım 2006; 18:53:44 >
  • yanlıs hatırlamıyorsam Leanna priestress yani bizimle birlikte dolasan, diger demon olan da yani telekinetic le bize yardımcı olan "my prince" diye seslenen de Xana olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NFSMW -- 23 Kasım 2006; 18:05:08 >
  • Ya arkadaşlar ben bu oyunu düzgün oynayamıyorum, FX5200 ile oynayan var ise benim 9550 ile hayli hayli oynamam gerekmiyormu? tamam işlemcim biraz yavaş ama, bütün ayarları low a getirdiğim halde yine akıcı oynayamıyorum,

peki bu patch 1,01 yüklesem düzelirmi, bendeki rar dan kurulmuş versiyon, ne yapabilirim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: my54

Ya arkadaşlar ben bu oyunu düzgün oynayamıyorum, FX5200 ile oynayan var ise benim 9550 ile hayli hayli oynamam gerekmiyormu? tamam işlemcim biraz yavaş ama, bütün ayarları low a getirdiğim halde yine akıcı oynayamıyorum,

peki bu patch 1,01 yüklesem düzelirmi, bendeki rar dan kurulmuş versiyon, ne yapabilirim???

tarih öncesi kartla oynanmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Ya arkadaşlar ben bu oyunu düzgün oynayamıyorum, FX5200 ile oynayan var ise benim 9550 ile hayli hayli oynamam gerekmiyormu? tamam işlemcim biraz yavaş ama, bütün ayarları low a getirdiğim halde yine akıcı oynayamıyorum,

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim

• benim de kartım 9550 ama akıcı bi şekilde oynayabiliyorm fraps yok aslında bende kaç fps ile oynuorm bilmiorum ama 800*600 de shadow details-low AA-kapalı HDR-gerektigi zaman we geri kalan ayarların hepsi medium-high karısık oynayabiliorm
  • quote:

quote:

Tarih öncesi? Evet eski ama bende de aynı kart var... Medium Tex, HDR Açık, AA Kapalı, 800*600 'de 10-30 arası FPS alıyorum... İşlemcim P4 2.0 bak işte bu işlemci tarih öncesi

• HDR açıkmı arkadaşlar 9550'de sm2.0 var hdr desteği yok orda açık olsa bile hikayeden.
  • Orası öle HDR özelliği oyunun kendi ayarlarında Full olarak gösteriliyodu bende öyle bıraktım :D
  • quote:

quote:

quote:

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim

bilgisayarın çalıştırır ama lowda bile çak kasarak oynarsın

• P4 2.4 ghz-1024 ram-asus 9550 128mb de; 800*600 texture dahil çogu ayar medium, shadow details low, AA kapalı, HDR gerektigi yerlerde açık seçeneklerinde akıcı bir şekilde oynayabiliyorm, arkadasım 9250 ile 1024*768 kasa kasa oynuyodu 9550 o kadar kötü bi kart degil...
    ve bu oyunda steam motoru kullanıldıgından, valve ın da oyuna katkısı oldugundan çok ii optimize edilmiş bir oyun HL2 gibi o yuzden düsük seviye kartlarla HL2 yi medium da oynayanlar bu oyunu low da akıcı bir sekilde oynayabilirler
    ***my54 sisteminin diger özelliklerini yazarmısın, online manager da haklı olabilir çünkü kart orta seviye kartların alt tabakasında yer alıyor oyun için yetiyor ancak işlemcin we ram inde önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NFSMW -- 25 Kasım 2006; 19:03:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.