Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun tadı damağımda kaldı inşallah ek görev filan çıkartırlar.
  • chapter 3 gemili bolumden sonra
    yer altına indim örümcekler felan var bidaha yukarı çıkamıyorum. (ahtopot örümcekler geldi havada uçan)
    nasıl edicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ploff

dostum gemıden ındım kızla beraber tapınak gıbı bır yere geldım orgları oldurdukten sonra bır yerden yerın altına ındım. bır odada bır org yerde olu yatıyor duvarda zıncır var zıncırı tıkladım :D bır sey oldu ama ne oldugunu anlamadım. odadan cıkınca az ılerde tunel var tunelın ucunda cıkmaz yol var. ne yapacagımı anlamaadım :(

aha burası nasıl geçiliyor...
    birde bğylğ sihalar nasıl oluyoo once yayı seçip sonra hangi parşömen nasıl ...

• arkadaslar oyunu kurdum..prologoue bitirip chapter 1 e baslarken ata ilk biniş sahnesinde oyun atıyor..defalarca denedim..sistemmi yetmiyo diyo video ayarları lowa cektim gene atıyor..nedendir acaba..
  • driver en sonu kur.
    dx güncelle. kardeş bi daha dene
    Ekran kartın NEDİR ? (pardon imzada varmış o kesmez oyun sm3 destekli 0/c cek bakalım 800-600 da dene)

benim 1600 pro bile * yerlerde kastı valla.. ne iş anlamadım HDR yi orta seviye yaptım gerektiğinde çıkıyor.
    Şuan kitlenme yok graikler fenada değil

AMA TAKILDIM BİRİ EL ATSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 29 Kasım 2006; 18:35:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Inventory'in dolmuştur gereksiz şeyleri at yere öyle al... Ama taşı aldıktan sonra hemen geri kaç bişey patlıyo orda baya bi enerjini götürüyo...

cyristalı buldum örümceğe yerleştirdim peki sonra ne yapacam bişe olmadı
  • bu oynunun 7 gb lık versiyonunu illa DVD9 medyayamı yazmak gerekiyor iki ye bölme gibi bi şansımız var mı iki dvdye yazmak için?
  • Eğer alacağın yerde rar partları halindeyse alabilirsin ama tek iso'ise senin bölmen gerekir dosyayı pek sağlıklı da olmaz.
  • büyülü sihalardan nasıl karma silah yapılıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Inventory'in dolmuştur gereksiz şeyleri at yere öyle al... Ama taşı aldıktan sonra hemen geri kaç bişey patlıyo orda baya bi enerjini götürüyo...

cyristalı buldum örümceğe yerleştirdim peki sonra ne yapacam bişe olmadı

Ordan sonrasını bende bilmiyom bende taşı koydum çıkış yolu arıyodum ki anakart a bi haller oldu şimdi hiç oynıyamıyom
  • 3 elmas bulacan örümcek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

3 elmas bulacan örümcek için

ikitanesini yerine taktın üçüncüsünü bulaamdım
  • sistemimle oynadığım ayarlar screenshotta.
    ana menü 40sn. bölüm yüklemesi 1dk. sürüyor. 2gb rami dibine kadar kullanıyor

bu arada bendeki ses problemi seslerin yaklaşık 5-10 saniye geç çıkması. böyle bir sorunu olan yok mu?
  • Arkadaşlar bu sorunu düzeltmeye yardımcı kimse var mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: leren

Arkadaşlar en azından save dosyası olan varsa verebilir mi?

Belki bu şekilde kandırabilirim bilgisayarı.

Sanırım oyunun sonuna doğru yaklaştım takılmayayım burada.
    quote:

Orjinalden alıntı: leren

Arkadaşlar bu chapter 8 de örümceği öldürüp lenna yı kurtardıktan sonra merdivenlerden gidilen yerde oyun çöküyor ve masa üstüne atıyor.

Ne yaptım ise çözemedim.

Bu sorunu yaşayan var mı?

• duvarda büyü ülie cektim 2 sini biride ucuk köprünün halt ile asagida mezar içindeydi
  • arkadaşlar birileri cvb versin...
    oyunda kalkan, kılıç, ok dışında olan büylü silahlar var... ojları normal silahlar ile birleştirip oynama yok mu acep.
    yoksa oyun içinde topladığımız her parşömen (büyülü silah) bi defa mı kullanılınyorrr.
    ben çözemedim...

Lütfen biri izah etsin. ss farklı silahlar gördüm çünkü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

duvarda büyü ülie cektim 2 sini biride ucuk köprünün halt ile asagida mezar içindeydi

bitenesini örümceğin altındaki yerden buldum ikincisini de o yıkık köprünün altındaki mezardan buldum duvarda nerde var ben bi türlü üçüncü elması bulamadım ayrıca büyü nasıl yapılıyor yardımcı olursan sevinirim
  • ya ben bu oyundan hiç bişey anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

arkadaşlar birileri cvb versin...
    oyunda kalkan, kılıç, ok dışında olan büylü silahlar var... ojları normal silahlar ile birleştirip oynama yok mu acep.
    yoksa oyun içinde topladığımız her parşömen (büyülü silah) bi defa mı kullanılınyorrr.
    ben çözemedim...

Lütfen biri izah etsin. ss farklı silahlar gördüm çünkü...

Biri Benimle İlgilensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 2 Aralık 2006; 21:20:39 >

• ya arkadaşlar şu gemili bölümdeyim.geminin her tarafını temizledim.sadece !!lover the dock gangway!! diye bi görev kaldı .kafayı yiicem.nasıl bitiriyoruz bu bölümü.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.