Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: half life

Ewet beyler arkadaşın dediği gibi ses sorunu çözüldü. Oyunu tekrar silip yüklemenize gerek yok Steam yükleedim yeni bir accaunt aldım. Sonra oyuna girdim. Diyaloglar geldi. Yani STEAM ı yüklemeniz yeterli. Saol NFSMW. İhşallah Splinter Celldede sorun böyle düzelir. Herkese bol oyunlu günler...

quote:

Orjinalden alıntı: NFSMW

arkadaslar ben de 1 dvd(6 part) seklinde aldım oyunu ama ben daha önceden Dark Messiah Multiplayer Open Beta için steam kurmustum. oyunun full sürümünü aldıgımda bende sesler tamamıyla var ama bi arkadasıma da dvd mi verdim onda da sesler çıkmıyodu simdi o da steam kuracak benim sansıma steam oyunu kurmadan önce kuruluydu yani diyalogları oyunun en basından beri duyuyorm
    ***yapmanız gerekn steam i internetten indirip (oyunun içinde de steam setup .exe var ancak ordan kurarsanız oyun çalısmıyacak sanırım) kurmaktır; oyunda kaldıgınız yerden itibaren diyaloglar duyulabiliecektir

Evet arkadaşlar bende de ses sorunu vardı, yukarıda yazılanları yaptım düzeldi. Teşekkürler @NFSMW

• @oyundelisi

quote:

Orjinalden alıntı: half life

oyun delisi o sandıktan çantayı aldığında benim oyun çöküyor çıldırcam ya oraya kadar gel gerisini oynayama. Ben orayı geçemedğim halde (oyun çöküuoy nasıl geçiyim) sanırım kapalı demir kapı varya önüne gel hemen tepede tahta var oraya robe bow okunu fırlat , aşağı ip sarksın. Tırman atla öbür tarafa. Ben geçemedim ama etrafı araştırdım daha mantıklı bir şey gelmedi aklıma orda. Bir dene. Offfffffffoffff

halflife cevap yazmış senin soruna.
  • arkadaslar bu oyunu aldım yükledim sorunsuz çalıştırdım. oblivion gibi mağrada başlıyoruz orda sorun yok. sanırım mağradan sonra dısarıya çıkıyoruz. ben dısarı çıkarken yeşil kareli bir ekran karşıma çıkıyor. bu neden kaynaklanabilir. Oblivion u sorunsuz bir şekilde oynuyorum ama bu neden böyle yaptı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....
  • --------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: OsCaRpReNs

cHapTeR 5 de saNDaLLa kıYıya geLDik TaPıNaKTan bi TüNeLE iNDik öRümCeKLeR uÇaN aHTaPoTLaR FaLaN vaR ziNCiRi çeKTim soNRa hePSini öLDüRDüm şimdi yuKaRı çıKamıyoRum. naSıL çıKCaZz yaRDım pLs..

YaNi YaRıDım DeDik aRkaDaŞLar

robe bow oku ile yukarı ip at çıkarsın

iŞTe beN o siLaHLaRı buLuP kuLLAnamıyoRum noRmaL oKTaN başKa oKu buLamaDım yoKSa akLıma geLDi
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas165

arkadaslar bu oyunu aldım yükledim sorunsuz çalıştırdım. oblivion gibi mağrada başlıyoruz orda sorun yok. sanırım mağradan sonra dısarıya çıkıyoruz. ben dısarı çıkarken yeşil kareli bir ekran karşıma çıkıyor. bu neden kaynaklanabilir. Oblivion u sorunsuz bir şekilde oynuyorum ama bu neden böyle yaptı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

1- Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene

2- Oyunun texture dosyalarında sorun olabilir

3- Graphic ayarlarında ufak oynamalar yap (texture kalitesini, ışık efektlerini, AA'yı, AF'yi biraz kısıp dene tekrar)
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

cHapTeR 5 de saNDaLLa kıYıya geLDik TaPıNaKTan bi TüNeLE iNDik öRümCeKLeR uÇaN aHTaPoTLaR FaLaN vaR ziNCiRi çeKTim soNRa hePSini öLDüRDüm şimdi yuKaRı çıKamıyoRum. naSıL çıKCaZz yaRDım pLs..

YaNi YaRıDım DeDik aRkaDaŞLar

robe bow oku ile yukarı ip at çıkarsın

iŞTe beN o siLaHLaRı buLuP kuLLAnamıyoRum noRmaL oKTaN başKa oKu buLamaDım yoKSa akLıma geLDi

Hatırladığım kadarıyla o bölümün başlarında zaten rope bow alıyordun. Eğer inventory'de yoksa, ya da alıp attıysan biraz arama yap, hiç bir yerde bulamazsan da bölüme tekrar başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 6 Aralık 2006; 17:07:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

arkadaslar bu oyunu aldım yükledim sorunsuz çalıştırdım. oblivion gibi mağrada başlıyoruz orda sorun yok. sanırım mağradan sonra dısarıya çıkıyoruz. ben dısarı çıkarken yeşil kareli bir ekran karşıma çıkıyor. bu neden kaynaklanabilir. Oblivion u sorunsuz bir şekilde oynuyorum ama bu neden böyle yaptı? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

1- Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene

2- Oyunun texture dosyalarında sorun olabilir

3- Graphic ayarlarında ufak oynamalar yap (texture kalitesini, ışık efektlerini, AA'yı, AF'yi biraz kısıp dene tekrar)

çok teşekkür ederim kardeşim. dediklerini bir deniyim

• arkadaslar şimdide ses sorunum var. yukarıda arkadaslar söylemişler steam kurun diye. bu steam nedir nasıl kurulur nereden indirebilirim?
  • Hehee. Millet bitirmiş ben daha oynayamadım
  • quote:

arkadaslar şimdide ses sorunum var. yukarıda arkadaslar söylemişler steam kurun diye. bu steam nedir nasıl kurulur nereden indirebilirim?

http://www.steampowered.com/v/index.php?area=getsteamnow

• NeDeN 9 DaN soNRa aLıNan siLaHLaR göRüNmüo yeNi aLDığıMıZz siLaHLaRı göRemiyoRum beN bu oYuNu oYNamaYı bi TüRLü baŞaRamaDım
  • 1-9 arası tuşları kısayollar içindir. Aldığın silahlar inventory'de duruyor, oraya bak istersen Oradan istediğini alıp bu numaralı slotlara yerleştirebilirsin.
  • ati 1600 pro | 1024ram | amd 2800 athlon

1024*768
    Texture Full AA Kapalı AF 4 HDR FULL digerleri FULL

Bazen Çok Kasıyor BAzen İse Cllop gibi
    Loadingler 10 sn bazen de 20 sn....

ilk başlarda orta seviye idi herşey kasılma oldu şimdi full canavar gibi maaşallahı var...

Örümcekliyerdeyim TEK kristal Kaldı....
    Nasıl bulcam... diger sayfada var demeyin... olmadı.
  • yaa arkadaslar bir bölüm var hani bir evde uyandırılıyoruz sonra karsımda asker oluyo onu öldürüyorum dısarıda ateşin yanında 2 tane adam var 1 tanede okçu var. orda ne yapıcam? birde oyunda silah satın alabiliyormuyuz? nası?
  • quote:

yaa arkadaslar bir bölüm var hani bir evde uyandırılıyoruz sonra karsımda asker oluyo onu öldürüyorum dısarıda ateşin yanında 2 tane adam var 1 tanede okçu var. orda ne yapıcam? birde oyunda silah satın alabiliyormuyuz? nası?

önüne gelen herkesi KESMEYE başlıyorsun...

BEYLER Bİ CVB GELMEDİ::::::::::::>>>
    Örümcekliyerdeyim 3. kristal nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

quote:

yaa arkadaslar bir bölüm var hani bir evde uyandırılıyoruz sonra karsımda asker oluyo onu öldürüyorum dısarıda ateşin yanında 2 tane adam var 1 tanede okçu var. orda ne yapıcam? birde oyunda silah satın alabiliyormuyuz? nası?

önüne gelen herkesi KESMEYE başlıyorsun...

çok teşekkürler
  • temple of spiders bolümündeyim.cok yüksek bi yer var tırmandığımız.Tırmanırken orümcekler filan da kovalıo.Ben o bolümde gidebileceğim en yüksek yere kadar tırmandım.Ancak cıkıs icin bayağı yüksekte bir yer var.İple de tırmanamıyorum.Nitekim o kadar mesafe varki ipin uzunluğu yetmiyor.Etrafta daha az yükseklikte ulasabileceğim herhangi bir zincirde yok.Anlattığım yeri hatırlayanlardan yardım bekliyorum.
  • 3. kristal NEREDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

temple of spiders bolümündeyim.cok yüksek bi yer var tırmandığımız.Tırmanırken orümcekler filan da kovalıo.Ben o bolümde gidebileceğim en yüksek yere kadar tırmandım.Ancak cıkıs icin bayağı yüksekte bir yer var.İple de tırmanamıyorum.Nitekim o kadar mesafe varki ipin uzunluğu yetmiyor.Etrafta daha az yükseklikte ulasabileceğim herhangi bir zincirde yok.Anlattığım yeri hatırlayanlardan yardım bekliyorum.

o kuyunun tepesinden dışarı çıkılmıyor zaten.. yukarılarda sadece alabileceğin bir kaç eşya veya iksir var o kadar..

ilk yada 2. tırmadığın pencere girişi gibi yerlerden birinde biraz içeri ilerlersen mağaraya inen bir çukur var, oradan çıkman gerekiyor..

quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

3. kristal NEREDE

hangilerini buldun? zor olan duvardaki kristali bulmak, onu kastediyorsan tek mezarın olduğu ilk girdiğinde her taraftan zombilerin saldırdığı bir yer var. mezarın karşısındaki duvara yukarı doğru bakarsan parlak sarı ışıkla parlayan kristali görebilirsin, robe bow la tırmanıp alabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerevar -- 8 Aralık 2006; 20:33:01 >

• saolasın nerevar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.