Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm cevap veren arkadaşlara tşk ederim.... işte bu vatanın evlatları...

Ses Sorunu için STEAM da oldu misss gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

İlgilenenler için söylüyorum oyun 4 farklı şekilde bitebiliyor (bitirdimde konuşuyorum ) . Oyunda crash yaşadığım tek yer orclar sırt çantanızı alıyor o sırada yerden bir item almaya çalışırsanız oyundan atıyor haberiniz olsun...
    Ve herkesinde onay verdiği gibi loading sürelerinin texture detail ile bir ilişkisi var medium detail yapın rahat çalışıyor. ( 1GB ram için)

O sorun bendede var. Sen o sorunu yaşadığın halde nasıl bitirdin oyunu. Hatta resimlerini veriyim. Galiba şu sırt çantasından bahsediyosun. Peki bunu almadığım sürece nasıl bitirebilirimki ben bu oyunu. O odadan çıkmam için o çantayı almam gerek. Çünkü sadece robe bow oku sayesinde o odadan çıkabilirim. O okta çantanın içinde ve çantayı alır almaz oyun çöküyor. Bilenler bu sorunu yaşanyanlar bir açıklama yaparsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sırt çantasının olduğu oda...
     Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

Buda sırt çantası, yada sırt çuvalı diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life -- 3 Aralık 2006; 13:12:57 >

• ss

• quote:

Orjinalden alıntı: half life

quote:

İlgilenenler için söylüyorum oyun 4 farklı şekilde bitebiliyor (bitirdimde konuşuyorum ) . Oyunda crash yaşadığım tek yer orclar sırt çantanızı alıyor o sırada yerden bir item almaya çalışırsanız oyundan atıyor haberiniz olsun...
    Ve herkesinde onay verdiği gibi loading sürelerinin texture detail ile bir ilişkisi var medium detail yapın rahat çalışıyor. ( 1GB ram için)

O sorun bendede var. Sen o sorunu yaşadığın halde nasıl bitirdin oyunu. Hatta resimlerini veriyim. Galiba şu sırt çantasından bahsediyosun. Peki bunu almadığım sürece nasıl bitirebilirimki ben bu oyunu. O odadan çıkmam için o çantayı almam gerek. Çünkü sadece robe bow oku sayesinde o odadan çıkabilirim. O okta çantanın içinde ve çantayı alır almaz oyun çöküyor. Bilenler bu sorunu yaşanyanlar bir açıklama yaparsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bu konu hakkında başka pm'lerde aldım lütfen mesajımı daha iyi okuyun. Bende sırt çantamı almaya çalışırken çökmedi oyun. Sırt çantam yokken daha o senin geldiğin odaya gelmeden yerden item almaya çalışırsam çöktü. Sırt çantasını alırken bir sorun çıkmadı.

• Sağol fifo genede. Sanırım bu oyun buraya kadarmış. Ne yaptıysam olmadı. Baştanmı başlasam ne...
  • ya bende 9. chp. da şehirde cyclopsu öldürdükten sonra pryce mı ne o elemanı diğer tarafa götürüyorum kapıdan girip yeni bölgeye geçerken loading ekranında oyun donup kalıyor.
    böyle bir sorun yaşayan var mı? varsa çözümü nedir? yardım lütfen..
  • yaw bu 5. chapterda ejderhayı nası öldürecez???
  • Cevabı bir çok kez yazıldı. Ordaki bir kapıdan içeri girince seni takip ediyor. Kapıdan içeri kafasını sokunca indir demir kapıyı aşağı...

quote:

Orjinalden alıntı: oguzgursel

yaw bu 5. chapterda ejderhayı nası öldürecez???
  • chapter 7 de bi iki ork öldürdükten sonra hücre olan yere geliyoruz ordan sandıktan bişe aldıktan sonra silahlarımız tekrar geliyor sonra ne yapacaz arkadaşlar
  • oyun delisi o sandıktan çantayı aldığında benim oyun çöküyor çıldırcam ya oraya kadar gel gerisini oynayama. Ben orayı geçemedğim halde (oyun çöküuoy nasıl geçiyim) sanırım kapalı demir kapı varya önüne gel hemen tepede tahta var oraya robe bow okunu fırlat , aşağı ip sarksın. Tırman atla öbür tarafa. Ben geçemedim ama etrafı araştırdım daha mantıklı bir şey gelmedi aklıma orda. Bir dene. Offfffffffoffff
  • Ulan Conroe E6300 işlemcili, 1 GB Ram'li, 7600 GT ekran kartlı sistemimde bile sorun çıkardı ya, oha hakikaten

İlk bölümde sorun yok. 1024x768 full detay 4x AA 8x AF olmak üzere oynadım. İkinci bölümde loading ekranı 10 dakika sürdü. Sonrasında oyuna girse iyi, ama loading bitmek üzereyken ya reset atıyor yada masa üstüne geri dönüyor. Alt+tab ile oyuna tekrar dönüyorum ama simsiyah ekran çıkıyor, öyle kalıyor

Edit: Texture detail'i medium yapınca yükleme süreleri oldukça kısaldı fakat açık mekanlarda anlık takılmalar çok fazla. Hele hele ikinci bölümün başlarında şato yıkılırken çok fena takıldı oyun. 2 GB ram şart galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 4 Aralık 2006; 22:30:14 >

• gamespot bu oyuna 67 vermiş,pc net şişirip 97 vermiş
    gamespot işini biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Ulan Conroe E6300 işlemcili, 1 GB Ram'li, 7600 GT ekran kartlı sistemimde bile sorun çıkardı ya, oha hakikaten

İlk bölümde sorun yok. 1024x768 full detay 4x AA 8x AF olmak üzere oynadım. İkinci bölümde loading ekranı 10 dakika sürdü. Sonrasında oyuna girse iyi, ama loading bitmek üzereyken ya reset atıyor yada masa üstüne geri dönüyor. Alt+tab ile oyuna tekrar dönüyorum ama simsiyah ekran çıkıyor, öyle kalıyor

Edit: Texture detail'i medium yapınca yükleme süreleri oldukça kısaldı fakat açık mekanlarda anlık takılmalar çok fazla. Hele hele ikinci bölümün başlarında şato yıkılırken çok fena takıldı oyun. 2 GB ram şart galiba...

Benim sistemde aynı forumun ilk mesajlarına bakarsan bende düşürmek zorunda kaldım tex. detaili.

• quote:

quote:

Ulan Conroe E6300 işlemcili, 1 GB Ram'li, 7600 GT ekran kartlı sistemimde bile sorun çıkardı ya, oha hakikaten

Benim sistemde aynı forumun ilk mesajlarına bakarsan bende düşürmek zorunda kaldım tex. detaili.

İyide hocam texture detail'i medium yapsam bile anlık takılmalar çok fazla açık alanda. Özellikle fiziğin coştuğu zamanlar... Sen sadece texture detail'i medium, diğer her şeyi full yaparak akıcı bir şekilde oynayabiliyor musun?

Edit: Tamam şu an texture detail'i medium diğer her şey her şey full olmak üzere 45 FPS civarı takılmadan oynayabiliyorum. Bu arada medium ile high arasında çok fazla fark göremedim. Yoksa bana mı öyle geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 5 Aralık 2006; 0:12:55 >

• cHapTeR 5 de saNDaLLa kıYıya geLDik TaPıNaKTan bi TüNeLE iNDik öRümCeKLeR uÇaN aHTaPoTLaR FaLaN vaR ziNCiRi çeKTim soNRa hePSini öLDüRDüm şimdi yuKaRı çıKamıyoRum. naSıL çıKCaZz yaRDım pLs.. büYücü haTuNDa yaRDım eTMio haLbuKi beN oNLa evLENmeYi DüŞüNüoDum.
  • quote:

quote:

quote:

İyide hocam texture detail'i medium yapsam bile anlık takılmalar çok fazla açık alanda. Özellikle fiziğin coştuğu zamanlar... Sen sadece texture detail'i medium, diğer her şeyi full yaparak akıcı bir şekilde oynayabiliyor musun?

Edit: Tamam şu an texture detail'i medium diğer her şey her şey full olmak üzere 45 FPS civarı takılmadan oynayabiliyorum. Bu arada medium ile high arasında çok fazla fark göremedim. Yoksa bana mı öyle geliyor?

Evet çok birşey kaybetmiyor oyun texture detaili medium yapınca. Benim fps de en düşük 30 ortalama 50 civarıydı 1280*1024 diğer ayarlar seninki ile aynı. İşlemci 2.8'e overclocklu , küçük takılmalar dediğin source moturundan olan birşey counter source 'a falan da bakarsan fizik hesaplamalarının ağır bastığı anlarda çok minimal bir donma oluyor.

• Texture ayarini high yapmak icin 2 GB RAM gerekiyor bilginize...
  • cHapTeR 5 de saNDaLLa kıYıya geLDik TaPıNaKTan bi TüNeLE iNDik öRümCeKLeR uÇaN aHTaPoTLaR FaLaN vaR ziNCiRi çeKTim soNRa hePSini öLDüRDüm şimdi yuKaRı çıKamıyoRum. naSıL çıKCaZz yaRDım pLs..

YaNi YaRıDım DeDik aRkaDaŞLar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OsCaRpReNs

cHapTeR 5 de saNDaLLa kıYıya geLDik TaPıNaKTan bi TüNeLE iNDik öRümCeKLeR uÇaN aHTaPoTLaR FaLaN vaR ziNCiRi çeKTim soNRa hePSini öLDüRDüm şimdi yuKaRı çıKamıyoRum. naSıL çıKCaZz yaRDım pLs..

YaNi YaRıDım DeDik aRkaDaŞLar

robe bow oku ile yukarı ip at çıkarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

chapter 7 de bi iki ork öldürdükten sonra hücre olan yere geliyoruz ordan sandıktan bişe aldıktan sonra silahlarımız tekrar geliyor sonra ne yapacaz arkadaşlar

biri vevap yazsın lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.