ati 1600 pro 256 mb AGP var arkadaşlar... 1024*768 Medium bazı ayarlar. FELAKAT KASMA OLUYOR acaba driverdan mı ? Daha Dogrusu Steam Motoru oldugu için * lı yerlerde şuan kasma o zaman oluyor takılma felan. ben altına çekince düzeliyor ama o zamanda goruntu o kdarda ii değil. dx 9 ve en son updateli.
Ne yapılabilir..
Arkadaşlar ben Cdyi aldım önce bilgisayara kopyaladım içinde ki rar dosyalarını sonra da normal mm yazan yükleme iconuna bastığımda os veya os sürümünüzde hata var gibi bir sorun çıkıyor ve setup açılmıyor yani yükleyemiyorum.
Bende Steam yok şuanda öncelikle Steami yüklemem gerekiyor mu kesinlikle yoksa o olmadan da yükleniyorda benim Dvd de mi bir sorun var. Yardım edebilirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler Kolay gelsin herkese...
quote:
Orjinalden alıntı: Demran
Arkadaşlar ben Cdyi aldım önce bilgisayara kopyaladım içinde ki rar dosyalarını sonra da normal mm yazan yükleme iconuna bastığımda os veya os sürümünüzde hata var gibi bir sorun çıkıyor ve setup açılmıyor yani yükleyemiyorum.
Bende Steam yok şuanda öncelikle Steami yüklemem gerekiyor mu kesinlikle yoksa o olmadan da yükleniyorda benim Dvd de mi bir sorun var. Yardım edebilirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler Kolay gelsin herkese...
Dostum steam gerektirmiyor aldığın hataya göre işletim sisteminle ilgili bir sorun var; biz Windows XP ile oynuyoruz sendeki işletim sistemi ile çalışmıyor olabilir.
oyun hemen introdan sonra atıyor..3 tane dll ve mm.exe den baska daha da yüklenecek kirek varmı?
ya vhapter 6 tıda ilk cyristli örümceğe yerleştiriyoruz sonra baya yerlere gidiyoz aşağılara falan iniyoz mezardan çıkan bi yaratığı öldürüyüoz ama diğer cyristallleri bulamadım chapter 6 tam çözümünü yazarsanız çok sevinirim kafayı yiycem yaww
Arkadaşlar en azından save dosyası olan varsa verebilir mi?
Belki bu şekilde kandırabilirim bilgisayarı.
Sanırım oyunun sonuna doğru yaklaştım takılmayayım burada.
quote:
Orjinalden alıntı: leren
Arkadaşlar bu chapter 8 de örümceği öldürüp lenna yı kurtardıktan sonra merdivenlerden gidilen yerde oyun çöküyor ve masa üstüne atıyor.
Ne yaptım ise çözemedim.
Bu sorunu yaşayan var mı?
Bu arada oyun install edilmemiş versiyonu olduğu için 1.01 yamasını da yükleyemiyorum.
Oyunu yükleyip kuran bir arkadaşım Dark Messiah'ın registry kayıtlarını verebilirse yamayı yüklemeye çalışabilirim.
Teşekkürler.
Arkadaslar resimdeki bolumdeyim. Buradan nasıl cıkacagım yardım edermisiniz.
Aşağıya inip taş mezarın içinden bir şey alman gerekiyor şu spider heykeline koyacıksan iki tane den biri.
Sonra da karşıdaki geçitten gireceksin.
Aşağıya inmek için rope bow u kullanabilirsin ya da atladığında aşağıda suya düşersen birşey olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Pedimento
Arkadaslar resimdeki bolumdeyim. Buradan nasıl cıkacagım yardım edermisiniz.
@pedimento taşı aldıktan sonra köprünün karsısına geçip büyük kapının yanındaki kolu indireceksin o yerde çok fazl augrasmıstım da ben:S
eyw. mesajı attıktan sonra gordum. etrafla ilgilenmekten ufak detayları gormuyorsun. tesekkurler.
Ben oyunu rar dan bir klasör e çıkardım mm.exe ye tıkladım bu hatayı verdi:A required security module cannot be activated. This program cannot be executed (5007).
Nedir bu hata nasıl çözülür?
quote:
Orjinalden alıntı: NFSMW
@pedimento taşı aldıktan sonra köprünün karsısına geçip büyük kapının yanındaki kolu indireceksin o yerde çok fazl augrasmıstım da ben:S
bende o resimdeki yerde kaldım aşağıda nerde mezar var dolanıp duruyom yaww
zincirle asagıya inmen gerekiyor yada direk suya atla yukardan.
quote:
Orjinalden alıntı: Pedimento
zincirle asagıya inmen gerekiyor yada direk suya atla yukardan.
suya atladım mezarın içinde bişe parıldıyordu almaya çalıştım full yazızı çıktı
Inventory'in dolmuştur gereksiz şeyleri at yere öyle al... Ama taşı aldıktan sonra hemen geri kaç bişey patlıyo orda baya bi enerjini götürüyo...
tekmeyi ucurumun kenarında bir atıyom adam ne gidiyor skill kolay artmıyor nerden anliyacagiz skill pointi
UBİSOFT COSTU resident evil 4 cıksaydı bir
aRkadaŞLaR biŞi soRcaM chaPTeR 2 deN soNRa neDeN siLaHLaR kuLLaNıLaMıyoR ve hiÇbiR siLaH aLıNamıyo cHaPTeR 3 De kaLDım eNeRjiM 3 e iNDi biRisi oMuZ aTSa öLüYoRum eNeRjiDe aLamıyoRum auTo save DeN doLaYı geRiDe döNemiYoRum beNdemi bi aNoRmaLLiK vaR yaLnıŞ bi TuŞaMı baSTım yoKsa :S ? geÇenLeR yaRdımCı oLabiLiRse seViNiRim saoLun...
quote:
Orjinalden alıntı: OsCaRpReNs
aRkadaŞLaR biŞi soRcaM chaPTeR 2 deN soNRa neDeN siLaHLaR kuLLaNıLaMıyoR ve hiÇbiR siLaH aLıNamıyo cHaPTeR 3 De kaLDım eNeRjiM 3 e iNDi biRisi oMuZ aTSa öLüYoRum eNeRjiDe aLamıyoRum auTo save DeN doLaYı geRiDe döNemiYoRum beNdemi bi aNoRmaLLiK vaR yaLnıŞ bi TuŞaMı baSTım yoKsa :S ? geÇenLeR yaRdımCı oLabiLiRse seViNiRim saoLun...
naptın arkadaş yok öyle birşey yanlış basmışsındır bi şey olmuştur
vaLLaHi doSTum hiÇbişi aNLamaDım bu iki kıLıç eLimDe kaLDı Ne TeKLı kıLıca geÇio ne o iKsiRLeR FaLaN vaR oNLaRı aLamıyoRum kaLkaN FaLaN hiçbiri göRüNmüyoR zaTeN bikaÇ LoaDing i böYLe 3 eNeRjiYLe zoRLA geÇTim deFaLaRca oYNaYaRaK soN 10 LoaDiNg hiçBiR şoVaLYe baNa doKunaMaDı oNLaRca keZz eZBeRLeyeRek zaYıF noKTaLaRını öYLe geÇTim. aLTTaki baR bi kayboLDu biDaHa aÇıLMaDı böLüMüN heRYeRini eZBeRLeDim TeKRaRLAmaKTan :S:S