Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilen arkadaşlar bi el atın LÜTFEN
    oyunu bir an önce bitirmek istiyorum işlerim hep askıyor aklım kaldı...
    3. kristal nerede acaba oyunu bitiren arkadaşlar bi bakıverseniz...

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 8 Aralık 2006; 23:12:53 >
  • valla bende sarı kristalde takılmıştım bi odada yukarda duvarda asılı duruyomuş ben onu meşale fln sanıp ilgilenmemiştim uzaktan
    ama senin bulamadığın kristali kolay bulduğumu hatırlıyorum şuan yerini tarif edemem malesef ama biraz araştırırsan rahat bulursun.
  • yaw arkadaşlar ben bu oyunu bi trlü çalıştıramadım :S bi yardımcı olursanız sevnirim.... Aynı cd yi arkadaşın pc sinde denedim gayet açıldı.. Ancak bende icon a tıkladıım da öle kalyor sanki hiç komut vermemişim gibi..sistem özeliklerm:1gb ram, 256 mb ekran kartı(asus), 3.0gh işlemci yane yardımcı olursanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennis121

yaw arkadaşlar ben bu oyunu bi trlü çalıştıramadım :S bi yardımcı olursanız sevnirim.... Aynı cd yi arkadaşın pc sinde denedim gayet açıldı.. Ancak bende icon a tıkladıım da öle kalyor sanki hiç komut vermemişim gibi..sistem özeliklerm:1gb ram, 256 mb ekran kartı(asus), 3.0gh işlemci yane yardımcı olursanız sevinirim....

cd nin içinde autorun varsa çıkan ekranda play e basıp oradan çalıştırmayı deneyebilirsin..
  • yaw oyun orjinal deil ama rarlı bir şekilde ve dvd.... belki ekran kartımın modelinden fln kaynaklanıyodur.. off gitti gzelm oyun:( .....
  • ya ewt bnde yüqledim oyunu dvd rar lı ama oyun yüqlendikten sooraaa autoruna basıorum oyun açılması için bekleio pc işlem yapmıo !!!!!!!

• Hadi yaw sende de mi açılmadı hımm.... yaw bu ouyunu çok oynamak istiorm ama bilgisayarım kaldırmiiir.... Arkadaş sen oyunu orjinal mi aldın yoksam korsan mı????

• tabiki korsan bnm ekran kartı 256mb ram kötü benje ama yani dark messiah için çok kötü ama oyun süper gardaş ben nabim yaw oynamak istiorum açilmio neyden kaynaklanıokıi ki ki ki !!!! acabaa baa baa!!!!!
  • ooooff ooofff keşke oynaaaabilsem oyun manyak yaaa salak gibi başka oyunlar oynuorum yaa 1!!!dark messiah warken abee!!!! screen lerle videoları izledim çenemi toplayamadım yaW!!!!!!
  • gladyatör sen malmısın ayıptır sorması :S:S nie salak salak konuşuyosnki....:D yaw oyun açılmadı zaten sinirliim gelmiş bide kazıklan yürüosn ama :S:S: olmaz yani çeki düzen ver lkndine.......

• ne alaka olümm !!! ??? dediiinii anlayabilsem yazardımda anlamadım!!! ne ima etmeeee çalışıosun bnde sinirliim beni deli etme oyun açılmıo pls yarım edin ama sn etme dennis121 eeer biliosan söylede OYUN SÜPERRRR!!! ÖTESİİİ

• YARDIMMM PLEASEE!!! NOLURRR BEYLER GÖZMNDEN YAŞ GELDİ YAW ŞU OYUNU AÇAMADIM..............
  • oyunu bende bitrdim çok güzel oyundu ikinci oyunu sabursızlıkla bekliyorum artık nezamn çıkarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

oyunu bende bitrdim çok güzel oyundu ikinci oyunu sabursızlıkla bekliyorum artık nezamn çıkarsa

O zaman Kristal Konusunda Yardımcı Olabilrisin Arkdaşım Bulamıyom.. Doom 3 abandım oda bitti biticek. manyak tırsın son bölümler bayaa kazık
    DL DVD Splinter Cell DA geldi ona gircem bu hafta
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

quote:

Orjinalden alıntı: oyundelisi

oyunu bende bitrdim çok güzel oyundu ikinci oyunu sabursızlıkla bekliyorum artık nezamn çıkarsa

O zaman Kristal Konusunda Yardımcı Olabilrisin Arkdaşım Bulamıyom.. Doom 3 abandım oda bitti biticek. manyak tırsın son bölümler bayaa kazık
    DL DVD Splinter Cell DA geldi ona gircem bu hafta

ilk kristal mezarın içinden çıkan bi yaratık vardı ordan aldım ikincisi o mezarın açılan yerinde yukarı çıktım iple ondan sonra geldiğim yerde sağ tarafta yıkık köprü var ordan aşağı atla mezarın içinde parıldıyor zaten üçüncüsü de zaten duvardaydı onu almuşsın zaten

• yaw biz oyunu daaa yüqlüemedik adamlar oyunu bitirio.... kardeşler bizede nasıl yüqlenildiiini anlatsanız Tam Süper olçak!!!! geryyy gibi bakıoruz oyunun rarına yaw ****YARDIM PLS*****

• En dipte suyun orda patlıyan bişii var o mu kristal....
    ee ben yaklaşınca ölüyüm nasıl olcak....

Tşk Ederim..
  • Evet dipte suyun orada... Mezar gibi bişeyin içinde kırmızı bir şekilde patlıyo... Kristali al ve hemen kaç yoksa ölürsün ^^ Hızlı ol biraz...
  • ... ring yüzüğü ile hallettim aldım bölüm geçtim.
    sonraki bölümüde geçtim.. DARK MESSİAH oldum.

Konusu bayaa ilginç Cahpter / deyim sırt çantamı aldım
    silah yaptım ama skill level yetmedi kullanamıyom.. ok ve buza deva

Kullandığınız silah veya büyülü sihaları eklermisini resimli olarak...
    yanlış mı yapıyom..

Devin ordayım biraz oynuyom (kedi-fare)
  • 1.2 yaması çıktı.

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1511&id=9647

- Combat Difficulty is now properly saved and restored when exiting the game and reloading a saved game (Hard mode difficulty was previously not restored, so, unfortunately, everybody was playing "Normal" after reloading) [WILL NOT WORK ON SAVED GAME DONE BEFORE PATCHING]
    - Added a new "Hardcore" difficulty mode
    - Re-balanced NPC's strength & health on the second half of the game for all difficulty modes [WILL NOT WORK ON THE CURRENT CHAPTER BEING PLAYED IN A SAVED GAME DONE BEFORE PATCHING]
    - Added an intermediary "Texture" setting between "Medium" & "High".
    "High" could create an overload with some video card memory: so, to offer more scalability, it has been renamed to "Very High" and the "High" option now offers "Medium" textures for the scenery but "High" textures for the NPCs.
    - No More Crash when NPC's beheaded (that happened with the �head_link� error message)
    - Fixed the black Bink playback problem with GeForce FX video cards
    - Fix FPS drops with GeForce 6800
    - No More graphical glitch on GeForce FX cards when player is under water
    - No More graphical glitch on GeForce FX cards when player is being hit or is almost dead.
    - No More graphical glitch on GeForce FX cards when equipping a Magic Weapon. If you still have trouble, please set GFX Detail to �Low�
    - Fixed additional stuttering problems, linked to Expression files being read while they should not
    - Fixed Random Crashes due to a memory patch in the decal system
    - Fixed a crash that could appear very rarely on the Tutorial map if Phenrig played his reference base animation
    - Fixed Crash on Telekinesis used on a NPC after having frozen & kicked him
    - Fixed a crash at the end of chapter 07 if you equipped telekinesis when the mage was talking to you
    - Fixed a showstopper bug with Percy in Chapter 09
    - Saved Game system changed to the new Async System to prevent too much stuttering when the game is auto saving (if you�re still experiencing problems, you may want to disable the Auto Save feature in the �Gameplay� options menu)
    - GFX Option is now properly Saved
    - Convar mat_forcemanagedtextureintohardware is now correctly handled depending on PC specs
    - Avoid Rope Bow from disappearing under the world surface before getting it.
    - Fixed inconsistency with the way Xana behaves during �City of Flames� chapter events depending on player�s choices
    - Fixed a bug where the giant spider was not spawned at all.
    - Fixed a bug with some potions being destroyed on map spawn in the �Temple of the Spider� chapter
    - GFX Detail level Option is now properly translated in the French version
    - Avoid user being stuck in the walls while using the Rope Bow
    - Final Boss has been re-balanced
    - Removed some dev button that could be found behind some walls in the Epilogue
    - Fixed the way some objectives were badly managed with the Pao Kai in the last chapter
    - Removed an improper �use� flag on some wooden beams in �Gleam of a Cold Knife�
    - NPC immune to Telekinesis can't be grabbed using Telekinesis Spell when they are in ragdoll behavior
    - Arrows that are out of the Game world are now Removed properly to prevent Framerate from decreasing to zero
    - Max number of potions/food you can stack in your inventory is now properly checked
    - Avoid the Ghoul script from being broken in some cases if player used the bow to attack the creature in �Dead Man's Trail�
    - Remove small memory leak on the Particle System (about 100Kb was lost on each load/restart/map change)
    - Remove small memory leak on clear value
    - Better memory management with BINK playback
    - Disabled two auto save points just before change level that could lead to corrupted saved game in Chapter 05
    - Prevent a specific mana potion from disappearing from player inventory during Chapter 05
    - Spells against the player now deal the correct amount of damage depending on difficulty mode
    - Vampire Knights will now always correctly play their stun animation
    - Arantir's Health has been increased
    - Game will not auto save twice when triggering the final events in the Epilogue
    - Added missing precache on Undead spawned by Necromancer Lord
    - Decrease probability of Virtual Memory fragmentation that could lead program to run out of memory ("Memory Can't Be Read" crash on Loading Screen) (please see below if you're still experiencing very repetititve crashes during loading)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.