Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en üstte ss verip taşı arayan arkadaş sanırım o dediin taş şeyde. böle açık alan bi yere çıkıyoruz (dışarı değil) aşağısı uçurum gibi bir sürü mezar war ilk o yere girdiğinde ghoul larla kapışıyorsun hani.. orada 2 taş war 1'ini almışsın ztn diğeride aşağıda uzun bir demir war ona tutunup aşağı in orada kırık mezar war o mezarın içinde taş. Eğer bu taşı aldıysan gene aynı yerde bu sefer üstte yürüyeceksin sonra 1 adım aşaa atlıyorsun orada açık mezzar war onun içnde hatta orada kadın korkma atlarsın fln diyor. atlama yerinde ama sanırım sen o taşı almışsın en aşağıdakini unutmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atrinn -- 17 Aralık 2006; 13:25:35 >
  • Arkadaslar Benim bi proplemm war sanirim,
    ya oyunda pasha pasha ilerlerken , yannislikla gozum oyun hilelerine takildi
    ve yanlışlıkla ölümsüzlk şifresini bi deniym dedim,
    sadece deneme amaçliydi yanie:)

ama sorun şu ki , bi türlü ölümlü mod a geçemiyorm , ne yaptiysam olmuyo , konsoldan sv_cheats 0 yaptm, tekrar god yazdm, falan ama , tık yok. . .

Tekrar ölümlü olmak istiorm ya bi yardımcı olun lütfen , walla oyundan soğucam . . .
    yaptuk bi eşeklk . . .
  • benim bildiim oyunu kapayıp tkrr açtığında tüm şifreler gidiyo. sende neden böle bişi yptı anlamadım tkrr god da yazdım demişsin. god yazınca ne diyor peki ?
  • hich bisi demio
  • 1.02 patchini yükledim ..bu sefer orjinal dvd yi istedi crackini yükledim...başlarda gözükmeyen demolar artık gözükmeye başladı..ama oyuna girerken loadingte oyundan çıkıp aşağıdaki hatayı verdi bunun ne olduğunu bilen varmı...

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 17 Aralık 2006; 14:52:15 >
  • Yok.
  • size bişey danışçaktım benim arkdaştada dark messiah war ancak yeni formatlı sistemi şunlar

P4 3.01 Ghz 1.00 GB Ram, 512 MB Asus Ekran gartı(ati rodeon chip set li), 100 Gb free(BOŞ )harddisk

ooyunu kurduk çalıştı ancak arkdaş grafikleri yüqseltti ve aralarda fln takılmalar yavaş çalışmalar oldu. bunun nedeni nedir ??? net çalışıo ama aralarda bayaaa bi kasılıo pc de oyunda

*****LÜTFEN YARDIM EDİN***********
  • benimde ekran kartı ve cpu çok iyi olmalarına rağmen öyle oluyordu 1280x de.Meğersem ram 1 gb ya ondanmış yükselt ortadan kalkar herhalde.
  • Benim bu oyunu saveini bulabileceğim bir yer yokmu?
  • Bu pao kai nasıl öldürülüyor yani leane ile bi yerde sıkışıyoruz o üstten bir yerleri kırıp içeri giriyor.Nasıl geçicez orayı telekinetik kullaıyorum ama büyük kayalar kalkmıyor yerinden.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • sorunların hepsi 1.02 patchinde çözülüo zaten oyunu tanıtan sitelerde mutlaka bu patchin yüklenmesi gerektiğini belirtmişler fakat patchi yükleyince oyunun orjinal cd sini istio crackinii yapıncada oyuunun loading kısmında oyuundan çıkıo bunu nasıl çözce bilen varmı..bu arada pao kai dediğin ejderha olansa onun kafasını demi kapıdan geçirip kapıyı kafasına kapatcaksın...eğer tek gözlü dev se onun gözüne kılıç sokman lazım ben 15 defa soktum anca öldü...
  • ejderha ejderha şu kapalı yerde yukardan içeri giren.Leana ile öldürmeye çalışıyorum ama olmuyor olmuyor
  • çok kolay onu öldürmek ilk önce onu kendine çekcen ve orda hem içerden hem dışardan kolu olan demir bi kapı var oraya kafasını sokturcan ve kolu çekip kapıyı kafasına indircen bu kadar basit.. bu arada 1.02 patchinin cracki lazım o crack olmadan oyun ölüm gibi çünkü...
  • daha napayımkii :S 1 GB lık ram i daha ne kadar artırabilirmki??? yani bilmiorm ilerde belki yaparım ama ben dikkat ettim oyun çalışırken böle işlemci LED i süreklii yanıyo.....Sürekli bi işle meşgul oluyo yaramaz çocklar gibi :D:D acaba diorm bnm işlemcimi kelek :S:S ama bilgisayarı GOLD dan toplattrdım ve çou parçası ASUS yani bilmiorm nerden kaynaklanıyo oyunun rezolasyonunumu düşürmem lasım acaba ? bi fikri olan varsa please:D

PLEASE:)))))
  • texture ayarını mediumda oynarsan bi problem kalmaz herhalde
  • ben yanar dönerli bi silah takarsam görüntü de direk mor kareler çıkıo..1.02 patchinde düzelio ama onunda cracki yok..o yüzden orjinal dvdsi olmadan oyuna girilmio..
  • yaw bilmiorm daha ii bi sistemm mi istiyo acaba anlamadımki yani grafikleri çok yüksek oyunun belki ama bilmiorm sistem gereksininmlerinde böle düşüşk vermiş hatta ekran kartı 128 olaark yazıyodu :S:S yanılmıyorsam yani acaba dioprm benm pcmden kaynaklanan bi sorunmu oyzden sordum tamam bide onları medium yapim yada rezolasyonu düşüriim artık napalım :D:Dsaoo genede ;):D
  • Bi yerde daha takıldım.şu örümceklerden kaçarken hani halatlı ok ata ata yukarı çıkıyosun ya hemen hemen hepsini geçtim.En üstün bi altındayım.Ama var olan bi tane halat çok uzak.Diyorum vurayım kendi halatımı kendim çıkayım yine çok uzak kalıyor.Bu kısımda ne yapmam gerekiyor?Hani gizli noktanın hemen üstü.Tek odun parçasının olduğu yer.
  • Orjinalden alıntı: RTL

Bi yerde daha takıldım.şu örümceklerden kaçarken hani halatlı ok ata ata yukarı çıkıyosun ya hemen hemen hepsini geçtim.En üstün bi altındayım.Ama var olan bi tane halat çok uzak.Diyorum vurayım kendi halatımı kendim çıkayım yine çok uzak kalıyor.Bu kısımda ne yapmam gerekiyor?Hani gizli noktanın hemen üstü.Tek odun parçasının olduğu yer.

sorduğun sorunun cevabı sadece 1 sayfa önce verilmişti zaten ama... araştırıp okumaya dikkat etsek güzel olur..

Orjinalden alıntı: nerevar

Orjinalden alıntı: master of darkness

temple of spiders bolümündeyim.cok yüksek bi yer var tırmandığımız.Tırmanırken orümcekler filan da kovalıo.Ben o bolümde gidebileceğim en yüksek yere kadar tırmandım.Ancak cıkıs icin bayağı yüksekte bir yer var.İple de tırmanamıyorum.Nitekim o kadar mesafe varki ipin uzunluğu yetmiyor.Etrafta daha az yükseklikte ulasabileceğim herhangi bir zincirde yok.Anlattığım yeri hatırlayanlardan yardım bekliyorum.

o kuyunun tepesinden dışarı çıkılmıyor zaten.. yukarılarda sadece alabileceğin bir kaç eşya veya iksir var o kadar..

ilk yada 2. tırmadığın pencere girişi gibi yerlerden birinde biraz içeri ilerlersen mağaraya inen bir çukur var, oradan çıkman gerekiyor..

• orası anlatıılcak bi yer deil ip ata ata bulcan yolu...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.