Yaw beyler :D ben bu örümcüklü yerdeyim ilk beyaz taşı kodum sora turuncuyu buldum oda çantamda ama dier taşlar nerdedir bulamıorm bilmeeorm ? bi yardımcı olursanız sevinirmm... hepsinini böle oturtiim bi seferde örmcüüün göbeene:)))) lütfen onların yerleri hakkında bilgi verrseniz sevinirim ...........
az kaldı bitmesi oyunu büyük örümcek teyim. Lenayı attılar çukura. oyunu nerede save yapıp 2 tane farklı sonuç ile bitiyordu
skull of shadows u almadan save yaparsan sondaki 2 farklı videpyu görebilirsin. birde ben yapmadım ama lena yı öldürmezssen nasıl bir son oluyor, belki farklı bir durum oluyordur. pek sanmıyorum ama...
Bire bir aynı video çok az fark var Demon birinde kızı öldürüyor diğerinde sen durduruyorsun. Birinde Demon'ı öldürüyorsun ama göstermiyor görüntüsünü :) birindede ona veriyorsun Skull'ı ççok kötü bir son yani her türlüsüde...
abi cidden bu oyun dehşet ya böyle oyun görmedim ben.Birde benim gibi full detayda oynayınca bi başka oluyo beauu
quote:
Orjinalden alıntı: dennis121
Yaw beyler :D ben bu örümcüklü yerdeyim ilk beyaz taşı kodum sora turuncuyu buldum oda çantamda ama dier taşlar nerdedir bulamıorm bilmeeorm ? bi yardımcı olursanız sevinirmm... hepsinini böle oturtiim bi seferde örmcüüün göbeene:)))) lütfen onların yerleri hakkında bilgi verrseniz sevinirim ...........
kardeş orada ilk taşı koyduktan sonra bir kapı açılıyor ya oradan ilerlemeye başlıyorsun. Oraya bir kere girdinmi oradan geri dönme asla hep ilerle. Orası çember gibi bir alan ilerledikçe taşları buluyorsun ve en sonunda başta ki ana odaya çıkıyorsun zaten. Genelde hep kaçırılığ bulunamayan taş ilk odalardan birinde odaya girdiğin anda tam karşıda ki duvarın en üstünde duvarda duruyor. Onu Rope Bow'u kullanarak alıyorsunuz...
arklar benim oyun rar lı olduğu için patch kurulmuyo, bilgisi olan varsa yardım edebilirmi???
quote:
Orjinalden alıntı: exelans43
arklar benim oyun rar lı olduğu için patch kurulmuyo, bilgisi olan varsa yardım edebilirmi???
Arkadaşım bendede aynı sorun var. Sorunu nasıl çözücez bilmiyorum.
oyun bitti ama intro videosu ile aynı farklı bişii çıkmadı. kızı öldürdüm bu seferde hata vardi..
En Zemin Katta herifi kestim 5-10 kere skull of shadows çalmıştı zamanında benden. skull of shadows çukura attıktan sonra son dedi bitti...
2 Farklı video var denmişti farklı hiç bişii görmedim bi yazsanız nasıl olucak ?
Oyunda bi çok silahı açamadım. bi ton kalkan var kullanamadım.. Tadı Damağımda Kladı. Valla çabuk bitti . En Hard-ında oynadım yine kesmedi..
EK Paket için Dilekçe Yazalım Arkadaşlar.
Sıra geldi SCDA (çift dvdli) bitirmeye sonra Company of Heroes
Benimde tadı damağımda kaldı karateri tam kıvamına getirmiş zevk yapacakken oyun bitti keşke 2-3 bölüm daha olsaydıOyun sonu daha çarpıcı olabilirdi evet 2 son var skull of shadowsu tekrar aldığımız masanın üstünde kullanınca farklı bir son ile karşılaşıyoruz ama oda klişe
1680x1050 75hz 4xaa 8xaf diğer ayarlar high 35 fps altını görmedim
adam gibi bi ekran kartı alınca bi daha oyniyacağım (1600pro var bazen full detaya yakın bazen mediumda rahat çalışıor)
o zaman FANTEZİ olcak....
quote:
Orjinalden alıntı: Digiali
Benimde tadı damağımda kaldı karateri tam kıvamına getirmiş zevk yapacakken oyun bitti keşke 2-3 bölüm daha olsaydıOyun sonu daha çarpıcı olabilirdi evet 2 son var skull of shadowsu tekrar aldığımız masanın üstünde kullanınca farklı bir son ile karşılaşıyoruz ama oda klişe
1680x1050 75hz 4xaa 8xaf diğer ayarlar high 35 fps altını görmedim
bu ekran karti ve sistemle zaten altinda alsaydin yuh derdim :D
Yuh dememek lazımbundan 2-3 sene önce en üst düzey ekran kartları bile yüksek çözünürlükde aa-af kullanınca yerlerde sürünüyorlardı bugün geldiğimiz noktada bu sorun giderilmiş oldu
dostlar 4bolumde takıldım kaldım, tum gemiyi ve limanı temizlememe ragmen leanna ile bir turlu bulusamadım, tahta sandıklarla kapalı yerden cıkmıyor soıl uste resmi cıktı tum dusmanları oldurunce ama bir turlı bulusamadıl :D kavusamdık nereyi eksik yaparım bi el atında sonuca ulasam...
dostlar 4bolumde takıldım kaldım, tum gemiyi ve limanı temizlememe ragmen leanna ile bir turlu bulusamadım, tahta sandıklarla kapalı yerden cıkmıyor soıl uste resmi cıktı tum dusmanları oldurunce ama bir turlı bulusamadıl :D kavusamdık nereyi eksik yaparım bi el atında sonuca ulasam...
geminin güvertesindeki köprüyü açmalısın
Arkadaşlar 3 kristal kısmında biraz yönlendirmeye ihtiyacım var. Kırık mezarın içindeki turuncu kristali , zombiyi öldürdükten sonra onun mezarındaki pembeyi aldım. Sadece arkadaşlardan birinin resmini verdiği duvarın üstünde olduğu söylenen sarı kristal kaldı. Şu anda tam olarak örümceğin bulunduğu odadayım. Hangi yöne ve nasıl ilerlemem gerekiyor duvardaki kristal için?
oyunda 4 farklı son var
1. xanayla beraber gidip babasını serbest bırakıyo 2.gene xanayla beraber gidip babasını hapsediyo 3. lenayla gidio babasını serbest bırakıyo lena oluyo 4. lenayla gidip babasını sonsuza kadar hapsediyo lanayla mutlu bi son yasıyoruz
bide o ele alınamayan kılıcla ilgili eger lenayı dev orumcekten kurtarıp oldurtmeden necropolisten cıkarabilirsen kilisedeki kuzenine haber verip kapıyı actırıyo sana sende ordaki kutsal suya girip xanadan kurtuluyosun aynı anda babasının eski dusmanı bizim oglana doru yolu sectin faalan al sana bi hediye diyo dragon stuff dragon daggers ve dragon ok veriyo (zaten dragon kılıcın coktan inventory de olmus olması lazm) o zaman o kılıcı kullanabiliyosun. eger okcuysan oku stealtsen bıcakları mage sen stufuu kullanbiliyosun ve undeadlere vurduun zamöan gercekten inanılmaz fark ediyo bi vurusta mort ediyo:)yere dusup kıvranamıyolar bile:D haliyle xana gidince demon olamıyon ama o silaları kullanmak için deger ve oyunu lenayla bitiriyosun.....
Arkadaslar cefurkanın 2. screen shotunda gosterdiği yerdeyim.Orda bir ejderha var ama bir türlü oldüremiyorum ne yapmam lazım?Yardımcı olursanız sevinirim.
Bone Dragon arada çok hasar verdiğinde yok olur o yok olduğu zamanlarda onu yaratan adama saldıracaksın geçici bir süreliğine kalkanı yok olur. Sonra yine konsantre olup Dragonu yaratıcak yine dragonu yok olana kadar döveceksin sonra adamın koruma kalkanı yok olacak dragonda yok olduğunda biraz daha vuracaksın sen adamı öldürene kadar bu böyle devam edecek...