Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xana'yı istemeye gidecem NE hatundu o be, o ara videoda cıbıl cıbıl hele

Oyun süperdi fakat örümcekler ve necropolis sıktı beni inceden; 10\8 benden Bu arada Leanna'yı öldürmesek sonu etkiliyo mu acaba ?.... Ben direk yardım hatunu fireball + dark shadow daggers'la

Bitirdim ama eminim ki şimdi baştan başlayıp sindire sindire, yavaş yavaş tekrar bitircem; bi oturuşta bitince hevesini alamıyo insan

• Gerçektende çok kısa ama bir oturuşta bitirmelik yani... Zaten bir oturuşta bitirdiğim oyunlar kafilesine bir sürüsü eklenmişti ki oblivion ve üzerine Neverwinter Nights 2 geldi bi oturdum birdaha kalkamıyorum bitmiyor oyun tüm yan görevleri yapınca falan
  • Ya aklıma takıldı da o necropoliste çaldığımız Dragon king'in mi bişeyin kılıcı var alınca bi hoş oluyo eleman hani, "it feels unpleasant to use" diyo kullanmıyo da eline alınca eli yanıyo xana'da lanetli kılıç diyo....

O kılıcı nasıl kullanıyoruz ?? "daha sonra.." diyo kılıcı tekrar kullanmaya çalışınca
  • 1.02 patchinin craki warmı ya..fx ekran kartlarındaki bütün sorunları fixlemişler patchde ama yükleyince orjinal dvd hatası verio cracki lazım o yüzden version 1.01 in crakini denedim olmuo...
  • Crack\serial paylaşımı yasaktır forumda Malesef....
  • nie yasak ki yaw paylaşım için yardımlaşma için yada site ismi fln verilemezmi yaw arkdaşlar!!!!!!!!!

walla billa ciddiyetimlen soruorum öyle şey olsun die diil!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladiator947

nie yasak ki yaw paylaşım için yardımlaşma için yada site ismi fln verilemezmi yaw arkdaşlar!!!!!!!!!

walla billa ciddiyetimlen soruorum öyle şey olsun die diil!!!!!

ya kardesim su gamecopyworld u niye turkiyede yaygınlastıramadık adam 10 yıldır oyun oynuyor razorun sişteyi bilmiyor tobe tobe
  • quote:

4-) Forumun genel kurallarında olduğu gibi kişi veya kurumlara hakaret ve küfür içeren, rencide edici, aşağılayıcı mesajlar atmak kesinlikle yasaktır. Buna her türlü kısaltma ve sansür halinde söylenmiş küfürler de dahildir.

5-) Bölümde lisanssız, illegal olan her türlü içerik ve kaynak dağıtımı veya konu açarak istenilmesi yasaktır.

6-) Oyun Bölümünde hack, crack, serial number, key-gen, cd-key, adult, warez gibi konulardan bahsetmek, vermek ve istemek yasaktır. Buna her türlü korumalı oyunun korumasını kırmak da dahildir.
    Not: Pm yolu ile yapılan bu tür paylaşımlar da ceza almanız için bir sebeptir...

7-) p2p Programlarından linkler, torrent site ve oyun linkleri vermek ve istemek yasaktır.
    Not: Pm yolu ile yapılan bu tür paylaşımlar da ceza almanız için bir sebeptir...

Oyun bölümü kurallarından hatırlatmalar..... Okumaya üşenmeseniz sormazsınız nedenini

• OKUDUM ve anladım saol!!!!!
  • Sakin ol şampiyon ne bu hiddet bu celal
  • oyunun sonundaki büyücü ve ejderhayı nasıl öldürcez
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Ya aklıma takıldı da o necropoliste çaldığımız Dragon king'in mi bişeyin kılıcı var alınca bi hoş oluyo eleman hani, "it feels unpleasant to use" diyo kullanmıyo da eline alınca eli yanıyo xana'da lanetli kılıç diyo....

O kılıcı nasıl kullanıyoruz ?? "daha sonra.." diyo kılıcı tekrar kullanmaya çalışınca

yaw evet onu kullanan warmı ?

Birde bişi diecem bizim o kralın kızı(ismini unuttum) onu ben kurtardım giand spider dan fln ama sonra şehre geri dönüp son tapınağa girerken karşıma çıktı ve bana saldırdı.. ben onla bitirmek istiodum oyunu :)

onu öldürmeden bitirebilen warmı?
  • walla ben oyunu şu an bitirdim..leanayıda öldürmedim ama bi daha karşıma çıkmadı..bu arada bende hiç bi ara demo gözükmüo onun yerine siyah bi ekran ve ortadan bi çizgi çıkıo..bu yüzden oyundan hiç bişi anlamadım..oyunun sonundaki videoda noluo biri bana anlatbilirmi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdass

walla ben oyunu şu an bitirdim..leanayıda öldürmedim ama bi daha karşıma çıkmadı..bu arada bende hiç bi ara demo gözükmüo onun yerine siyah bi ekran ve ortadan bi çizgi çıkıo..bu yüzden oyundan hiç bişi anlamadım..oyunun sonundaki videoda noluo biri bana anlatbilirmi..

şu loading lerden sonra mı diyorsun yoksa mesela ilk olarak hangi chapterda var video chapter 4 5 ne?
  • arkadaşlar oyunyama ekibi oyuna tr altyazı yapıyorwww.oyunyama.com adresinde bilgiler mevcut..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RTL

quote:

Orjinalden alıntı: asdass

walla ben oyunu şu an bitirdim..leanayıda öldürmedim ama bi daha karşıma çıkmadı..bu arada bende hiç bi ara demo gözükmüo onun yerine siyah bi ekran ve ortadan bi çizgi çıkıo..bu yüzden oyundan hiç bişi anlamadım..oyunun sonundaki videoda noluo biri bana anlatbilirmi..

şu loading lerden sonra mı diyorsun yoksa mesela ilk olarak hangi chapterda var video chapter 4 5 ne?

ya oyun boyunca çıkan hiç bi video gözükmüo...oyunun sonundaki videoyoda noluo onu söleseniz yeterli...
  • pek bişi olmuyor aslında.
    bitirdiğin sona göre ya baban olan şeytan skull ı alıp yakcam bu dünyayı yerle bir etcem diyor (onu güzel çizmişler, böyle yanar dönerli felan) sonrada tapınaktan göklere ışık kolonu felan fışkıraraktan bitiyor, yada sen skull ı alıp babaya hade bakalım sen çukuruna geri gön ben yönetcem bu diyarları diyosun ve yine tapınaktan göklere ışık kolonu felan fışkıraraktan bitiyor.
    açıkçası ben daha güzel bir son bekliyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerevar

pek bişi olmuyor aslında.
    bitirdiğin sona göre ya baban olan şeytan skull ı alıp yakcam bu dünyayı yerle bir etcem diyor (onu güzel çizmişler, böyle yanar dönerli felan) sonrada tapınaktan göklere ışık kolonu felan fışkıraraktan bitiyor, yada sen skull ı alıp babaya hade bakalım sen çukuruna geri gön ben yönetcem bu diyarları diyosun ve yine tapınaktan göklere ışık kolonu felan fışkıraraktan bitiyor.
    açıkçası ben daha güzel bir son bekliyordum.

walla bende o 2 seçenek çıkmadı ..direk geçtim demoyu görüntü olmadığı için..bu arada anlatışını okurken koptum gülmekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 19 Aralık 2006; 21:30:53 >

• yaw bu hatunu ne edecuk???

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.