Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    update yi nasıl kuracağız ki kurmuyor...

Fikri olan varmı bi çok arkdaşta kuramamış...
  • bildiğim kadarıyla .rar lı versiyon direkt olarak oyun klasörünü içerdiğinden ve program files a kurulmadığından, hdd de herhangi bir yere kurulabildiğinden sistem dosyalarına yazılmıyor.
    bu nedenle oyun update edilemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

Benimkide rarlı paket.

Yakında böyle olan oyunlarada patch in nasıl yükleneciğini yazan bir yiğit çıkar elbette

Splinter Cell Double Agent te böyleydi patch dosyasının nasıl yüklendiğini yazdılar
  • yaw arkadaslar biri acaba chapter 8 saveini upload edebilirmi?
  • ****************************YARDIM PLASE!!!!!!!!!!***************** :::::ATTENTİON:::::::::

yaw bn oyunu yüqledim ancak açılmadı basıorum oyun logosuna herşeyini yaptım crack mırek herşeyini yaptım bastım oyun logosuna açılır gibi oluo beklio öyle ne bişi çıkıo ne hata verio!!!!!!!!!!!!

• Ya beyler sizde de oyun sürekli göçüyor mu? Bende ya masa üstüne dönüyor oynarken, ya da PC reset atıyor. Valla bir hal oldum reset ata ata... Acaba benim sistemde mi bir şey var yoksa aynı şey sizde de oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAHİN YILMAZ

Ya beyler sizde de oyun sürekli göçüyor mu? Bende ya masa üstüne dönüyor oynarken, ya da PC reset atıyor. Valla bir hal oldum reset ata ata... Acaba benim sistemde mi bir şey var yoksa aynı şey sizde de oluyor mu?
    Ben oyunu bitirdim ve 1 kere bile o tür problemler yaşamadım.
  • bazen kaplamalarda bozulamalar oluyordu sanırım bu yeni yama ile bu sorunlar halledilmiş
  • gladiatöre yardım edeyim bir windows xp update"i silmen gerekiyo forumda araştır bende de aynı sorun oldu silince açıldı
  • oyunda kayık ile çıktığımız ada da ilerledim ilerledim ve en sonnda bizim kız ile bir yere geldim o bana büyü yapması gerketiini bişi bişiler fln söledi ilerledim tek başıma goblinler bir köprüyü ele geçirmişti gidemedim oradan geri döndüm kızla konştum ve o büyük dragon geldi.. kill the dragon dio(ismini yazıorda unuttum). Yay ile ok attım attım fakat en snnda okumda bitti.. fireball atıorum ki adrenalin mod'a girdiğinde ama yinede ölmedi melet. En sonnda kafasından mavi ışıklar çıkmaya başladı ama yinede öldürmedim o beni öldürdü :S

bu dragon u nası öldürücez?
  • prolegue da 2. kapıdan çıktıktan sonra bi odada uyanıyosun karşında kristal var orda hareket etmiyor?Nasıl kurutulcaz ordan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: torax

gladiatöre yardım edeyim bir windows xp update"i silmen gerekiyo forumda araştır bende de aynı sorun oldu silince açıldı

bi tek update i dimi yani bişi olmaz dimi windiowsa saol genede yardım ettin için bi denicem ama saat şuan 22 uykum warda biraz uyim yarın sabah 13:00 gibi yüqlemeee çalışırum saol

• quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

oyunda kayık ile çıktığımız ada da ilerledim ilerledim ve en sonnda bizim kız ile bir yere geldim o bana büyü yapması gerketiini bişi bişiler fln söledi ilerledim tek başıma goblinler bir köprüyü ele geçirmişti gidemedim oradan geri döndüm kızla konştum ve o büyük dragon geldi.. kill the dragon dio(ismini yazıorda unuttum). Yay ile ok attım attım fakat en snnda okumda bitti.. fireball atıorum ki adrenalin mod'a girdiğinde ama yinede ölmedi melet. En sonnda kafasından mavi ışıklar çıkmaya başladı ama yinede öldürmedim o beni öldürdü :S

bilen yokmu ?
  • quote:

quote:

oyunda kayık ile çıktığımız ada da ilerledim ilerledim ve en sonnda bizim kız ile bir yere geldim o bana büyü yapması gerketiini bişi bişiler fln söledi ilerledim tek başıma goblinler bir köprüyü ele geçirmişti gidemedim oradan geri döndüm kızla konştum ve o büyük dragon geldi.. kill the dragon dio(ismini yazıorda unuttum). Yay ile ok attım attım fakat en snnda okumda bitti.. fireball atıorum ki adrenalin mod'a girdiğinde ama yinede ölmedi melet. En sonnda kafasından mavi ışıklar çıkmaya başladı ama yinede öldürmedim o beni öldürdü :S

bilen yokmu ?

1 sayfa geriye baksan cevabı bulcaksın ama neyse... Ejderhanın adı Koa poi gibi bişeydi... Kızın durduu yerin solunda açık bi kapı var oraya gir ve ejderhanın dikkatını üzerine çek kafasını içeri sokunca sağdaki kolu indir o kadar...

• quote:

Benimkide rarlı paket.

+1 evet bu şekilde olanlar nasıl yükleyecek yamayı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Benimkide rarlı paket.

+1 evet bu şekilde olanlar nasıl yükleyecek yamayı ?
    Oyunun C:Program Files/Ubisoft'un içinde kurulu olması gerekiyor yamaları kurabilmeniz için.
  • quote:

ss ekliyorum daha açıklayıcı olur.

bilen arkadaşlar bi el atın LÜTFEN
    oyunu bir an önce bitirmek istiyorum işlerim hep askıyor aklım kaldı...
    3. kristal nerede acaba oyunu bitiren arkadaşlar bi bakıverseniz...

Merhaba ibraxi..

Bende kafami cok yordum o mesleylen...
    Ama biliyorum nerde oldugunu,bir duvar var orda lambaya benzeyen bir sey var iste o ücüncü tas!

resmide gösterim:

• ya arkadaşlar menelag ölüyo ya bi goblin kristali alıp kaçıyor bi bahçe gibi bi yere giriyosun tırmanmaya çalışıyorsun.Ben bir türlü geçemedim.Nasıl geçeceğim hakkımda bilgisi olan beni aydınlatsın.Esen kalın.
  • Tam mekanı hatırlamıyorum yaratık bir Ghoul undead bir yaratıktı... İlk kaçmaya başladığı yeri mi diyorsun yoksa kule gibi biryerde duvarlardan yukarı tırmanıyor orayı mı diyorsun?
    Hatırladığım kadarı ile o duvarın orada bir delik vardı yada etrafından dolaşıp başka bir yerden çatılardan zıplayarak gidiyordun... Ghoul'un gittiği yöne göre etrafından dolaşırsan o kule tarzı yerin rahatça bulabilirsin. Aklında bulunsun tırmanmak için uğraşma oraya geldiğinde
  • hani kule gibi yerden duvara tırmanıyorya yaratık işte orası.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.