Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol demran gerçi beceremedim ama uğrasıcaz artık.
  • duymuştum bu oyunu güzel demişlerdi ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

Benimde tadı damağımda kaldı karateri tam kıvamına getirmiş zevk yapacakken oyun bitti keşke 2-3 bölüm daha olsaydıOyun sonu daha çarpıcı olabilirdi
    evet 2 son var skull of shadowsu tekrar aldığımız masanın üstünde kullanınca farklı bir son ile karşılaşıyoruz ama oda klişe

1680x1050 75hz 4xaa 8xaf diğer ayarlar high 35 fps altını görmedim

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

Bu kadar müthiş bir grafikle oyun oynamak oyunun zevkini 2ye katlar heralde (:

• eet
  • walla oyunu yeni bitirdim,eski bir might and magic serisi fanı olduğumdan ilk duyduğumda oyunu beklentim daha farklıydı tabiki ama yine de action oyunu olarak tatmin etti.oyunu patch kurmadan sorunsuz ve full detayda gayet şık grafiklerle oynadım ama yine de abartılcak öyle yılın oyunu denecek bir oyun değil.
  • RARLI OYUNDA PATCH KURULUMU
    arkadaslar bende rarlı oyun var ve yama kurulmuyor. Bunun çözümü işe ben başka bircok oyunda denemiştim, internet cafede oyunları 1 pcye kurduktan sonra rarlayıp kuruyodum diğerlerine. Patch olayı için buyuk ihtimalle registryde install path gibi bir degeri kontrol ediyodur yamayı kurmadan once.

Bunun cozumu ise burda normal olarak rarsız oyunu kurmuş arkadaslardan biri registry de oyunla ilgili kayıtları aratacak ve bunları (tahminen 3-4 yerde cıkar) ve registryden bu kayıtların bulundugu klasore sag tıklayıp VER sececek. ve boylece kaydetmiş olaCak. 2-3 dakikalık bi işlem sadece. Messiah kelimesini aratması yeterli regediti actıktan sonra. bu ufak reg dosyalarını biz kendi bilgisayarımızda calıştırınca oyunun yamalarını kurabilecegiz. yani kısaca

OYUNU NORMAL KURAN ARKADASLARIN YARDIMINI İSTİYORUZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 6 Ocak 2007; 14:29:10 >

• ben bayadır girmiyorum bu oyuna yarım bıraktım chapter 5 i geçemeyince sıkıldım.chapter 5 de tünele giriyosun örümceklerin olduğu yere onları öldürüyosun zinciri çekiyosun uçan ahtapotlarmı ne gelio onlarıda öldürüyosun sonra okla yukarı ip atıyosun çıkıyosun birkaç parça çeyizlik eşya var onları alıyosun kayalardan geçemiyosun orda kaldım bi türlü geçemedim. döndüm gerilerdede çıkış bulamadım. dandik bi bölüm orası bence.hala geÇemedim yani :))))
  • Bi sey sorabilir miym.Ben ilk bölümü geçtim 2. bölüm açılırken hata çıktı hepçıkacak mı?Bide ben nasıl çözebilirim?
  • Ya tam oyun açılacakken böyle bir hata veriyor.neden olabilir??
  • Arkadalar benim böyle bir sorunum war oyunu aldım (orj degil) zipten cıkardm attım pc ye elimdeki dosyalar bunlar yaklasık 6.7gb oldu cıkınca

sanırım bişiler eksik mm ye tıkladıımda kurmak için aşagıdaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım bilgisi olan warmı adama geri götürdüm bende bilmiyorum wer başka oyun weriim dio deli oldum ben bunu oynucam hulenn :( yardımlarınızı bekliyorum acilen :confused: :confused:

• Oyundaki Dragon silahlarını kullanabilmeniz için şehirdeki Ylath katedralinde suya girerek kendinisi temizlemeniz gerekiyor , o zaman Xana vücudunuzdan çıkıyor ve şeytani gücünüzü kaybediyorsunuz , ama oyunun sonlarında çok işe yarayacak olan Dragon silahlarını kullanabiliyorsunuz ve iyi sona ulaşıyorsunuz. İyice gezin şehri , bulursunuz zaten kolay bir gidiş yolu var , bende tam olarak hatırlamıyorum nerede olduğunu, bitireli uzun süre oldu :/
  • ben oyunu oynadım elder bence daha zevkli.....
  • benimkinde lenayla gidip babasını sonsuza kadar hapsediyoruz ve lanayla mutlu bi son yasıyorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brahmaestro

Arkadalar benim böyle bir sorunum war oyunu aldım (orj degil) zipten cıkardm attım pc ye elimdeki dosyalar bunlar yaklasık 6.7gb oldu cıkınca

sanırım bişiler eksik mm ye tıkladıımda kurmak için aşagıdaki hatayı alıyorum ne yapmalıyım bilgisi olan warmı adama geri götürdüm bende bilmiyorum wer başka oyun weriim dio deli oldum ben bunu oynucam hulenn :( yardımlarınızı bekliyorum acilen :confused: :confused:

selam; Muhtemelen ekranda gözüken hata büyük ihtimalle starforce denen illete ait bir uyarı yazısı...Bu ayın level dergisinin cd sinde bundan kurtulmak için küçük bür program var bir deneyin derim.Ama muhtemelen oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekebilir.

• arkadaşlar birşet soracağım henüz oyunu alıp oynamadım sistem özelliklerim:intel pentium VI 3.2 ,ekran kartı:512 mb sapphire ati radeon x 1600pro pcı express,ram 1gb twinmos sanırım bunlar yeterli sizce bu makine ile bütün özellikler iyi derecede oynayabilirmim?
  • Ya arkadaşlar şu reg ayarlarını yollayın şu oyunun ya. Yeni konu açtım kimse cevap vermiyo. Sırt çantamı alırken oyun çöküyo. Oyuna patch yükleyemiyorum. Yardımmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brahmaestro

Arkadalar benim böyle bir sorunum war oyunu aldım (orj degil) zipten cıkardm attım pc ye elimdeki dosyalar bunlar yaklasık 6.7gb oldu cıkınca

oyun securom ile korunduğu için d-tools kullanan kişiler oyunun orjinalini kurunca sorun yaşayabilirler.
    bunun üstesinden gelmek için sanal cd sürücüyü gizleyen birtakım programlar mevcut.
    securom tarafından önerilen yol ise
    http://www.microsoft.com/...e3927b&displaylang=en
    adresindeki microsoft subinacl programını kurup
    http://www.securom.com/support/fixreg.bat
    yada
    http://www.securom.com/support/fixreg.vbs
    dosyalarından birini indirip subinacl ile aynı dizinde çalıştırarak gerekli sanal sürücü ayarını yapmanız.
    tabi bu işler için kimse güvence vermemekte.

alıntıdır (ekşi sözlük

• beyler ben dev solucan da takıldım sürekli kaçıyorum ama bi türlü çıkışı bulamadım lütfen yardım edin
  • arkadaşlar ya bu oyunda bir hata var yada bende.. dünden beri 2. bölümü geçmeye çalışıyorum ama bir bug sözkonusu galiba.. eleman beni uyandırıyor saldırı var diye.. oradan bahçeye iniyorum büyük bir kaldıracın olduğu.. 3-4 askeri haklıyorum orada.. devam edip arka bahçeye çıkıyorum. ordada 2 tanesini öldürüp devam ediyorum.. ileride koridor gibi bir yerde bir kapı var, ama açılmıyor.. oradanda devam edince kolu çekip küçük demir kapıyı açıyorum. tekrar aynı ana bahçeye çıkıyor. gidecek biryer yok.. ne binanın büyük kapısı, ne büyük demir kapı açılıyor.. bilenler yardım etsin lütfeniniz..
  • yokmu yardım edecek bi allahın kulu yaw :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 21 Ocak 2007; 21:57:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.