şöle son vidyodan da bii bukle eekliim fazlasını isteyen kendi bitirsin
oyun çok kolay..iki kere bitirdim..çerezzz..istersen her sahneden ss atim..
quote:
Orjinalden alıntı: Auril
şöle son vidyodan da bii bukle eekliim fazlasını isteyen kendi bitirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Auril
e tamam kese kese gidicen sagdan sagdan
nereyi kesicem hangi sağdan gidicem? hiç birşey anlamadım dediğinden
Biraz daha açıklayabilirsen sevinirim
@Fearless şurdan gidiceksin
@Auril
Çok teşekkür ederim
Arkadaşlar benim gibi oyunun rarlı versiyonunu oynayan ve oyunda crash sorunu yaşayanlar için reg dosyası upload ettim. Bu konuda auril dostuma çok teşekkür ederim çünkü reg dosyasına onun sayesinde kavuştum. Reg dosyasını çektikten sonra çalıştırın ve oyun regedite kendini ekleyecek daha sonra v1.02 patch ini yükleyin ve ilaçlayın. Artık oyunda crash sorunundan eser yok Anlamadığınız biryer varsa yardımcı olmaya çalışırım. Böyle büyük bir forumda kimsenin yardımcı olmamasınıda kınıyorum. Forumun eski tadı hakketten kalmadı. Kimse kimsenin umrunda değil. Neyse auril dostuma tekrar teşekkür ediyorum umarım herkes in işine yarar bu dosya. http://www.file-upload.net/download-204563/dame.rar.html
quote:
Orjinalden alıntı: Cherokee
Arkadaşlar benim gibi oyunun rarlı versiyonunu oynayan ve oyunda crash sorunu yaşayanlar için reg dosyası upload ettim. Bu konuda auril dostuma çok teşekkür ederim çünkü reg dosyasına onun sayesinde kavuştum. Reg dosyasını çektikten sonra çalıştırın ve oyun regedite kendini ekleyecek daha sonra v1.02 patch ini yükleyin ve ilaçlayın. Artık oyunda crash sorunundan eser yok Anlamadığınız biryer varsa yardımcı olmaya çalışırım. Böyle büyük bir forumda kimsenin yardımcı olmamasınıda kınıyorum. Forumun eski tadı hakketten kalmadı. Kimse kimsenin umrunda değil. Neyse auril dostuma tekrar teşekkür ediyorum umarım herkes in işine yarar bu dosya. http://www.file-upload.net/download-204563/dame.rar.html
her ikinizede teşekkürler oyun dahada güzelleşti....
Beyler Dark Messiahı Yükledim mm.exe ye tıklıyorum bilgisayarım hiçbir tepki vermiyor sebebi nedir bunun ??
Crusaders of might and magic Legends of might and magic Warriors of Might and Magic
Dark Messiah of Might&Magic
bu serinin devamı gelicekmi acaba merak edeyrum..
R6 VEgas'ı bitirince bunda da kaldığım yerden devam edip bitircem kursaamda kaldı ya ^^
güzelll oyunmuş saol
quote:
Orjinalden alıntı: --REMINDED--
Beyler Dark Messiahı Yükledim mm.exe ye tıklıyorum bilgisayarım hiçbir tepki vermiyor sebebi nedir bunun ??
kimse yardım etmicekmi yaa
Arkadaşlar bu oyunla Oblivionu şimdi ki durumda nasıl kıyaslarsınız.? Forumun ilk sayfalarını okudum ancak üzerinden baya zaman geçmiş. Birde şu andaki düşüncelerinizi merak ettim.
Not: Ben hala Oblivionla cebelleşmekteyim
Oblivion'la kıyaslamak yanlış olur... Oblivion Hack&Slash buysa Aksion\Rpg...
Grafikler Süper
Arkadaşlar 2 tane kaldı bu 2 kristalin yerini söyler misiniz?