Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tapınakta kız kapıyı büyüyle açıyor bizde geçiyoruz o sırada o büyücü adam gelip kızı öldürüyor...Yalnız ilerleyince merdivenlerden inerken ok işareti varya o çıkıyor sağ üstte yani bekle ekranı gelecek ve yeni bir yere geçecez ama gel görki ilerleyince birşey olmuyor...Kocaman dümdüz bir duvar biryere gidilmiyor nası geçecez burayı arkadaşlar ?
  • chapter 5 de kendimize demir dökme bi kılıç yapıyoruz oradan nasıl kurtulcaz ya. kılıcı yapıyorum çıkamıyorum yada kılıcı bi şekilde eksikmi yapıyorum bi aletler var orda yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar. ben bu oyunu bi türlü beceremedim ya :)
  • yaw kısaca bi oyun temposunu adımlari bi anlatırsanız sewinirim çözemedim yawww
  • Oyun hangi dizine kuruluyor acaba patch'leri yapabilmek için?
    X:\Program Files\Ubisoft\"Klasörün adı gerekli"
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatianass

beyler bnde bir sorun var diyelim elektrikli hançerler var ya onları çıkartıncaizi kalıyor sallıyınca beyaz izi çıkıyor kırmızı kılıçtada adam kılıcı sallayınca ekrenda izi kalıyor başka silaha geçince gidiyor bunu nasıl çözebilirim yardım lütfen?

ekran kartını zorluyorsun 256mb ekran kartın yok herhalde
    Bende de 128 fx5200 varken oynamıştım oyunun demolarını izleyememiştim (sonunuda görememiştim) ve o elektrikli hançeri aldığımda felan ekran dama tahtası gibi oluyordu tabi kartı x1950xtx yapınca işler bayağı değişti ben 2 kez bitirdim hem Xana lı hem Xana sız ve tüm sonlarını getirdim harika derecede zevkli tavsiye ederim ama ilk ekran kartını değiştir veya upgrade yap bana sorun öle gözüktü

• Kayıkla temple ın oraya geldim. Orc ları fln kestim. Sonra işte tünel girişine geldim. Orda bi silah değiştiriyim dedim baktım alttaki menü yok olmuş. Tab a basıyım dedim tab da yok oldu. İnventory i başka tuşlara kaydettim ama gene olmadı. Sonra bi bölüm geçiyim belki olur dedim tünele girdim İşte aşşağıya bi yere geldim. Yüzük buldum. Sonra ropebow istedi kadın. Deniyorum deniyorum inventory gene yok. Ne yapabilirim. Bi çözüm lütfen

Kaldım orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

Kayıkla temple ın oraya geldim. Orc ları fln kestim. Sonra işte tünel girişine geldim. Orda bi silah değiştiriyim dedim baktım alttaki menü yok olmuş. Tab a basıyım dedim tab da yok oldu. İnventory i başka tuşlara kaydettim ama gene olmadı. Sonra bi bölüm geçiyim belki olur dedim tünele girdim İşte aşşağıya bi yere geldim. Yüzük buldum. Sonra ropebow istedi kadın. Deniyorum deniyorum inventory gene yok. Ne yapabilirim. Bi çözüm lütfen

Kaldım orda

Bol bol save yapıyor muydun?

Save dosyaların bozulmuşsa inventory gelmeyebilir.Bozuk değil ise oyunu yeniden yüklemeni tavsiye ederim oyun oynarken 1 kez de bana olmuştu yeniden yükledim 1 daha karşılaşmadım

• benim aldıgım problem bu oyunu kurdum (orjinal exe ilaclamadım yani) reg dosyasını (forumda verilen) klasorun icine atıp yukledim (yani uzerine cift tıkladım) sonra 1.01 patchini yuklemeye calıstıgım zaman bu hatayı aldım simdiden yardımlarınız icin tesekkurler

http://img501.imageshack.us/img501/2446/untitledwb7.jpg

bu arada oyunun goruntu ayarlarını degistirdikleri zaman oyunu donanlar icin oyunu actıgınız klasorun ozelliklerinden salt okunur kısmının tikini kaldırın duzelecktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 10 Mayıs 2007; 23:35:41 >
  • Arkadaşlar;bu dediğiniz registry i yapmadım, 1.2 yamasını yükledim oyuna giriyorum çıkıp tekrar açınca eski savelerimin yok olduğunu görüyorum;bu o registryden mi yapar?
  • grafikler süper
  • Oyun gerçekten inanılmaz, günlerdir kalkamıyorum başından. Bir kaç yön bulamama sorunu yaşasam da muhteşem gidiyor Ubisoft'a teşekkürler
  • ya arkadaslar bu oyunu oynuyorum gercekten cok sevdim.bir yerde takıldım chapter 3 te bir odaya griyoruz girdiğimizde bir kızla adam yaratıklarla güreşiyor. o sırada yaratıgın biri pırlanta gibi bir seyi alıp kacıyor takip etmeye baslıyoruz sonra bir yerden hopluyoruz ve sonra yaratık tepeye dogru kacıyor, bizde bir yerde kalıyoruz yerde sadece yanan bir odun var onumu kullanmamız gerekiyor..yardımcı olabilirseniz sevinirim.teşekkürler..

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 13 Mayıs 2007; 13:43:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;bu dediğiniz registry i yapmadım, 1.2 yamasını yükledim oyuna giriyorum çıkıp tekrar açınca eski savelerimin yok olduğunu görüyorum;bu o registryden mi yapar?

ben söyle yaptım tek seferde 3 bölümdeyim hiç bir sorun yasamadım..d:\dark Dark Messiah of Might and Magic\Dark Messiah of Might and Magic\ buraya yukledim sonra registry yaptım sonra 1.2 patchi yukledim.sonra google'dan arattıgım dark messiah 1.2 no dvd yi indirip kopyaladım üstüne tamamdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow99tr

yok mu ya yardım edecek birileri..

orda solda bi yerde duvarda yarık vardı galiba veya tırmancak bi yer vardı

tam hatırlamıyorum

öyle bişidi

2 sinede bak

ama o bölümü geçmen için iyi zıplaman lazım bazı yerlerde

kötü uçurumlar var
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;bu dediğiniz registry i yapmadım, 1.2 yamasını yükledim oyuna giriyorum çıkıp tekrar açınca eski savelerimin yok olduğunu görüyorum;bu o registryden mi yapar?

ben söyle yaptım tek seferde 3 bölümdeyim hiç bir sorun yasamadım..d:\dark Dark Messiah of Might and Magic\Dark Messiah of Might and Magic\ buraya yukledim sonra registry yaptım sonra 1.2 patchi yukledim.sonra google'dan arattıgım dark messiah 1.2 no dvd yi indirip kopyaladım üstüne tamamdır..

Yaaw bir de şu bir steam programı indirdi yaa;PC yi her açtığımda steam server bulunamadı gibi bir hata veriyor,bir de bu oyunu register mi etmemiz gerekiyor savelerde paroblam yaşamamamız için?

• arkadaslar 6 bölümdeyim toplam kac bölümden olusuyor bu oyun ve bundan sonraki tüm bölümler 5 bölüm gibi uzun mu?
  • Arkadaşlar oyun bende bu hatayı veriyor!!Yardım edebilecek biri varmı??

• daha ordamısın...keyfini çıkararak bitir..2 kere bitirdim doymadım..tekrar bitirecem..

quote:

arkadaslar 6 bölümdeyim toplam kac bölümden olusuyor bu oyun ve bundan sonraki tüm bölümler 5 bölüm gibi uzun mu?
  • Yaa yokmu bu hatayı nasıl çözebiliceğimi bilen?Bende oynamak istiyorum şu oyunu
    quote:

Orjinalden alıntı: SeRHaS

Arkadaşlar oyun bende bu hatayı veriyor!!Yardım edebilecek biri varmı??

• 8 bölümdeyim ya daha kac bölüm var sınavlara calısmam lazım ona göre devam etcem..uzunsa sallayım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.