Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Sağolasın. buldum kapıyı açan kolu. Ama şu ejderhanın dikkatini çekemedim bir türlü. hep kızı öldürme peşinde.

Tam olarak neredesin bilmiyorum ancak eğer dışarıda isen o yaratıkla uğraşma, zaten gidecek. Eğer içerideki karşılaşmadan bahsediyorsan yaratığa ok at devamlı, bir süre sonra seni farkediyor ve üzerine gelmesini sağla yani kaçma hemen.Umarım kapının ağzında duruyorsundur kardeş o yaratığı nasıl öldüreceğini biliyorsun anladığım kadarıyla.

Aynen dediğini yaptım. Okların ucunuda ateşle yaktım hatta ve peşime takıldı sonunda. Orayı geçebildim, sağolasın. şimdi takıldım yer ise bir mekana vardım, yarı mutasyon geçirmiş iskeletler var. Oranın biraz ilerisinde bir odaya geldim. Duvardan bir lahit çıktı ve içinde bir büyücü gibi birşey var. Onla uğraşıyorum. Büyücü kolay gibi de şu çevredeki iskeletler olmasa. Zehirleyip duruyorlar beni. Ölmeleri de zor. Buralarda büyü kullanmak işe yararmı. Ben hep elde kılıç ilerliyorum. Büyüleri harcamama taraftarıyım. ilerlerde lazım olur diye. Bu bölüm için bi taktiğin varmı???

• Aynen dediğini yaptım. Okların ucunuda ateşle yaktım hatta ve peşime takıldı sonunda. Orayı geçebildim, sağolasın. şimdi takıldım yer ise bir mekana vardım, yarı mutasyon geçirmiş iskeletler var. Oranın biraz ilerisinde bir odaya geldim. Duvardan bir lahit çıktı ve içinde bir büyücü gibi birşey var. Onla uğraşıyorum. Büyücü kolay gibi de şu çevredeki iskeletler olmasa. Zehirleyip duruyorlar beni. Ölmeleri de zor. Buralarda büyü kullanmak işe yararmı. Ben hep elde kılıç ilerliyorum. Büyüleri harcamama taraftarıyım. ilerlerde lazım olur diye. Bu bölüm için bi taktiğin varmı???

O lahitten çıkan vatandaşın sağına doğru ilerlersen kardeş duvarların üzerine çıkabileceğin bir tümseklik var...bu tümsekten ilerlersen eğer bu vatandaşların aşağıda kaldığını görürsün. Lahitin karşısına geç ve şu vatandaşa ok atmaya başla, zaten o vatandaşı öldürürsen diğerleri ile uğraşmana gerek kalmıyor. Sen yukarıda olduğundan dolayı da zombilerin oraya gelmesi epey zaman alıyor rahat rahat haklarsın tekrar kolay gelsin.

• Arkadaşlar, malesef 9. veya 10., tam emin değilim chapterda kaldım. Oyunun bir bug ımı var burada veya geçilecek yerimi bulamadım bilmiyorum. Takıldığım yerde, birisini bir cyloptan kurtarıp götürmemiz gerekiyor. Cylop tan kaçan kadınlı erkekli insanlar var. Bu götüreceğimiz adamda üstü kapalı ve merdivenler olan biryerde bekliyor. Cylop içinde öldürmek opsiyonal diyor. Neyse Cylopu öldürdüm, adamla konuştum, adam koşmaya başladı, takip ettim, bir evin girişinde kapıyı açıyor benim içeri girmemi bekliyor. Ben girdikten sonra kendiside giriyor ama içeri girer girmez kayboluyor, yani görünmez oluyor, yok oluyor. Ne önümdeki kapıdan ne de girdiğim kapıdan çıkabiliyorum. Önümdeki kapıya yaklaştığımda loading bölümüne gelindiğinde çıkan ok işareti çıkıyor ama sanki yarım metre kala görünmez bir duvar var ve çıkamıyorum. Girdiğim kapı ise zaten kilitli ve öylece oraya kısılıp kalıyorum. Bu bölümü açıklayabilecek bir arkadaş var mı? Veya oyunun bir hatası olup olmadğığnı bilen.

• fx66ex Allah seni bizden eksik etmesin. Hemen o dediğin gibi bir ilgileneyim lahitten çıkan vatandaşla. Bu oyunu bitirenler acaba hangi oyuna geçti sonra. Bu oyun tadında başka hangi oyun var. Bilgin varmı?
  • Oyunda HDR desteğiyle oynamak için advanced seçeneğinden AA yı kapatmamız mı gerekiyor. x2 yaparsam HDR nin aktif olduğu haritalar sm2 olarak mı çalışır.Yoksa otomatik olarak AA yı kapatıp HDR moduna mı geçer. Ekran kartım 7900GS. ( HDR ve AA beraber çalışmıyor bu kartta)
  • HDR nin aktif olması için illa AA kapatmak gerekiyor mu? Yoksa zaten HDR aktif olduğu zaman AA kendiliğinden kapanıyor mu? ( hem HDR hem AA*2 açık olarak ayarladım.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

fx66ex Allah seni bizden eksik etmesin. Hemen o dediğin gibi bir ilgileneyim lahitten çıkan vatandaşla. Bu oyunu bitirenler acaba hangi oyuna geçti sonra. Bu oyun tadında başka hangi oyun var. Bilgin varmı?

Kardeş elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, benim çok fazla ingilizcem yok, bilgim de yok...oynadım (hilesiz) bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum.
  • ilk defa duydum oyunu güzelmiş belki alabilirim.
  • Full türkçe yaması oyunyama.com da. Sadece bunun için bile oynanabilir. Tüm diyaloglar vs. Türkçe.
  • Bu orglar ne zormuş be. Ama oyunda sanki en zevkli silah demirden bir asa var, bence o. Adamların beynini çok güzel sarsıyor.
  • YAaw daha ilk drangon dayım,nasıl geçiyoruz bunu???
  • Dragonu geçtim de şimdi burda takıldım yahu;hani kızın kayayı kaldırdı yerden aşağı iniyoruz da örümceklerle savaşıyoruz;yukarı nasıl çıkacağız???

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]
  • Rope Bow ile. Önce bekle bütün örümböcekler insin onları öldür sonra yukarı çık yoksa yukarda kapışırken ayan falan kayar aşağı düşersin
  • PArdon dostum yanlış yerde ss vermişim o örümcekleri halletim de; şurda kaldım daha yukarı gidemiyorum...

• Valla daha net olsa bişey söylerdim ama :/ Karşıya bir yere fırlatmayı dene ya zincir olması lazımdı koşarak zıplamayı fln dene tam ucunu yakalıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Neyse orayı da geçtim o işaretin sağında da varmış bir kazık oraya da ipli ok atacakmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Dragonu geçtim de şimdi burda takıldım yahu;hani kızın kayayı kaldırdı yerden aşağı iniyoruz da örümceklerle savaşıyoruz;yukarı nasıl çıkacağız???

Buradan bir miktar daha yukarı çıkabiliyorsun zaten orada da bir sandık var, hiç uğraşma, senin gitmen gereken yer, buradan aşağıya indiğinde tam karşındaki tünel olacak.
  • Neyse burayı geçtim;arkadaşlar ilgilerinize teşekürler;şimdi şu zombili labirentteyim şu skullu filan nasıl ve nerden bulacaz acep???

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 1 Haziran 2007; 9:58:54 >

• Bigen oyunun türkçe yamasını indirsen işine çok yarar. hikayeyi anlamakta zevkli. Konuşmalar da türkçe alt yazılı.
  • Ok kardeş;indiririm de sen şu ss verdğim labirentli yerde o "bakire gözü" ile "gölge kafatası"nı nerden bulacağımı biliyor musun?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.