arkadaşlar 5. bölüm spider temple bölümün başındaki bütün yaratıkları öldürdüm sonra yer altına gidip demir kapının dier tarafına çıktım burda napıcamı bulamadım bi tane kapı war onun kolunu indirdiğim zaman kırılıyo ne yapmam gerek :)
Yerin altında ki odalardan birinde duvarın içinde zincir var. O zinciri çekince yukardaki kapı açılacak. Dikkatli bakınca gözüküyor. Ya uçan ahtapotları öldürdüğün oda da, yada iple yukarı tırmandığın odada idi. Dikkatli bak yeterli, gizli saklı değil.
eywallah kardeş kaç gündür uğraşıyodum saol
Arkadaşlar çok sıkı bir sword buldum oyunda spiderlara tek atıyorum fire damage ile..
Normal dururken kor halinde koşarken ve atak yaparken alev alıyor. Mükemmel bişe işte screenler...
Ben nedense hiç böyle güzel silahlarla oynayamadım. Hiç birini vermedi bana. Demir asa ile oyun bitirdim.
oynadığım en baba oyunlardan..3.kez bitirecem..4.cüde yakında yolda...
hard da kesmiyoo..daha zorluk seviyesi yokki..
ben de az önce bitirdim tabi iyi sonla.. geri oydum yerine skull u.. güzel oyundu ama her dakka oyundan attıpı için 800x600 de oynamak zorunda kaldım yine de zevk aldım tebrik ediyorum Arkane Entertainments ve Ubisoft'u..
Valla bu oyunu oynarken başka hiç bir oyunda olmadığım kadar gaza geldim ya :D Hele o orcları uçurumdan aşağı depikleye depikleye attığımuz yerler yok mu Bu arada yukarıdaki alevli kılıcı ben de bulmuştum. Daha doğrusu bulmak değil, örsün başında kendim yapmıştım. Hatta bunun bir de buzlusu var arkadaşlar. Onu da yine kendiniz yapıyorsunuz örs ve ocak gördüğünüz yerlerde yapabilirsiniz.
1 windows çökmesi 4 mavi ekran hatası 3 ciddi sistem hatası 5 driver hatası 4 direct3d hatası 15+ exe hatası
Sonuç: Chapter 9 azimle devam
yaw bu Xana yı içinizden çıkardıktan sonra temple da Dragonclaw sword u kullanabilme özelliğine sahip oluosunuz.. Undeadlere mükemmel vuruyor.. Ghoullar tek vuruş.. Bi de Lightening Shield var zaten size vuran stun yiyor.. Çok kolay oldu oyunu bitirmek..
quote:
Orjinalden alıntı: Osmancique
yaw bu Xana yı içinizden çıkardıktan sonra temple da Dragonclaw sword u kullanabilme özelliğine sahip oluosunuz.. Undeadlere mükemmel vuruyor.. Ghoullar tek vuruş.. Bi de Lightening Shield var zaten size vuran stun yiyor.. Çok kolay oldu oyunu bitirmek..
ewt oyun cidden çok kolay...hard ı easy gibi..
farklı sonlara nasıl ulaşacağımızı bilen biri ayrıntılı anlatabilirmi.ben bir kere xana yla bitirdim bi kere leannayla ikiside aynı skull of shadowsu kuyu gibi yere bırakıyon yanan bişi herif çıkıyo.sonra gökyüzüne ateş çıkıyo bitiyo.dierleri nasıl farklklı yerlerden falanmı gidiyosuın acaba.acil bi cewap bekliyorum lütfen
Valla şatoya girmeden önce bizim dost hatunu öldürdüm. İçeride skullı babama vermedim. Sonra load ettim babama verdim. Sonra xanayı öldürmedim skullı yok ettim, ya da skullı kendim kullandım. Sanırım böyleydi. Değmez yani tekrar tekrar bitirmeye.
Bu oyununu yenisinden haber varmı acaba? Serüven tekrar başlasın.
Arkadaşilar;biriniz bana şu dev solucanı nasıl geçeceğimi söyleyebilr mi?
quote:
Orjinalden alıntı: bigen
bi ss atsan daha iyi olur..
quote:
O solucan çıktığı andan itibaren hiç durma.
quote:
Solucanı ilk karşında gördüğünde sol tarafa yürü. Yürü dediğime bakma, koş. Orada bir oda var, oraya gir. Elinde büyü varsa eğer odadan hafif kafayı uzat ve canavara bir tane salla, ateşlilerden olabilir mesela. Canavara zarar vermiyor ama sana iki saniye kazandırır. Eğer yoksa odadan bir koşu çıkıp tekrar sola devam et. Merdivenlerden çık ve hiç durma ileriye devam. O ince yolda tahta kasa falan var. Kimisini kır, kimisinden zıpla, ilerden sola dönülecek yere geliyorsun ve oradan sola döndüğünde kenarda duvar dibine saklanacağın bir yer var. Saklandıktan sonra solucan o yana gelemiyor ama zehir atıyor, duvar dibinde durursan sana değmiyor. Orada da yapacağın şey saklandığın yerden tepeye bakınca bir ağaç yada halatlı okun saplanabileceği bir tahta vardı. Onun hizasında da tepede bir kapı. Oku atacaksın ve canavar zehirini atar atmaz hemen tırmanıp kapıdan girmeye çalış.
quote:
Orjinalden alıntı: AKINLASINN
quote:
Solucanı ilk karşında gördüğünde sol tarafa yürü. Yürü dediğime bakma, koş. Orada bir oda var, oraya gir. Elinde büyü varsa eğer odadan hafif kafayı uzat ve canavara bir tane salla, ateşlilerden olabilir mesela. Canavara zarar vermiyor ama sana iki saniye kazandırır. Eğer yoksa odadan bir koşu çıkıp tekrar sola devam et. Merdivenlerden çık ve hiç durma ileriye devam. O ince yolda tahta kasa falan var. Kimisini kır, kimisinden zıpla, ilerden sola dönülecek yere geliyorsun ve oradan sola döndüğünde kenarda duvar dibine saklanacağın bir yer var. Saklandıktan sonra solucan o yana gelemiyor ama zehir atıyor, duvar dibinde durursan sana değmiyor. Orada da yapacağın şey saklandığın yerden tepeye bakınca bir ağaç yada halatlı okun saplanabileceği bir tahta vardı. Onun hizasında da tepede bir kapı. Oku atacaksın ve canavar zehirini atar atmaz hemen tırmanıp kapıdan girmeye çalış.
Saol arkadaşım;bir deneyeeğim
Arkadaşım eer oyunun dier sonlarını da görme isterseniz direk youtube a Dark Messiah yazıosnz ve bütün sonların videolarını izleyebiliosnz.. Sonlar şu iki kriterle alakalı:
Xana veya Dier kızıseçmek
Skull u yerine koymak ya da babanıza vermek.
quote:
Orjinalden alıntı: alperkurt
Valla şatoya girmeden önce bizim dost hatunu öldürdüm. İçeride skullı babama vermedim. Sonra load ettim babama verdim. Sonra xanayı öldürmedim skullı yok ettim, ya da skullı kendim kullandım. Sanırım böyleydi. Değmez yani tekrar tekrar bitirmeye.
quote:
Orjinalden alıntı: theheretic
Arkadaşlar, malesef 9. veya 10., tam emin değilim chapterda kaldım. Oyunun bir bug ımı var burada veya geçilecek yerimi bulamadım bilmiyorum. Takıldığım yerde, birisini bir cyloptan kurtarıp götürmemiz gerekiyor. Cylop tan kaçan kadınlı erkekli insanlar var. Bu götüreceğimiz adamda üstü kapalı ve merdivenler olan biryerde bekliyor. Cylop içinde öldürmek opsiyonal diyor. Neyse Cylopu öldürdüm, adamla konuştum, adam koşmaya başladı, takip ettim, bir evin girişinde kapıyı açıyor benim içeri girmemi bekliyor. Ben girdikten sonra kendiside giriyor ama içeri girer girmez kayboluyor, yani görünmez oluyor, yok oluyor. Ne önümdeki kapıdan ne de girdiğim kapıdan çıkabiliyorum. Önümdeki kapıya yaklaştığımda loading bölümüne gelindiğinde çıkan ok işareti çıkıyor ama sanki yarım metre kala görünmez bir duvar var ve çıkamıyorum. Girdiğim kapı ise zaten kilitli ve öylece oraya kısılıp kalıyorum. Bu bölümü açıklayabilecek bir arkadaş var mı? Veya oyunun bir hatası olup olmadğığnı bilen.
arkadasim bolumu bastan load et oyle gecmeyi dene eger yinede olmuyorsa savelerin yedeklerini alarak oyunu silip bidaha kur.o karsilastigin sorun bir bug bende olmuyor.Bu arada oyun cok guzel butun ozellikler en yuksek seviyede oynamak daha da eglenceli oluyor.oyunu en az 5 kere sindire sindire bitirin derim ben size :P
ben geçen sene bitti oyun. bu yaz bi dha oynıcam yeni kartım ile
tr yama çıkmış. + update gelmiş.. nasıl yapayım biri özetler mi . tşk