Arkadaşlar, malesef 9. veya 10., tam emin değilim chapterda kaldım. Oyunun bir bug ımı var burada veya geçilecek yerimi bulamadım bilmiyorum. Takıldığım yerde, birisini bir cyloptan kurtarıp götürmemiz gerekiyor. Cylop tan kaçan kadınlı erkekli insanlar var. Bu götüreceğimiz adamda üstü kapalı ve merdivenler olan biryerde bekliyor. Cylop içinde öldürmek opsiyonal diyor. Neyse Cylopu öldürdüm, adamla konuştum, adam koşmaya başladı, takip ettim, bir evin girişinde kapıyı açıyor benim içeri girmemi bekliyor. Ben girdikten sonra kendiside giriyor ama içeri girer girmez kayboluyor, yani görünmez oluyor, yok oluyor. Ne önümdeki kapıdan ne de girdiğim kapıdan çıkabiliyorum. Önümdeki kapıya yaklaştığımda loading bölümüne gelindiğinde çıkan ok işareti çıkıyor ama sanki yarım metre kala görünmez bir duvar var ve çıkamıyorum. Girdiğim kapı ise zaten kilitli ve öylece oraya kısılıp kalıyorum. Bu bölümü açıklayabilecek bir arkadaş var mı? Veya oyunun bir hatası olup olmadğığnı bilen.
arkadasim bolumu bastan load et oyle gecmeyi dene eger yinede olmuyorsa savelerin yedeklerini alarak oyunu silip bidaha kur.o karsilastigin sorun bir bug bende olmuyor.Bu arada oyun cok guzel butun ozellikler en yuksek seviyede oynamak daha da eglenceli oluyor.oyunu en az 5 kere sindire sindire bitirin derim ben size :P
Cevap verdiğin için Teşekkürler subnoise, demek yanlış yaptığım birşey yokmuş, bug olduğunu öğrenmem iyi oldu. Bende oyunun 3.5 gb lık versiyonu vardı. Şimdi 7.5 gb lık full versiyonunu buldum. Onunla deneyeceğim. Tabii çok güzel oyun, baştan başlayacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: azazel8685
farklı sonlara nasıl ulaşacağımızı bilen biri ayrıntılı anlatabilirmi.ben bir kere xana yla bitirdim bi kere leannayla ikiside aynı skull of shadowsu kuyu gibi yere bırakıyon yanan bişi herif çıkıyo.sonra gökyüzüne ateş çıkıyo bitiyo.dierleri nasıl farklklı yerlerden falanmı gidiyosuın acaba.acil bi cewap bekliyorum lütfen
arantiri oldurdukten sonra skull i al ve aldigin yere yeniden koy o zaman farkli bir sonla karsilasacaksin
Arkadaşlar bu oyunu online mp olarak değilde, lan'dan oynayabiliyormuyuz.
tek dvd ile çift dvd li oyun arasında ne fark var arkadaşlar.. benimki tek dvd li. geçen sene oyunu oynadım ilk başlarda ses yoktu steam update ile sesler geldi. rarlı paketten çıkarınca 5-6 Gb arası bişi oluyor boyutu....
hiç bi sorun yoktu. 2. dvd de videolar felan mı var TW CC3 misali
abi ben b tip oyunları hiç sevmem tamam grafikleri ve senaryo güzel olabilir ama içinde canavarlar var yani ille canavarmı olması gerekiyor ,canavar yerine insan koysana hem daha gerçekçi olur hemde oynarken altınıza...yapmassınız yani
Arkadaşlar, benim bilg e6300 1 gb ram ve 256 1650xt. Bu bilgisayarla oynayamadım. En yüksekte birinci bölümü oynadım. Sonra ikinci bölümde kapıda kaldım. Oyundan olabilir mi? Çözünürlüğü düşürmeme rağmen oynayamadım. Halbuki buradan okuyup oyunu satın almıştım. Hevesim kursağımda kaldı yani...
7. Bölümde dev bir solucan türü birşey ile karşılaştım; onu nasıl halt edeceğiz? Kaçacak bir yer yok ve mecburen sıkışıp kalıyorum onunla savaşmak için! Ama pek bir formül göremedim yenmek için şuana kadar. Yardımlar lütfen....
Yok ya bu oyunu oynayan!?
quote:
Orjinalden alıntı: engineer97s
7. Bölümde dev bir solucan türü birşey ile karşılaştım; onu nasıl halt edeceğiz? Kaçacak bir yer yok ve mecburen sıkışıp kalıyorum onunla savaşmak için! Ama pek bir formül göremedim yenmek için şuana kadar. Yardımlar lütfen....
Arkadaşım yazıları iyi okumadığın belli bu oyunu burada benim gibi 3-5 defa bitiren manyaklar vardır bana ve o arkadaşlara pm atarak bile sorabilirdin yardımcı olacaklarına eminim
Neyse ben senin problemine geçeyim.O solucanla karşılaşınca taşlardan karşıya atlayacaksın.Zamanlaman iyi olması lazım yoksa sulara gömülürsün(beton etkisi).Daha sonra o pramid tipi binanın yan taşlarından solucana yakalanmadan ilerlemen lazım yoksa aşşağı atıyor veya çok kötü yapıyorEn sonunda seni bir köşede sıkıştırıyor orada bir halat atılacak pencere ve tahta altlığı var.Solucan oraya asid püskürtmez iken o tahtaya attığın ip ile (rope bow olsa gerek iyi hatırlayamıyorum) o iple karşı binaya geçiceksin ve solucan lanet gölünde yaşamaya devam edecek
vampir arkadaşım..bu oyun deli gibi ram yiyor..yani sistemin ne kadar iyi olursa olsun ram yetmiyor biyerde..bana kalırsa 2 gb ye çıkar ve dene..bende 3200 athlon var..ve vga da leadtek 7600 gs..1 gb ram var dı ve ilk bölümlerde oyundan atıldım..ama şu anda 2 gb ramim var ve harikulade oynuyorum...şunu da unutmadan..ben oyundayken 1.3gb civarı ram kullanıyor...;)
arkadarşlar yardımınızı istiyorum..tıkandım..2 gündür de oynayamıyorum..resimde gördüğünüz yerde yukardan bi yaratık gelmişti..öldürdüm..yer alrına indim..örümcekleri de öldürdüm..sonra bir devle karşılaştım..o nu da öldürdüm..ilerledim ilerledim..ancak aynı yere çıktım..ve tıkandım..şimdi de ordaki görev sayfasıyla beraber yolladım..ve acil yardım istiyorum..ilgilenirseniz sevinirim....delirecem..atladığım bişey var ama ne olduğunu bilmiyorum.....acil yardımmmm...!!!!!!...
quote:
Orjinalden alıntı: serkanadu
arkadarşlar yardımınızı istiyorum..tıkandım..2 gündür de oynayamıyorum..resimde gördüğünüz yerde yukardan bi yaratık gelmişti..öldürdüm..yer alrına indim..örümcekleri de öldürdüm..sonra bir devle karşılaştım..o nu da öldürdüm..ilerledim ilerledim..ancak aynı yere çıktım..ve tıkandım..şimdi de ordaki görev sayfasıyla beraber yolladım..ve acil yardım istiyorum..ilgilenirseniz sevinirim....delirecem..atladığım bişey var ama ne olduğunu bilmiyorum.....acil yardımmmm...!!!!!!...
Arkadaşım burada gördüğün açık kapıdan ilerleyeceksin goblinler ile karşılaşacaksın daha sonra onları haşlayıp olduğun yerin tepesine çıkarak yolları takip edeceksin biraz dikkat et yollarına 1.si olduğun yere geri varıyor 2.si'de goblinlerin olduğu kaleye çıkıyor ki aslında çıkmıyor çünkü başka yol gerekiyor sen burada diğer 3. yolu bularak içeriye sızacaksın ve kristal çemberini bulup kıza getireceksin getirdiğin sırada da karşımıza bir ejderha çıkacak yanlış hatırlamıyorsam isimleri paokaio idi.Onuda kristali koyacağınız yerdeki ufak giriş kapısınu üzerine indirerek öldüreceksin orasını biraz anlatması zor ama bulacağına eminim
dostum çok teşekkür ederim..dediklerini yaptım ancak aynı yere geri geldim..meğer asansöre binilecekmiş..:)orayı geçtim ancak bi sorun daha var...bu söyleyeceğimi harbiden bulamadım..bu örümcek heykelinin ordayım..bu konuyla ilgili tüm forumu okudum..ben 2 kristali buldum..ancak örümceğin üzerine takılan 3. kristali bulamadım..o da galiba sarı kristal..en alta takılan...herkes bi duvardan bahsediyor ama yok öyle bi duvar..kristal de yok..resmi aşağıya koyuyorum..allahını seven bi ilgilensin..çünkü defalarca oynadım bölümü..tekrar tekrar gezdim..yok..yok..yok...bi kristali bi mezardan uçan bi yaratık çıktı ve biçok zombi var dı..onları öldürdükten sonra mezarın başından aldım..ve mezarın arkasından yukarı doğru iple tırmanıyosun..2. kristali de ilerde ipler yardımıyla çok yüksek bi mekandan aşağıya inip yine bi mezar başından aldım..parlıyor du zaten..ama 3. kristal o sarı kristal yok...lütfen ilgilenin..bu kadar cebelleşmesem vallahi bu kadar uğraşmam...şimdiden teşekkürler....
YOK YOK YOK.....nerde diğer kristal..allah rızası için abiler ablalar..:)delirecem....
YOK YOK YOK.....nerde diğer kristal..allah rızası için abiler ablalar..:)delirecem....
Oyunu geçende bitirdim.Genel olarak güzel ama bazı bölümlerde yolumu kaybettiğim çok oldu bence bu en büyük eksisi
baba ben ne diyom sen ne diyon ya..pyun güzel tabi..orayı çoktan geçtik....
quote:
Orjinalden alıntı: serkanadu
baba ben ne diyom sen ne diyon ya..pyun güzel tabi..orayı çoktan geçtik....
Bitirmediysen SS'de belirttiğin heykele koyduğun kristaller tam 4 odada gizli aslında tahminimce hepsini gezmişindir fakat bazıları gizli saklı yerlerde ben hepsini anlatayım.
1. Birtanesi o örümcek heykelinin altındaki yerde solda ufak bir odacıkta 2. Birtanesi helkelin altındaki odaya girince karşımıza çıkan kapının kapalı tuttuğu bölümde hemen kapının alt bölümündeki kanalizasyonda (burası 4. oda yani en son o alınıyor 3. Birtanesi Lich King'in mezarının içinde 4. Birtaneside ölüler sana bir odada pusu kuruyorlar heryerden bastırıyorlar (yanlış anlama saldırıyorlar) onları öldürünce o odaya geldiğin kapıya geri dön ve karşıya hafif yukarıya bak göreceksin onu rope bow ile alıp aşağı ineceksin biraz sağa sola dikkat et görürsün
Vallaa arkadaşlar uzun zamandır hiç bir oyundan bu kadar zevk almamıştım. Oyun resmen büyüledi beni. Ancak bir eksisi var , bazı bölümlerde ne yapacağınız çözebşlmek için çok zaman kaybedebiliyorsunuz. Bu da bazen can sıkıcı oluyor. Bunun haricinde bence mükemmel. Grafikler çok iyi, hareketler çok kaliteli. Sialhlar ve büyüler çok güzel düşünülmüş
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
indi kurdum oynadım. oyun tam bir başyapıt diyeyim size. ubisoft gene kalitesini belli etti demonun .exe si full oyunu açıyor böyle bir olay var. oyunun yapımcısı kendi elleriyle fixed .exe yapmış ellerine sağlık
oyunun ilk prologue kısmını (tutorial de denilebilir) geçtikten sonraki daha ilk bölüme müthiş bir aksiyonla başlıyorsunuz. bir troll yada ogre türü bir yaratık şehre saldırıyor ortalığı yıkıyor vs. onu öldürüyoruz. aksiyon hiç durmuyor oyunda. çook değişik taktikler uygulayabiliyoruz. düşmanı öldürürken çevredeki herrşeyden yararlanabiliyoruz. örneğin bir platformun tahta ayaklarını kılıçla yada tekme atarak kırıp düşmanın altında kalmasını sağlıyoruz. yada duvarda çivili bir mekanizma oluyor tekme atarak düşmanı oraya zımbalıyoruz. yada tahta bi zeminde dövüşüyorsak onun altındaki tahtaları kırıp aşağı düşmesini sağlayabiliyoruz.
daha gelmedim ama bir sahne var videoda gördüğüm. lightning büyüsü olan bir mage karakter. su birikintilerinin olduğu bir mekanda trolle dövüşüyor. ellerini suya sokup elektrik verdi troll da suyla temas ettiği için... yanık kokusu çok sevdim bu taktikleri. oyunda bu tür yaratıcı şeyler var.
grafikler mükemmel ışık gölge kalitesi source motorunda bile kaliteli artık. herşeyin gölgesi var ve soft shadow kalitesinde.fizik mükemmel. senaryo oynanış yaratıklar skiller vs. herşeyi çok sağlam. kesinlikle kaçırmayın bu oyunu.
birde ss koyayım başka ss almadım uğraşamıcam
tam burada takıldım gemideki herkesi öldürdüm ama gidecek bir yer yok ne yapicam ya