Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar 9. bölümde bir yerde takıldım hani şu Bize Rehberlik eden Delikanlı ile bir eve giriyoruz ve bizden su seviyesini yukseltmemizi istiyor. kolu cevirince hemen karsıda ki kapak acılıyor tam olarak mantık nedir acaba burada ? yetismeye çalışsam çok hızlı kapanıyor yetişemem ne yapmak gerekli yardımcı olursanız sevinirim :)
  • o bölümü hatırladım ama nasıl geçtiğimi unutmuşum ama sanki koşarak yetişiliyordu diye hatırlıyorum.
    pek yardımcı olamadım ama..
  • O girdiğin yerin arka kısımlarında (Dışarıda) bir yer vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam. Orada 1 kol daha olması lazım önce onu çekicen. Orda sürü halinde Ghoul'lar geliyor yukardan. Fakat tam hatırlamıyorum.
  • Evin yanında bir kapı buradan giriyorsun 6-7 civarında ghoul öldürmen gerekiyor , hepsi ölünce köşede bir kol var bunu çeviriyorsun , kanal su doluyor. Kapıdan geri dönüp kanala atlıyorsun kapalı olan çıkışa geldiğinde yanımızdaki adam evin içinden kolu çevirip kapağı açıyor.
  • arkadaşlar oyun nasıl tavsiye ediyormusunuz bide oyunu oynamak için ne kadar ingilizce gerekli?Bide oyun ne kadar sürüyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismar -- 18 Eylül 2007; 14:24:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

sonun da dark messiah topicini buldum burada takıldım bi yardım lazım.

Ewt bende boyle bir yerde takıldım , bilen arkadaş varsa yardım ltfn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

sonun da dark messiah topicini buldum burada takıldım bi yardım lazım.

Ewt bende boyle bir yerde takıldım , bilen arkadaş varsa yardım ltfn.

Gemideki herkesi geberttikten sonra geminin üst güvertesinde limana bakan kısımda bir kapak var bu kapağı açtığımızda kız yanında bir lavukla gemiye geliyor, ardından necro lar saldırıyor. Hem tüm necroları öteki dünyaya göndermek hemde gacıyı korumak gerekiyor. Hatun ölürse yeniden başlamak gerekiyor. Bu iş bitince gemi yola çıkıyor (hatun bize iyice tav oluyor, tam muhabbet esnasında kızın yardımcısı birşeyler söylüyor romantizmin içine ediyor... ) Ve birsonraki chapter başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1_g2 -- 18 Eylül 2007; 14:51:33 >

• beyler birşey sorucam bu oyun .

pentium 4 - 3.0 - 1 gb ram - fx5700 kart ile oynanır mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

beyler birşey sorucam bu oyun .

ekran kartını değiştirirsen oynarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

O girdiğin yerin arka kısımlarında (Dışarıda) bir yer vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam. Orada 1 kol daha olması lazım önce onu çekicen. Orda sürü halinde Ghoul'lar geliyor yukardan. Fakat tam hatırlamıyorum.

ordaki ghoulları kestim :) etraftaki objelere dikkat etmedim tekrar bir bakayım tşkrlr arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MassMurderer

quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

O girdiğin yerin arka kısımlarında (Dışarıda) bir yer vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam. Orada 1 kol daha olması lazım önce onu çekicen. Orda sürü halinde Ghoul'lar geliyor yukardan. Fakat tam hatırlamıyorum.

ordaki ghoulları kestim :) etraftaki objelere dikkat etmedim tekrar bir bakayım tşkrlr arkadaşlar

Selam MassMurderer
    Evin yanında bir kapı var buradan giriyorsun 6-7 civarında ghoul öldürmen gerekiyor , hepsi ölünce köşede bir kol var bunu çeviriyorsun , kanal su doluyor. Kapıdan geri dönüp kanala atlıyorsun kapalı olan çıkışa geldiğinde yanımızdaki adam evin içinden kolu çevirip kapağı açıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ati1900xtx

quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

beyler birşey sorucam bu oyun .

ekran kartını değiştirirsen oynarsın.

:) Tüh.. Yok be hocam Ps3 var elimde birde ekran kartına çar çur etmeyeyim parayı, neyse sağolasın.
  • O kart oyunu çalıştırır ama kasar. Oldukça yavaş oynarsın. Tavsiyem ucuza bulabileceğin güzel bir kartla rahat oynaman. Bu oyunu kaçırma bence
  • Benim takıldığım yer daha farklı aslında :D Bi ara giriyimde düzgün bir ss alyım en iyisi =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember
    Benim takıldığım yer daha farklı aslında :D Bi ara giriyimde düzgün bir ss alyım en iyisi =)

Evet bu sıralar tekrar oynuyorum , takıldığın yerin ss ini koyarsan yardımcı olabilirim sanırım.
  • yaw oyun cok guzel de vista da acamadim nedense xp de oynadim bitti ama vista olmadi quake 4,prey,rs:vegas gibi bu da olmadi bilen varsa.
  • directx yüklü olmayabilirmi ? Direct x olmadna bu oyunlar çalışmaz
  • Arkadaşlar oyunun son bölümündeyim sanırım, büyücü ejdarhayı çağırıp transa geçiyor...acaba ne yapmam gerek ejdarhaya kılıçla dalmam mı yoksa her hangi bir yolu daha var mı?

saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaaria
    Arkadaşlar oyunun son bölümündeyim sanırım, büyücü ejdarhayı çağırıp transa geçiyor...acaba ne yapmam gerek ejdarhaya kılıçla dalmam mı yoksa her hangi bir yolu daha var mı?
    saygılar,

Selam Kaaria, ejder geldiğinde ejdere birkaç tane vurman lazım , birkaçtane sağlam patlattığında bir süre için kayboluyor bu arada büyücün transı bozuluyor. Bu durumdayken büyücüye allah ne verdiyse patlat. Sen biraz vurduktan sonra büyücü tekrar transa geçiyor ve yine bir ejderha geliyor. Aynı taktiği birkaç defa yaptıktan sonra büyücü hakkın rahmetin kavuşuyor. Veeeee skull of shadows senin oluyor.
  • Bow of fiery rage diye bir ok vardı, vuruş gücü bayaaa iyiydi. Bu oku nerede buluyorduk hatırlayan varmı ??
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.