Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki oyunun dili ispanyolca. nasıl ingilizce yaparım?
  • Madem bu oyun bu kadar süper neden gamespot 65 vermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
    Madem bu oyun bu kadar süper neden gamespot 65 vermiş

Maalesef bugları çok. Oynarken error verip atabiliyor. Ayrıca bazı silahları aldığında ekran da garip renkerl oluşuyor. orjinal oyun alıp patch yüklemek lazım. Bunun haricinde bence oynanış , konu ve grafik olarak gayet iyi bir oyun
  • arkadaşlar;

Bow of fiery rage diye bir ok vardı, vuruş gücü bayaaa iyiydi. Bu oku nerede buluyorduk hatırlayan varmı ??
    Gerçi şimdi elf bow u kullanıyorum gayet iyi bir ok. Kafaya isbet edince tek vuruşta indiriyor ve nişan alması kolay.
  • YA ARKADAŞLAR AYİPEĞİ DENEN KRİSTALİ BULDUM(BEYAZ OLAN) AMA O KRİSTALİN OLDUĞU ODADAN ÇIKAMIYORUM ROPE BOW LA 1-2 ATIŞ YAPTIM AMA OLMADI NASIL ÇIKARIM BURDAN BİR YARDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA
    YA ARKADAŞLAR AYİPEĞİ DENEN KRİSTALİ BULDUM(BEYAZ OLAN) AMA O KRİSTALİN OLDUĞU ODADAN ÇIKAMIYORUM ROPE BOW LA 1-2 ATIŞ YAPTIM AMA OLMADI NASIL ÇIKARIM BURDAN BİR YARDIM

O hangi kristal yaw ?? örümcek heykelinin altındaki odadamısın, yani ilk kristali mi aldın ?
  • çok güzel ve kaliteli bir oyun umarım devamını pc ye yaparlar
  • gamespot beğenmedi diye bizde beğenmiyecez anlamına gelmiyor tabi oyun gayet zevkli bence
  • gamespot neresini beğenmemiş anlamadım. Gayet güzel bir oyun, 3. defa oynuyorum. Değişik özellikleri kullanmak hoşuma gidiyor, grafiklerde çok güzel.
  • iyi bi oyun gerçekten
  • arkadaşlar oyun videolardan sonra

0x22518112 ile başlayan mm.exe hatası veriyo kapanıyo ( bellek read olmadı falanda yazıyo ).. bunun nedeni ne ya.. gerekli ilaçlarıda yapmıştım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Ekim 2007; 15:49:59 >
  • tamam halloldu farklı bir ilaçla.. :)

şimdi %90 tr yaması var onuda kuram dalayım oyuna episode two ya başlayacaz gerçi ama bakalım nası bişe merak ediyom bu oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

arkadaşlar benim sistem 128 mb fx 5200,768 mb ram,2.6 gh intel celeron bu sistem oyunu kaldırır mı?yani ayarlardan aa yı ve gölgeleri kapatsam iyi çalışırmı oyun ?

sanmam
  • bu oyun steam dışında başka nasıl online oynanıyor? illa orjinal olması şart mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan
    arkadaşlar benim sistem 128 mb fx 5200,768 mb ram,2.6 gh intel celeron bu sistem oyunu kaldırır mı?yani ayarlardan aa yı ve gölgeleri kapatsam iyi çalışırmı oyun ?

Bende pek sanmıyorum. Benim baldızın laptopunda bile açılmadı. Core2 duo ve 1 gb memory olmasına rağmen.... 10 dk açılmaya çalıştı sonra kapandı. Bir daha da denemedim.
  • YARDIMMM LÜTFEN__ 6.BÖLÜMDE ÖRÜMCEĞİN ÜSTTEN İLK İKİ KRİSTALİNİ TAKTIM AMA ONUN ALTINDAKİ İKİ KRİSTALİ BULAMIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: cglr_ua_cglr

YARDIMMM LÜTFEN__ 6.BÖLÜMDE ÖRÜMCEĞİN ÜSTTEN İLK İKİ KRİSTALİNİ TAKTIM AMA ONUN ALTINDAKİ İKİ KRİSTALİ BULAMIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEEKKÜRLER

la okulda anlattım ya olm 1 tanesi tavanda bi yerde asılı onu rape bow kullanarak alcan ötekide çıglık atan bi yer varya orda bi zincir var o zincire atlıcan asa ince orda hade kas bende kasacam birazdan :D bölüm 7 yi bitirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Orjinalden alıntı: cglr_ua_cglr

YARDIMMM LÜTFEN__ 6.BÖLÜMDE ÖRÜMCEĞİN ÜSTTEN İLK İKİ KRİSTALİNİ TAKTIM AMA ONUN ALTINDAKİ İKİ KRİSTALİ BULAMIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEEKKÜRLER

la okulda anlattım ya olm 1 tanesi tavanda bi yerde asılı onu rape bow kullanarak alcan ötekide çıglık atan bi yer varya orda bi zincir var o zincire atlıcan asa ince orda hade kas bende kasacam birazdan :D bölüm 7 yi bitirim

buldum lan bölüm yediye geçtim bölüm yedi bosuyla kapışıom biyere sıkıştım azına fire ball atıom ama banamısın demio
    benim
    canımıda götüremiyo mal bu arada bos kırkayağın evrim geçirmiş hali...

• Ya beyler 7. bölümde ilk başladıkdan sonra invertorymiz yok ya sonra bi kutudan invertory paketini alıyoz ya kutuyu açıyorum alma tuşununa basıyorum direk gönderme veriyor of napcam ben ya biri bi yolu varsa sölesin 7. bölümde item alınca gönderme veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

Ya beyler 7. bölümde ilk başladıkdan sonra invertorymiz yok ya sonra bi kutudan invertory paketini alıyoz ya kutuyu açıyorum alma tuşununa basıyorum direk gönderme veriyor of napcam ben ya biri bi yolu varsa sölesin 7. bölümde item alınca gönderme veriyor

şahsen ben ejderhadayım arkadaşım bence sen o bilgisayarı sat şaka şaka bilen varsa sölesinya yazık çocuğa en heycanlı yerinde buda olmazki

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.