Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geminin kapağını açman lazım o zaman kız gemiye geliyor sonra neromancerlar saldırıyor. hepsini cehenneme gönderdikten sonra gemyile yola çıkıyorsunuz. Sonraki bölüm başlıyor.
  • geminin kapagı nerde nasıl açacam hocam bari onlarıda söyleseydin birkerede.
  •  Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

sonun da dark messiah topicini buldum burada takıldım bi yardım lazım.
  • arkadaşlar benim sistem 128 mb fx 5200,768 mb ram,2.6 gh intel celeron bu sistem oyunu kaldırır mı?yani ayarlardan aa yı ve gölgeleri kapatsam iyi çalışırmı oyun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heghan

arkadaşlar benim sistem 128 mb fx 5200,768 mb ram,2.6 gh intel celeron bu sistem oyunu kaldırır mı?yani ayarlardan aa yı ve gölgeleri kapatsam iyi çalışırmı oyun ?

uzgunum ama hic calısmaz ... cunku RAM'in ve ekran kartın cok az...
  • yaw sistem çöplük ama işte bu yıl ÖSS hazırlığı var seneye pc yi değiştircem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorthol -- 20 Ağustos 2007; 13:28:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
    geminin kapagı nerde nasıl açacam hocam bari onlarıda söyleseydin birkerede.

Selam, gemini üst güvertesine çık. Daha önce kızın yanından geldiğinde tarafa doğru dön orta kısımlarda büyük bir kapak var . use tuşu ile bunu açtığında limana doğru açılıyor. Açıldığında kıza gemiye geliyor. Hemen ardından necromancerlar saldırıyor, kızı koruman lazım.
  • bende birşey sorucam... Dün oyunu bitirdim ancak daha öcen bir arkadaşın bahsettiği şekilde kutsal su ile yıkanmadım , daha doğrusu nerede yıkanacağımıu bulamadım. Büyük bir kapıyı açtığımda leanna bana saldırdı bundan öncemi ? Yoksa sonramı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Osmancique

yaw bu Xana yı içinizden çıkardıktan sonra temple da Dragonclaw sword u kullanabilme özelliğine sahip oluosunuz.. Undeadlere mükemmel vuruyor.. Ghoullar tek vuruş.. Bi de Lightening Shield var zaten size vuran stun yiyor.. Çok kolay oldu oyunu bitirmek..

Selam Osmancique, Xanayı nerede içinden çıkardın ben ouyunu bitirdim ancak xanayı içimden çıkaracağım yeri bulamadım.
  • arkadaşım tam hatırlamıyorum ama böyle kilise temple gibi bi yerde duvara dayalı yarım daire şeklinde bi süs havuzu gibi bişiyin içine giriosn. tabi mekan temple ın içinde. karanlık bi ortam. yardımıcı olamadım büyük ihtimalle ama hatırlayamıorm tam olarak dediim gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Osmancique

arkadaşım tam hatırlamıyorum ama böyle kilise temple gibi bi yerde duvara dayalı yarım daire şeklinde bi süs havuzu gibi bişiyin içine giriosn. tabi mekan temple ın içinde. karanlık bi ortam. yardımıcı olamadım büyük ihtimalle ama hatırlayamıorm tam olarak dediim gibi.

Yinede sağolasın Osmancique, şimdi ikinci defa başladım bu sefer daha önce oyunda bulamadığım bir çok gizli odayı da buldum. İnsan ikinci seferde acemiliği üzerinden atıyor, birçok durumda daha çok zevk alıyor. Örneği ilk oynadığımda demirci dükkanında kılıç yapmayı başaramamıştım, bu sefer yapabildim. hele bir strength im 2 olsun dağıtıcam alayını. Bu oyunda gereksiz büyüleri de almıyorum. bence freeze büyüsü pek gerekli değil.
  • Multiplayer'ı kesinlikle harika. Çok zevkli. Assassin olmak kadar güzel bir şey yok yarabbem
    Birde skor'umu koyim

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]
  • Oldukça kaliteli bir oyun ama malesef sistemim bu oyuna yetmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkiller17

Oldukça kaliteli bir oyun ama malesef sistemim bu oyuna yetmiyor

Çok şeyler kaçırıyorsun sevgili sirkiller17 , uzun zamandır hiç bir oyun bu kadar zevk vermemişti. Normalde 2 defa bitirdim şimdi hard oynayacağım. İkinci oynayışımda DragonClaw kılıcını da kullanabildim. Manyak bir alet, 6-7 tane ghoul etrafımı sardı hepsini birkaç vuruşta parçaladım. Oyunun sonunda da Atrantiri birkaç vuruşda nakavt ettim.
  • pc im göçtü yahu, bütün save lerim gitti. Neyse baştan oynarım bari. Yeniden başladıktan sonra farklı büyüler veya özellikler seçerek değişik büyü ve silahları kullanmak iyi oluyor.
  • Baştan başlamak güzel ama Suikastçi olarak kasmanın daha zevkli ve kolay olduğunu öğrendim Hard'ta tekrar başladım oyuna Safkan Warrior yapayım dedim ama çok zor Warrior olmak. Adam geriliyor, sonra ölüyosun. Böyle yani, sen öldükten sonra görüyosun kılıcını salladığını Fitil ettiler zaten direk Stealth kasmaya başladım tekrar
  • yeni oyanadığımda ne olursa olsun inferno büyüsünü almak istiyorum. Oyunda değişik seçeneklerin olması çok güzel, bir defa oynasanız bile değişik seçenekleri tatmak için tekrar oynayabiliyorsunuz. Assain olmakta zevkli olsa gerek.
  • yaw arkadaşlar forumu boş bırakmayalım. Yokmu dm yi oynamaya devam eden ? Güzel olaylar çıkmıyormu ?
  • Oyuun bitti işte save dosyası
    http://rapid*share.com/files/55950789/SAVE.rar
    (*) işaretini kaldırın
  • Bu oyunun devamı yada bir öncesi varmı arkadaşlar. ben çok sevdim bu oyunu ve bu eğer bi seri gibi ise hepsini bulmaya çalışıp oynamak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.