Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

Orjinalden alıntı: cglr_ua_cglr

quote:

Ya beyler 7. bölümde ilk başladıkdan sonra invertorymiz yok ya sonra bi kutudan invertory paketini alıyoz ya kutuyu açıyorum alma tuşununa basıyorum direk gönderme veriyor of napcam ben ya biri bi yolu varsa sölesin 7. bölümde item alınca gönderme veriyor

şahsen ben ejderhadayım arkadaşım bence sen o bilgisayarı sat şaka şaka bilen varsa sölesinya yazık çocuğa en heycanlı yerinde buda olmazki

bilgisayarı degilde seni satabilrim çok istiyosan alıcın çok olur

ayıp ayıp insan sanıyosun bölelerinide laf sölüyosun şaka diye yazmışız ban please

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya beyler 7. bölümde ilk başladıkdan sonra invertorymiz yok ya sonra bi kutudan invertory paketini alıyoz ya kutuyu açıyorum alma tuşununa basıyorum direk gönderme veriyor of napcam ben ya biri bi yolu varsa sölesin 7. bölümde item alınca gönderme veriyor

şahsen ben ejderhadayım arkadaşım bence sen o bilgisayarı sat şaka şaka bilen varsa sölesinya yazık çocuğa en heycanlı yerinde buda olmazki

bilgisayarı degilde seni satabilrim çok istiyosan alıcın çok olur

ayıp ayıp insan sanıyosun bölelerinide laf sölüyosun şaka diye yazmışız ban please

bukadar insanı barındıran herkeze açık bi yerde böle kendini bilmezler oparazitlerin olması kolay büyüklük bende kalsın muhattap olmuyorum gerekeni DH ya bırakıyorum

• posetr yi banlamışsınız TEŞEKKÜRLER

• buldum lan bölüm yediye geçtim bölüm yedi bosuyla kapışıom biyere sıkıştım azına fire ball atıom ama banamısın demio benim canımıda götüremiyo mal bu arada bos kırkayağın evrim geçirmiş hali...

Bu örümceği en rahat ok atarak öldürebilirsin. Vuruş kuvveti yüksek bir okun varsa bunu kullan.
  • quote:

Selam posetr, oyun açıldığında oynadığın bölümü load etmeden önce ayarlara gir grafik ayarlarından herhangi birini ( ben genelde anti aliası değiştiriyirom) değiştir. Sonra oyunu load et, sorun düzelecektir. Hata alıp oyundan attığı zamanlarda bu taktiiği uygulayabilirsin
  • quote:

buldum lan bölüm yediye geçtim bölüm yedi bosuyla kapışıom biyere sıkıştım azına fire ball atıom ama banamısın demio benim
    canımıda götüremiyo mal bu arada bos kırkayağın evrim geçirmiş hali...

Bu örümceği en rahat ok atarak öldürebilirsin. Vuruş kuvveti yüksek bir okun varsa bunu kullan. Long bow veya elven bow varsa çok iyi olur. Ve hattaa bow of fiery range en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

quote:

buldum lan bölüm yediye geçtim bölüm yedi bosuyla kapışıom biyere sıkıştım azına fire ball atıom ama banamısın demio benim

Bu örümceği en rahat ok atarak öldürebilirsin. Vuruş kuvveti yüksek bir okun varsa bunu kullan. Long bow veya elven bow varsa çok iyi olur. Ve hattaa bow of fiery range en iyisi.

ben sekize geçtim O ejderha ölmez ondan kaçıcaksın amaç kaçmak öldürmek değil

• arkadaşlar oyun çok defa masaüstüne çöküyor neden delirecem

halbuki yeniden açıyorum aynı yerde sorun olmayabiliyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2
    quote:

ben sekize geçtim O ejderha ölmez ondan kaçıcaksın amaç kaçmak öldürmek değil

Yaw evet ben başka bir bölümdeki örümcekle karıştırdım. Doğru bu canavardan kaçmak gerekiyor en sona kadar koşup sola dönüp kuytu köşeye saklanmalısın. Bu en son köşede saklanırken karşıda yukarıda ipli ok atabileceğin bir tahta var bu tahtay ipli ok atıp canavar kısa bir süre geri çekildiğinde bu ipe sıçrayacaksın. İpe tırmandıktan sonra karşındaki deliğe tırmandınmı kurtuluyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta
    arkadaşlar oyun çok defa masaüstüne çöküyor neden delirecem
    halbuki yeniden açıyorum aynı yerde sorun olmayabiliyor

Bu sorun bende de daha önce oluyordu geçenlerde pc'me 1 gb ram taktım ve detailleri full yaptım artık sorun yaşamıyorum.
  • arkadaşlar 8. BÖLÜMÜN O BÜYÜK ÖRÜMCEĞİ KESTİM
    SONRA GERİ DÖNDÜM KIZI KURTARDIM SONRA KIZ Bİ KAPININ ORAYA GİTTİ DURDU KAPININ İÇİNE GİRDİM AMA KIZ TAKİP ETMEDİ SONRA İÇERDEKİLERİDE KESİNCE GERİ DÖNDÜM KIZIN DURDUĞU YERİN YANINDAKİ ODADA Bİ KİTAP VAR ORDA SKİLL POİNT ALDIM 3 TANE SOORA NAPÇAM
  • quote:

arkadaşlar 8. BÖLÜMÜN O BÜYÜK ÖRÜMCEĞİ KESTİM
    SONRA GERİ DÖNDÜM KIZI KURTARDIM SONRA KIZ Bİ KAPININ ORAYA GİTTİ DURDU KAPININ İÇİNE GİRDİM AMA KIZ TAKİP ETMEDİ SONRA İÇERDEKİLERİDE KESİNCE GERİ DÖNDÜM KIZIN DURDUĞU YERİN YANINDAKİ ODADA Bİ KİTAP VAR ORDA SKİLL POİNT ALDIM 3 TANE SOORA NAPÇAM

Kızın önünde durduğu kapıdan ilerlemeniz gerekiyor. Sen ilerlersen kız seni takip eder. İlerden bir miktar daha adam öldürüyorsun sonra portalın önünde kız duruyor sen portaldan geçip ilerliyorsun. Biraz sonra sonraki bölüme geçiyor.

• ve bir oyunun daha sonuna geldik ve bitirdik SÜPER Bİ OYUN YENİLERİNİDE BEKLERİZ OBLİVİON KADAR GENİŞ DEĞİL AMA KARAKTER YAPISI OLARAK OBLİVİONDAN DAHA GÜZEL Bİ OYUNDU AMA BİTTİ OLSUN YENİLERİ ÇIKAR

• http://www.youtube.com/watch?v=ouLPWDIFfxg işte oyunun sonu videosu bir cglr yapımıdır
  • quote:

ve bir oyunun daha sonuna geldik ve bitirdik SÜPER Bİ OYUN YENİLERİNİDE BEKLERİZ OBLİVİON KADAR GENİŞ DEĞİL AMA KARAKTER YAPISI OLARAK OBLİVİONDAN DAHA GÜZEL Bİ OYUNDU AMA BİTTİ OLSUN YENİLERİ ÇIKAR

Aaaaa olmaz , öyle bir defa bitirmek yetmez
    Assasin ve mage özelliklerini geliştirerekte bitirmelisin. Özellkle assasin çok zevkli.

• ya arkadaşlar bu oyunu bitirenler ben daha yeni oynuyorum yalnız öğrenmek istediğim şu bazı kapılar açılmıyor, bir iki videoda gördüm açılmayan kapıları adamımız maymuncuk tarzı birşey ile açabiliyor ama videodaki yerlere geldim fakat o maymuncuk gibi aleti ben bulamadım bunu nasıl nerden elde ediyoruz bilen varsa bi zahmet bilgi verebilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

ya arkadaşlar bu oyunu bitirenler ben daha yeni oynuyorum yalnız öğrenmek istediğim şu bazı kapılar açılmıyor, bir iki videoda gördüm açılmayan kapıları adamımız maymuncuk tarzı birşey ile açabiliyor ama videodaki yerlere geldim fakat o maymuncuk gibi aleti ben bulamadım bunu nasıl nerden elde ediyoruz bilen varsa bi zahmet bilgi verebilirmi ?

OYUN GEREĞİ OLAYLAR İÇERESİNDE ŞAHET OYUNA IRDAN DEVAM EDCEKSEN MAYMUNCUĞU BULURSUN BULAMIYOSAN DEMEKKİ BÖLÜMÜNÜN AMACI FARKLI
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

ya arkadaşlar bu oyunu bitirenler ben daha yeni oynuyorum yalnız öğrenmek istediğim şu bazı kapılar açılmıyor, bir iki videoda gördüm açılmayan kapıları adamımız maymuncuk tarzı birşey ile açabiliyor ama videodaki yerlere geldim fakat o maymuncuk gibi aleti ben bulamadım bunu nasıl nerden elde ediyoruz bilen varsa bi zahmet bilgi verebilirmi ?

OYUN GEREĞİ OLAYLAR İÇERESİNDE ŞAHET OYUNA IRDAN DEVAM EDCEKSEN MAYMUNCUĞU BULURSUN BULAMIYOSAN DEMEKKİ BÖLÜMÜNÜN AMACI FARKLI

ya öyle deme. Bakmadığım yer kalmadı zaten ilk bölümlerde şehir saldırıya uğrayınca o yaratığı kovalayıp kaçırdığmız bölümden hemen sonraki mekanda arka tarafta kilitli bi kapı var bir videoda orayı adamın maymuncuk ile açtığını seyrettim.. Ama videonun başından itibaren seyrettim adam maymuncuk falan almıyor herhangibiryerden skill'lerle alakalı mı acaba lütfen yardım

• Offfff exe dosyası yok ne yapacam
  • bin klasörüne baktınmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.