Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam mezarın içinden bir parça çıkacak, onu da geri götürüp dev örümcek heykeline monte edilecek. Bu heykele 3 parça monte ediliyordu.
  • arkadaşlar bu bölümde kaldım kilesede suya girdim degşiklige ugradım bundan sonra ne yapmam gerek lütfen

http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/15/107982adsiz.bmp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufztan -- 5 Ocak 2008; 22:51:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufztan

arkadaşlar bu bölümde kaldım kilesede suya girdim degşiklige ugradım bundan sonra ne yapmam gerek lütfen

http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/15/107982adsiz.bmp

sunağa girdikten sonra içindeki şeytandan arınıyordun ve iyi taraf olarak oyunu bitiriyordun. hatta daha önceden bulduğun güzel bir kılıç vardı sadece iyi karakter olarak kullanabileceğin, artık o elinde şehirde kalenin altına gidip oyunu bitirmen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam.

• Kiliseden aşağıya inip sağ tarafa doğru devam ediyorsun iki asker birde rahşple karşılaşacaksın ghouller saldırıyor bunlara yardım edeceksin. Ghoulleri öldürdükten sonra kapıdan çık az ilerde sola doğru dön birkaç ghoul daha öldürüp köprünün orada bir eve giriyorsun ve devam ediyorsun.
  • arkadaşlar chapter 3 ün sonundayım.kristali çalıyorum.ancak chapter 4 ün yükleme ekranında yarıya kadar gelip takılıyor.bir kaç save geriden başladım yine aynı.nasıl geçerim chapter 4 e.
  • oyunu oynamaya başladım,bizim menelaus muydu işte o adamı öldürdüler,ben kalakaldım öyle.oyunda harita yok ne yöne gitmem gerektiğine dair hiçbirşey yok,yoldan geçenlerle de konuşamıyorum(çok fazla mı oblivion la karşılaştırıyorum ne)

bir de oyunu hard da açtım,ama adamlar beni 4-5 darbede indiriyorlar,teker teker de gelmiyorlar,her 5 dk da bir mutlaka ölüyorum onun için her 2-3 dakikada bir oyunu save ediyorum,bu da sıkıyor,allahtan hardest ta falan açmamışım oyunu... levelim arttığında dayanıklılığım artacak mı?artmıyorsa ben direk en kolay seviyeden yeniden başlatacağım oyunu....
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

oyunu oynamaya başladım,bizim menelaus muydu işte o adamı öldürdüler,ben kalakaldım öyle.oyunda harita yok ne yöne gitmem gerektiğine dair hiçbirşey yok,yoldan geçenlerle de konuşamıyorum(çok fazla mı oblivion la karşılaştırıyorum ne)

bir de oyunu hard da açtım,ama adamlar beni 4-5 darbede indiriyorlar,teker teker de gelmiyorlar,her 5 dk da bir mutlaka ölüyorum onun için her 2-3 dakikada bir oyunu save ediyorum,bu da sıkıyor,allahtan hardest ta falan açmamışım oyunu... levelim arttığında dayanıklılığım artacak mı?artmıyorsa ben direk en kolay seviyeden yeniden başlatacağım oyunu....

valla mümkün mertebe erkek erkeğe dövüşten kaçınacaksın. Yerdeki eşyaları falan tutup fırlat. Ok at. Tuzakları kullanmaya çalış. Bi de rasgele vurma kılıçla, basılı tut, sonra lank diye bırak. Daha güçlü vurur. Eğer sadece basarsan çok güçlü vurmuyo

• arkadaşlar save dosyasını gönderebilecek olan varmı.chapter 4 e geçerken takılıyo.yani yükleme ekranında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian
    oyunu oynamaya başladım,bizim menelaus muydu işte o adamı öldürdüler,ben kalakaldım öyle.oyunda harita yok ne yöne gitmem gerektiğine dair hiçbirşey yok,yoldan geçenlerle de konuşamıyorum(çok fazla mı oblivion la karşılaştırıyorum ne)

Sevgili dostum sanırım steam'ı yüklemedin bu yüzden sesleri duyamıyorsun. oyunun cd sinde steam programının setup'ı var bunu yüklersen sesleri duyabilirsin. Ayrıca oyunun ayarlarında altyazı seçeneği var ilk defa oynadığın için altyazıyı açmanı tavsiye ederim.
    İlk kez oynuyor olman düşünülürse esay de başlaman ve oyunu keşfetmen daha doğru olur. Tabiiki level arttığında gücün, dayanıklılığın, zırhın, büyü gücün, gizlenme kabiliyetin vs. değişik özelliklerin oluşuyor ve seviyeleri artıyor. Oyunu 2. oynayışında çok daha fazal beğeneceğini düşünüyorum. Oyundaki özellikler hakkında bu forumdan, oyunun sitesinden veya youtube videolarından destek alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1_g2 -- 20 Ocak 2008; 10:31:47 >

• arkadaşlar bana bi yardım edin yaa: dark messiah ın savlerini kaybettim capter 6 nın sevi lazım ve türkçe yamasını indirdim nasıl kurucam nasıl türkçeleştiricem bana bi yardım ederseniz çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum:
  • Resimlerden oyun güzele benziyor. Bakınız: Adam kılıçla kafasını koparmış 2 DvD olmasına değer bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL
    Resimlerden oyun güzele benziyor. Bakınız: Adam kılıçla kafasını koparmış 2 DvD olmasına değer bence

Sevgili dostum oynamadıysan en kısa zamanda oynamanı tavsiye ederim. Kesinlikle pişman olmayacaksın. Karakterler , hareketler , silahlar çok güzel düşünülmüş.
  • arkdaşlar benim soruma bi cevap verin yaa mutlaka bi bileniniz vardır dimi.....( arkadaşlar bana bi yardım edin yaa: dark messiah ın savlerini kaybettim capter 6 nın sevi lazım ve türkçe yamasını indirdim nasıl kurucam nasıl türkçeleştiricem bana bi yardım ederseniz çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: error-83
    arkdaşlar benim soruma bi cevap verin yaa mutlaka bi bileniniz vardır dimi.....( arkadaşlar bana bi yardım edin yaa: dark messiah ın savlerini kaybettim capter 6 nın sevi lazım ve türkçe yamasını indirdim nasıl kurucam nasıl türkçeleştiricem bana bi yardım ederseniz çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum:)

Selam kardeş, chapter 6 save ini bu akşam bir yere koyabilirim sanırım. Türkçe yamasını hiç denemedim istersen linki gönder bakayım.
  • Kardes yardımların ıcın cok tesekkurler.
  • yiğit kardeş bana save dosyasını e mailime yollayabilirmisin yada sevleri bir yere koyabilirim derken bu sayfayamı upload edeceksin eğer ilgilenirsen adresim bu error-83@hotmail.com yamanın linkinide vermeme gerek yok 19 mb lık bişey googleden yazdığın zaman bi çok siteden çıkıyo zaten &90 lıkmı ne neyse yardımın için teşekkür ederim
  • Evet dark messiahi 6 kez bitirerek kendi capımda rekor kırdım :D
  • hammerdown bana oyunun save ini yollayabilirmisin error-83@hotmail.com ya daha ne kadar ağlamam lazım kimse yardımcı olmuyo bee
  • Kardes internette aradım yok bendede en az chapter 9 un savesi var yarın chapter 6 ya kadar gelırım savesini sana yollarim.
  • valla kardeşim bunu benim için yaparsan çok sevinirim çok makbule geçer bide başka bi soru daha sen türkçe olarak oyunu oynadınmı hiç ben de yama var ama yapamadım senin bu konu hakkında bilgin varmı işte yamanın linki (http://www.oyunet.net/forum/index.php?showtopic=661)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.