Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: levyeli

arkadaşlar aşağıdaki linkteki bölümde kaldım görevi bi türlü yerine getiremedim yardımcı olursanız sevinirim.

http://img208.imageshack.us/my.php?image=objuf5.jpg

geri dönmen lazım. Bir sürü ghoul un olduğu açıklık bir yer var. Orda tepede maiden's eye diye bir taş var onu almamışsın. Almak için ya rope bow la çıkacaksın ya telekinezi ile alacaksın,

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

• @niko_jr dostum çok saolasın ilk fırsatta deniceğim. Cevap için teşekkürler...
  • valla geçtim o bölümü tekrar teşekkürler...
  • Şu an oblivion oynuyorum bu oyunu baya merak ettim.Obliviondan aldığım zevki alır mıyımki??
  • Ben daha önce grafik ayarları düşürrek oynamıştım ve bitirmiştim. Şimdi ekran kartımı değiştirdim ve ayarları arttırarak tekrar oynayacam. Ve her kenar köşe ne kadar yer varsa gezeceğim. Adamları öldürmeden kaçmak yok.
  • Beyler Oyundaki Xana adlı hatunu seslendiren kadin Moon Dailly internetten arastırıp resmını bulabilirsiniz,ancak oyundakı Xana'ya hic benzemıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN
    Ben daha önce grafik ayarları düşürrek oynamıştım ve bitirmiştim. Şimdi ekran kartımı değiştirdim ve ayarları arttırarak tekrar oynayacam. Ve her kenar köşe ne kadar yer varsa gezeceğim. Adamları öldürmeden kaçmak yok.

Sevgili dostum diğer arkadaşlara da yaptığım tavsiyeyi sana da yapacağım. Mutlaka Assasin özelliklerini geliştirip assasin olarak da oyna. Çok zevkli oluyor.
  • Arkadaşlar benim yeni bilgisayarımda vista kurulu ve bu oyunu yükledim. Oyunun açılış video su geliyor, sonra Dark Messiah of Might & Magic yazısı geldikten sonra masaüstüne atıyor ve "windows mm. exe yi çalışmayı dırdırdı" uyarısı geliyor. Bu oyunu hiç vista da oynayan varmı aramızda.
    Yada bu oyunun vista güncellemesi gibi birşeyi varmıdır.
  • quote:

Arkadaşlar benim yeni bilgisayarımda vista kurulu ve bu oyunu yükledim. Oyunun açılış video su geliyor, sonra Dark Messiah of Might & Magic yazısı geldikten sonra masaüstüne atıyor ve "windows mm. exe yi çalışmayı dırdırdı" uyarısı geliyor. Bu oyunu hiç vista da oynayan varmı aramızda.

Öncelikle ekran kartının driverlarını güncelle ve oyunu admin haklarına sahip bir user ile çalıştırdığına emin ol.
  • Teşekkürler, hemen deneyeyim. İnşallah sorun çözülür.
    quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

quote:

Arkadaşlar benim yeni bilgisayarımda vista kurulu ve bu oyunu yükledim. Oyunun açılış video su geliyor, sonra Dark Messiah of Might & Magic yazısı geldikten sonra masaüstüne atıyor ve "windows mm. exe yi çalışmayı dırdırdı" uyarısı geliyor. Bu oyunu hiç vista da oynayan varmı aramızda.

Öncelikle ekran kartının driverlarını güncelle ve oyunu admin haklarına sahip bir user ile çalıştırdığına emin ol.
  • Oyun harika. Şu kendi kılıcını dövme olayına da bayıldım ama zombilerin olduğu bölümlerden nefrret ediyorum. Ortam çok kasvetli sıkıntı basıyor , açık havaya çıksam da kurtulsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

arkadaşlar aşağıdaki linkteki bölümde kaldım görevi bi türlü yerine getiremedim yardımcı olursanız sevinirim.

http://img208.imageshack.us/my.php?image=objuf5.jpg

geri dönmen lazım. Bir sürü ghoul un olduğu açıklık bir yer var. Orda tepede maiden's eye diye bir taş var onu almamışsın. Almak için ya rope bow la çıkacaksın ya telekinezi ile alacaksın,

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

oyun hakkatten cok güzeldi benim hosuma gitti yaklasık 24 saatte bitirdim diebilirim ama en cokta bu kristalı bulmak için vakit harcadım adamlar nereye koymus yaw duvarın üstüne :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radikal1 -- 22 Mart 2008; 11:35:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mr.paradoxe

Şu an oblivion oynuyorum bu oyunu baya merak ettim.Obliviondan aldığım zevki alır mıyımki??

Bu oyunun Oblivion'la alâkası yok.

Yani, Oblivion'dan zevk almanızın bir etkisi söz konusu değil, bu oyundan zevk alıp almayacağınız konusunda yapabileceğimiz yorumlara.
  • Yalan yok 9 kez bitirdim,Yine bitircem bu sefer yama yukluyıp hard'dan daha zor olan hardcore da bitircem(inat yaptım :D).Beyler bu arada elinizde hancerle mouse cift tikliyin hancerleri capraz yapsın sonra mouse+w+shift basılı tutun sonra birakin cok deisik bir hareket yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.paradoxe

Şu an oblivion oynuyorum bu oyunu baya merak ettim.Obliviondan aldığım zevki alır mıyımki??

bence daha iyi tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben oblivyonu yarıda bıraktım sıktı ama bunu üst üste yaklasık 4 kez bitirdim herseferinde değişik sikil vererek ama en sevdiğim silahta dragon tapınanağımıydı neydi orda verilen +9 ok cok fena vuruyor be abi gelene tek gidene tek knayttan daha fazla sardı bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Walla benim 7800GT de hafif takılmalar yaptı e tabi senin X1900XTX de takılma yapmaması normal

simdiki ekran kartin

768 MB Leadtek Winfast GF 8800 GTX
  • @Pinky

7800 kullandığınız zamanlar, hangi ayarda denemiştiniz bu oyunu?
  • bu oyunu bitirmekten cok büyük zevk almıstım oblivion da oynuyorum ama bu oyunun bende yeri cok baska her aksam oynadığım ilk oyun bu oldu 2. serisini 4 gözle bekliyorum diyebilirim bu arada türkkçe yaması evde vardı bende aksam gidince bakayım bulabilirsem upload edeyim.
  • Oyun toplam kaç bölüm. 8. bölüme geldim son bölüm gibi geliyor bana ama bu kadar çabuk bitmesini istemiyorum.
  • bu oyun için çok kısa diyorlardı ama bence okadarda kısa değil.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.