Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: faust13

dostlar ben bu oyunu bitirmiştim zamanında ama god mod karışık ..dadıyla tekrar bitirim die yükledim..mis gibi oynarken oyun res attırdı pc ye..soradan tekrar girdim oyuna loading de takılıp kalıor.ctrl alt del yapıorum yine res atıor pc..kafayı yedim..gittm bi tane daa aldım onda da aynı sorun war ..nedendir yahu kafayı yiiiciim..sistemim oyun için ii zaten zamanında yüksek ayarda oynamıştım..bide son bişey 15 lira orjinali..multi oynamak için almaı düşünüorum..multisini denien eleman war mı bi bilgilendirin beni

dostlar şuna bi cewap

• leannayı örümcek yuvasından kurtarmaya çalışıyorum fakat örümcek bir türlü ölmüyor god modda 1 saat vurdum ölmedi..nedir bunun yolu ?
  • BUNU HİÇ OYNAMADIM AMA GÜZEL BİŞEYE BENZİYO NEYSE SAOLASIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: IdontKnoWw

leannayı örümcek yuvasından kurtarmaya çalışıyorum fakat örümcek bir türlü ölmüyor god modda 1 saat vurdum ölmedi..nedir bunun yolu ?

Hmm bak simdi Giriste mesaleler var onun arkasında dur yuzune nisan al baska yerlerini vurma
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammerdown

quote:

leannayı örümcek yuvasından kurtarmaya çalışıyorum fakat örümcek bir türlü ölmüyor god modda 1 saat vurdum ölmedi..nedir bunun yolu ?

Hmm bak simdi Giriste mesaleler var onun arkasında dur yuzune nisan al baska yerlerini vurma

hangi silahla?bende öle yapıyorum ama olmuyor
  • Arkadaşlar ben bu oyunu amlayı düşünüyorum da sizce oyun nasıl güzelmi yani oynamaya değer mi?
  • bu oyunu çok defa indirmeyi düşündüm hep de vazgeçtim.oyunun boyutu ve fps açısından oynanması itici geldi bana
  • Hayatım boyunca cok oyun bitirdim ama bu oyunun zevkini bu zamana kadar hiç alamadım mükemmel zevkli sürükleyici bir oyun 2 si cıksa keskese oynasak ya
  • quote:

Erhan p.m attim sana nasil arıncagınla ilgili,

Simdi Save Dosyasini veriyorum ancak Bende Sadece Chapter 7 İle Son boldum var,Son bolumde Leannayi oldudugum icin sana Chapter 7nin saveni verecem biraz daha eglenmis olursun.

http://r*pidshare.com/files/108643201/Dm_Save.rar.html

Bu Arada Ben orjinal alıcam Dark messiahi arkadaslar hic multi oynayan varmi,Single single nereye kadar 13 oldu :D

Baya olmuş ama Multi alınmaz artık. Geçen sene almıştım Orj ama oynayan yok pek. Fakat çok zevkli multisi. Ayrıca multi alırsan saatlerce update yapmak zorunda kalırsın çok can sıkıcı bir durum 2 gün açık bırakmıştım ben o yüzden bilgisayarı <_<

• ilk mesajda 3gb gerekli diyor harddiskte ama oyun 2 dvd :S
  • Nasıl oyun arkadaşlar ?Beğendiniz mi ?
  • arkadaşlar oyun çok güzel en güzel tarafı grafikler ve fazla uzun olmayışı oyunu salı günü bitirdim tabii kastığım yerde god modda hilesini kullandım oyunun en pis tarafı bazı bölüm geçişlerinde çökmesi 7-8 sefer çöktü diğer yönleri çok güzel oynanabilirlik kolay atmosferler güzel oblivion dan daha güzel bi oyun oyuncunun takılacağı yerler sadece uçan ejderha (bu arada pao kai yi iki sefer öldürdüm bi oyun başlarunda bi de ilerleyen bölümlerden birinde daha güçlenmiş olarak çıktı karşıma ve ensonda ki finaldeki cehennem yaratığı çok zor )ve dev solucan solucanı öldürmeye kalkmayın ölmüyor sadece kaçın (tabii aşağı düşmeden) oyun hakkında bilgi yardım ve save dosyası isteyen arkadaşlar mail veya forum üzerinden bağlantı kurabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: myldrm21

arkadaşlar oyun çok güzel en güzel tarafı grafikler ve fazla uzun olmayışı oyunu salı günü bitirdim tabii kastığım yerde god modda hilesini kullandım oyunun en pis tarafı bazı bölüm geçişlerinde çökmesi 7-8 sefer çöktü diğer yönleri çok güzel oynanabilirlik kolay atmosferler güzel oblivion dan daha güzel bi oyun oyuncunun takılacağı yerler sadece uçan ejderha (bu arada pao kai yi iki sefer öldürdüm bi oyun başlarunda bi de ilerleyen bölümlerden birinde daha güçlenmiş olarak çıktı karşıma ve ensonda ki finaldeki cehennem yaratığı çok zor )ve dev solucan solucanı öldürmeye kalkmayın ölmüyor sadece kaçın (tabii aşağı düşmeden) oyun hakkında bilgi yardım ve save dosyası isteyen arkadaşlar mail veya forum üzerinden bağlantı kurabilir

Bahsettiğin sorunlarla hiç karşılaşmadan rahat rahat bitirdim. Ejderha için büyü seçimini yaparken Ateş Topu`nu seçin. Geçtiğim en rahat final olmuştu.

• Bi arkadaşım "fukara Oblivion'u" demişti bu oyuna. Çok gülmüştüm. Çok güzel bir oyundur orası ayrı... Kendini birkaç kez oynatma potansiyeli de var.
  • quote:

quote:

quote:

hangi silahla?bende öle yapıyorum ama olmuyor

Daha önceki bölümlerde bow of fiery rage diye bir ok vermişti. Bu ok bayaa bir kuvvetlidir. Bunu kullanmanı tavsiye ederim. Sürekli suratına atacaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N
    quote:

Orjinalden alıntı: myldrm21
    arkadaşlar oyun çok güzel en güzel tarafı grafikler ve fazla uzun olmayışı oyunu salı günü bitirdim tabii kastığım yerde god modda hilesini kullandım oyunun en pis tarafı bazı bölüm geçişlerinde çökmesi 7-8 sefer çöktü diğer yönleri çok güzel oynanabilirlik kolay atmosferler güzel oblivion dan daha güzel bi oyun oyuncunun takılacağı yerler sadece uçan ejderha (bu arada pao kai yi iki sefer öldürdüm bi oyun başlarunda bi de ilerleyen bölümlerden birinde daha güçlenmiş olarak çıktı karşıma ve ensonda ki finaldeki cehennem yaratığı çok zor )ve dev solucan solucanı öldürmeye kalkmayın ölmüyor sadece kaçın (tabii aşağı düşmeden) oyun hakkında bilgi yardım ve save dosyası isteyen arkadaşlar mail veya forum üzerinden bağlantı kurabilir

Bahsettiğin sorunlarla hiç karşılaşmadan rahat rahat bitirdim. Ejderha için büyü seçimini yaparken Ateş Topu`nu seçin. Geçtiğim en rahat final olmuştu.

Evet ekran kartı driver ların güncelse ve donanımın yeterli ise hiçbir sorun yaşamıyorsun.
    Grafikler gerçekten çok iyi , özellikle mekan tasarımları çok başarılı.
    Ben defalarca hiç sıkılmadan bitirdim. ( yaklaşık 10 defa)
    Keşke ikincisini yapsalar.

• quote:

Orjinalden alıntı: LastStand
    Arkadaşlar ben bu oyunu amlayı düşünüyorum da sizce oyun nasıl güzelmi yani oynamaya değer mi?

Kesinlikle tavsiye ederim. Çok başarılı bir oyun.
  • Bitirdim, bitirene kadar oynatır
  • Bu oyuna yeni başladım, forumdaki birisinin tavsiyesi üzerine aldım oyunu zaten. Oblivion'u bitirditen sonra böyle bir oyun bulduğum için çok şanslıyım çünkü oyun gerçekten sardı. Ama bazı sorunlar var, oyunu ilk oynadığımda ileri gitme tuşu z, geri gitme tuşu s falandı, yani çok saçmaydı, ben kendime göre değiştirdim. Bir de kamerayı çevirmek biraz zor, fareyi hareket ettirince kamera fazla dönmüyor ama aniden hareket ettirirseniz fazla dönebiliyor, neyse sonuçta buna da alışıyo insan ve kusursuz bi oyun oluyor bana göre. Oyunu oynarken görevlerin ne olduğu iyice anlamanız gerek ve bu da iyi bir ingilizce gerektiriyor. Bu kadar yazdığımı gördüğünüze göre oyunu da sevdiğimi anlamışsınızdır herhalde
    Şunu da eklemek isterim, oyun Oblivion'a göre daha komik bence çünkü savaşırken falan düşmanları tekme atıp uçurabiliyosunuz, bu bana komik geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosekuu -- 15 Haziran 2008; 0:06:52 >

• arkadaşlar bi yardım edin, bi bölüme geldim, ejderhayı öldürmem gerekiyo ama bi türlü öldüremedim, büyük ihtimalle başka bşi yapçam. zaten ordaki kız ingilizce bşiler dedi ama anlamadım. Tam oalrak napçağımı bilen varsa ltfn sölesin
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.