Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyuna bayılıyorum ya herhalde 20'ye tamamlıcam bu gidisle,bir sorum olcak siz adrenalin barı full olunca hangi sekilde adam oldurmeyi seviyorsunuz(Beyler melee combatin oldugu yerlere dıkkatlı bakın butun haraketleri ogrenin ki zevki artsın),

Benimki,adamin karsına sopayla gecip sopayi adamın bogazina dolayip boynunu kırmak
    -Hançer fırlatmak
    -Telekinesis buyusuyle adamı ucurtmak

Bu arada oyunun herhangi bir yerinde takılan birisi olursa elimden geldigimce yardım ederim.
  • bu oyun güzel mi dostlar tavsiye edermisiniz??

grafikleri oynanısı iii mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver
    bu oyun güzel mi dostlar tavsiye edermisiniz??
    grafikleri oynanısı iii mi

Sevgili kardeşim ben bu oyunu defalarca hiç sıkılmadan oynadım. kesinlikle ve şiddetle oynamanı tavsiye ediyorum. hiç pişman olmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1_g2 -- 16 Temmuz 2008; 21:28:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammerdown
    Bu oyuna bayılıyorum ya herhalde 20'ye tamamlıcam bu gidisle,bir sorum olcak siz adrenalin barı full olunca hangi sekilde adam oldurmeyi seviyorsunuz(Beyler melee combatin oldugu yerlere dıkkatlı bakın butun haraketleri ogrenin ki zevki artsın),
    Benimki,adamin karsına sopayla gecip sopayi adamın bogazina dolayip boynunu kırmak
    -Hançer fırlatmak
    -Telekinesis buyusuyle adamı ucurtmak
    Bu arada oyunun herhangi bir yerinde takılan birisi olursa elimden geldigimce yardım ederim.

Sevgili kardeşim hammerdown şu düşmanı güçsüz bırakın büyü var, critical hit dolu olunca bunu kulalnırsan düşman küçülüyor böcek kadar kalıyor. sonra düşmanı eziyorsun sümük gibi, süper oluyor.
  • Slm arkadaşlar benim sorunum var oyunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.Chapter 5 sanırım spider temple a girmeye çalışıyorum tunele atladım ip atan oku aldım oku atıp yukarı çıkıyorum ama hiç bi atraksiyon olmuyo orda ole sap sap dolaşıyorum bi kaç guide okudum ve bi bi ejderha nın gelmesi lazım diyo gelmiyo bu yaratık nası getirtcem bu yaratığı yada orda öyle bi ejderha gelmicekte devam edebiliyosam nasıl, kapılardan birinin yanında açmak için bi kol var ama ona tıklayıncada kol düşüyo kapı açılmıyo.(Ayrıca 1.02 patch kurulu ve ejderhanın sesi geliyo bi yerden ama kendi yok...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjkleee -- 23 Temmuz 2008; 2:08:46 >
  • Oyun hayal mayal biraz aklımda ama. Galiba takıldığın yeri hatırlar gibiyim. Delikten aşağı indiğinde karşına gelen ilk oda da duvarın içerisinde minik bir oyuk var ve o oyukta bir zincir var. O zinciri çekiyorsun ve yukarı çıktığında kapı açılmış oluyor.
    diye hatırlıyorum. Bahsettiğimiz yer belki aynı olmayabilir. Benim hatırladığım oynadığımız karakterin yanında bir de kız vardı. Kapıdan girmek için yardım istiyordu. O zinciri çok aramıştım ben. Galiba orası kaldığın yer.

quote:

Orjinalden alıntı: Bjkleee

Slm arkadaşlar benim sorunum var oyunla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.Chapter 5 sanırım spider temple a girmeye çalışıyorum tunele atladım ip atan oku aldım oku atıp yukarı çıkıyorum ama hiç bi atraksiyon olmuyo orda ole sap sap dolaşıyorum bi kaç guide okudum ve bi bi ejderha nın gelmesi lazım diyo gelmiyo bu yaratık nası getirtcem bu yaratığı yada orda öyle bi ejderha gelmicekte devam edebiliyosam nasıl, kapılardan birinin yanında açmak için bi kol var ama ona tıklayıncada kol düşüyo kapı açılmıyo.(Ayrıca 1.02 patch kurulu ve ejderhanın sesi geliyo bi yerden ama kendi yok...)

• Kız da zincir olur genelde falan diyo ama göremedim ben zinciri bakıyım bi daha saol...
  • Kesin dediğim yer. Delikten aşağı ilk gelen oda da değilse o odadan sola giden ve sağa tünel sonuna giden yol vardı. Tünelin sonuna değilde sola giden gidişte de olabilir. Orda duvarlara çok dikkat et. Zinciri göreceksin.
  • güzel görünüyor bi bakmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_
    güzel görünüyor bi bakmak lazım

sevgili dostum bu oyunu kesinlikle oynamalısın. 15-20 defa bitirmiştim dün yeniden başladım.
  • Slmslar..
    tekrar oyanamk istiyorum lakin.

tr yama ve update için gerekli olan .reg dosaysını bulmaıyorum.
    yardımcı olucak olan varmı acaba..

ibraxi@yahoo.com
  • PM
    quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

Slmslar..
    tekrar oyanamk istiyorum lakin.

tr yama ve update için gerekli olan .reg dosaysını bulmaıyorum.
    yardımcı olucak olan varmı acaba..

ibraxi@yahoo.com
  • arkadaşlar bu oyunu 2 kere bitirdim. sonra youtube a girip izliyim dedim youtubeda bu oyunun multiplayerını gördüm biz nasıl oynıcaz ? paralımı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CemSönmez

arkadaşlar bu oyunu 2 kere bitirdim. sonra youtube a girip izliyim dedim youtubeda bu oyunun multiplayerını gördüm biz nasıl oynıcaz ? paralımı ?

Denem fırsatım olmadı ama, oyunun serverlarından oynamak için illa orjinali lazım. Ülkemizde 50ytl civarında satılıyor. Öte yandan hamachi üzerinden oynamak mümkündür diye düşünüyorum. Multiplayerını fazla kurcalammaıştım o zamanlar oynyacka birilerini bulamadığım için olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Settlers

quote:

Orjinalden alıntı: CemSönmez

arkadaşlar bu oyunu 2 kere bitirdim. sonra youtube a girip izliyim dedim youtubeda bu oyunun multiplayerını gördüm biz nasıl oynıcaz ? paralımı ?

Denem fırsatım olmadı ama, oyunun serverlarından oynamak için illa orjinali lazım. Ülkemizde 50ytl civarında satılıyor. Öte yandan hamachi üzerinden oynamak mümkündür diye düşünüyorum. Multiplayerını fazla kurcalammaıştım o zamanlar oynyacka birilerini bulamadığım için olsa gerek

eğer orjinal almak gerekiyorsa istanbul güngören kale center da var. d&r mağazasında herhalde 19 ytl idi. gider alırım

• hamaciden atarız. pmleşek....
  • İzmit Ncity deki mavi bilgisayarda orjinali 49 ytl civarında.
  • sLm arkadaşLar bende oyuna yeni başLıcam çok uzun zaman bekLedim oyunuda aLdım ama koşuşturmacaLardan hiç fırsat buLamadım daha rar.La oyunu açtım ama engine.dll hatası werior yardımcı oLursaniz sewinirim nasıL haLLedebiLirim bu sorunu !!!
  • Dewil şu linkte benim kendi upload yaptığım engine var bunu indirip Dark Messiah might and magic/bin klasorunun içine at

http://rapidshare.com/files/142031704/engine.dll.html

Bu arada sana p.m den atamiyorum yasaklamıssın galiba,olursa yada olmazsa haber verirsen sevinirim,

****:r-a-p-i-d-s-h-a-r-e

Bu arada bu vesile ile hardcore'la yeniden başlıyacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerdown -- 2 Eylül 2008; 15:52:34 >
  • arkadaşlar ben oblivion oynadım ama sarmadı bu oyunu alıcam orjinal olarak ama bir kaç sorum var oyun sadece görevlerdenmi oluşuyo yani görevler bitince oblivion daki gibi dolaşıp yan görevler yapabiliyomuyuz.at varmı ev alabiliyormuyuz obliviondaki gibi kısacası oyunun oynanışı hakkında yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.