Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu altyazı var fakat konuşma sesleri gelmiyor bunun nedeni ne olabilir.?
    bu sorunu çözebilen arakdaş varmı?
    oyunda sesler geliyor fakat konuşma sesi gelmiyor?
  • Benim hatırladığım steam diye bir program vardı cd de, ya onu yükleyince oluyordu bu sorun yada yüklemediğinde. en o steam denen programda değişiklik yaparak düzeltmiştim bu olayı.
    quote:

Orjinalden alıntı: BLADE66

Arkadaşlar bu altyazı var fakat konuşma sesleri gelmiyor bunun nedeni ne olabilir.?
    bu sorunu çözebilen arakdaş varmı?
    oyunda sesler geliyor fakat konuşma sesi gelmiyor?
  • Bu oyunla ilgili sorun yaşayan ve Vista kullanan arkadaşlar bilgisayarına Direcx 9'un son versiyonunu da kursun. Normalde Directx 10'un içerisinde Directx 9'un kırpılmış bir versiyonu bulunuyor. İnternetten veya herhangi bir oyun diskinden en son Directx 9 versiyonunu yüklerseniz bu tarz problemlerin çoğu çözülüyor.
  • TEŞEKKÜRLER akşam hemen tekrar deniycem :)
  • evet oldu kardeş çok sağol artık konuşma sesleride geliyor herkeze tavsiye ederim oyun içindeki 2 tane steam var ikisinide kurun biri bende hata verdi sonra ikincisinide kurdum geçti
  • arkadaslar aci bir bakarsanız çok sevinirim..oyunda bende tak çalıştır aldım..yükledim fakat suya yada denize girince bembeyaz oluo suyun içi ve bazı sihirlerde kullanırken elim bembeyaz oluo bunun nedeni nedir?
  • Oyunun görüntü kalitesini biraz düşür aşağı. Düzelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Marven-Tr

arkadaslar aci bir bakarsanız çok sevinirim..oyunda bende tak çalıştır aldım..yükledim fakat suya yada denize girince bembeyaz oluo suyun içi ve bazı sihirlerde kullanırken elim bembeyaz oluo bunun nedeni nedir?
  • düzelmedi :/
  • şu tipte bir oyun daha bulamadım ya ona yanıyorum ( thief serisi hariç )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elensar -- 19 Haziran 2009; 12:03:58 >
  • Arx Fatalis'i dene dostum. Dark Messiah'ı yapan firmanın ilk oyunu. Ve Dark Messiah'tan daha fazla RPG öğeleri içeriyor. Arx Fatalis'in en zevkli yönlerinden birisi de yaptığın büyüleri mouse pointer ile direkt havaya çiziyorsun. Başarılı olursan büyüyü fırlatıyorsun. Başta biraz zahmetli ama oldukça zevkli. Sanki gerçekten büyüyü kendin yapmış gibi hissediyorsun.
  • İndiriyorum oyunu biraz geç kaldım ama güzel oyunmuş oynama fırsatım olucak sonunda
  • Oyun güzeldi bitirdim ama yan görev yok sabit bir çizgide oynuyorsunuz. Karakter yapılandırması güzel,.. Oynayış süresi kısa, ama oynanması gereken oyunlardan biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokyabgu

Arx Fatalis'i dene dostum. Dark Messiah'ı yapan firmanın ilk oyunu. Ve Dark Messiah'tan daha fazla RPG öğeleri içeriyor. Arx Fatalis'in en zevkli yönlerinden birisi de yaptığın büyüleri mouse pointer ile direkt havaya çiziyorsun. Başarılı olursan büyüyü fırlatıyorsun. Başta biraz zahmetli ama oldukça zevkli. Sanki gerçekten büyüyü kendin yapmış gibi hissediyorsun.

+1
  • oyun çok güzel. denemeyen varsa mutlaka oynasın. ben sanki herkül ve zeyna gibi bir hava sezdim oynarken... sadece dövüş sistemi yüzünden değil. etraftaki objeleri dövüşürken çok kullanıyorsunuz. ki o dizilerde bu olaylar belki dövüşten daha fazla vardı. bunda da öyle..

bir de oyunun şu rahatlığı vermesine bayıldım. bütün classlardaki bütün büyüleri tek adamla oyunun sonuna kadar deneyip kullanabilirsiniz. yani hani sen mage seçtiysen sadece mage olcan diye bişey yok. gayet melez classlar yaratabilirsiniz. titan quest i bu bakımdan sevmiştim ama bu onu da aşmış . titanda sadece 2 mastery seçebiliyoruz.

onun dışında grafikleri olsun konusu olsun gerçekten harika... oyundaki seçimleriniz gidişatı değiştiriyor. benim eleman içinde bulunan karının laflarına uymuştu. ve acayip bi yaratığa döndü. alien gibi bişey.. çok sürprizler var cidden oyunda.

yalnız şöyle bi durum var. benim laptopta vista var. oyunu kurdum ve oynayamıyorum. nedir anlayamadım bilen varmı bu durumu ?

• ya benim soyle bi sorunum war meshur3 elmasin oldugu bolumde ilk elmasi taktim sonra tabuttan cikan adami oldurdum ordaki elmasida aldim ordan direk yarim koprunun oldugu yere gectim civardaki herkesi oldurdum asagi inip alt kattaki mezarligin icindeki son elmasida aldim. buraya kadar hersey normal mese sonrasi nereye gidecegimi bi turlu bulamadim tekrar orumcegin yanina nasil gidebilirim veya ordan cikis yolu nasil asagida yukari cikan bi yer vardi oraya cikdim halatla kapiyi actim fakat basladigim yerdi burasi yani anlayacaginiz donup dolasiyorum birileri yardim etsin plss.
  • ya hadi ama o kadar kullanici var hickimsemi cevap vermeyecek turkiyenin en buyuk forumuna yakismior bu biraz daha ozverili olalim....
  • Büyük bir yer var . Tabutlar , mezarlar falan var orada. Hatta baya bi yüksekte. Demir parmaklıklı bi kapı var sol tarafta da anahtar. Anahtarı indir kapıyı aç ve git örümceğe. Benim hatırladığım bu.
  • Oyunda bütün videolar siyah bir dikdörtgen ortasında beyaz bir çizgi (Z) şeklinde gözüküyor. Yani görüntü hiç değişmiyor fakat videodaki sesler geliyor. Bu sorunla karşılaşıp çözümünü bulabilmiş olan var mı acaba Bu arada oyun gayet stabil şekilde çalışıyor fakat videolarsızda zevki aynı değil ki
  • oyunu geç keşfettiğime o kadar çok pişmanım ki anlatamam.Oyunu oynamayan arkadaşlar aklınızda kesinlikle soru işareti kalmasın oyunun hastası olacaksınız inanın bana. Tereddüt yaşamadan yükleyin oyunu. Bu oyunu oynamayan çok şey kaybeder...
  • arkadaşlar oyunun save dosyası nerede peki?aradım ama bulamadım bi türlü
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.