Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belgelerim/my games içinde oyunun klasörü var..oraya bir bak save dosyası için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

quote:

Orjinalden alıntı: Sniper Rifle

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

Arkadaşlar burada takıldım burda ne yapacağım lütfen yardım.

sağa dön ilerde sol tarafta iki duvar arasında bir ara geçit olacaktı oradan yoluna devam edeceksin.

bende aynı bölümdeyim geçemedim bir türlü iki duvar arasında bir ara geçit te bulamadım tam olarak tarif edermisin kafayı yemek üzereyimmm artık aynı yerde dönüp dolaşmaktaaan

• Yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlarrr ?????
  • Çok güzel oyundu tadı damağımda kaldı
  • Yardımmmmm geçemiyorummmmmmm
  • Hemen anlatayım. Yukardaki resme bakarak söylüyorum. Bulunduğun yerden sağa gidiyorsun. Sonra sola doğru bir aralık gelecek. O aralığa dönüp çok az ileriye devam edeceksin. Sol tarafta binanın bodrumuna inen bir kapı var. O kapının tipi açılmıyor gibi duruyor ama yanına yanaşınca açıldığını göreceksin.
    quote:

Orijinalden alıntı: Crafty

Yardımmmmm geçemiyorummmmmmm
  • yardımın için çok tşkkr ederim AKINLASINN ama dediğin gibi ilerlediğimde resimdeki alan geliyor ve kapı falan yok. Daha oyunun başında sayılırım yerleri karıştırıyor olabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Crafty

quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

quote:

Orjinalden alıntı: Sniper Rifle

Arkadaşlar burada takıldım burda ne yapacağım lütfen yardım.

sağa dön ilerde sol tarafta iki duvar arasında bir ara geçit olacaktı oradan yoluna devam edeceksin.

bende aynı bölümdeyim geçemedim bir türlü iki duvar arasında bir ara geçit te bulamadım tam olarak tarif edermisin kafayı yemek üzereyimmm artık aynı yerde dönüp dolaşmaktaaan

Bölümü geçemeyen arkadaşlar için yazıyorum resme göre sağa değil sola! dönün yolu takip edin sağ tarafınızda bodruma giriş yeri var tahta kullan tuşuna basın ve kapı açılsın.

• kaliteli bir oyundu gerçekten. multiplayerı ya da extra haritası fln var mı
  • Bende oyunun orijinali var uzun süredirde oynuyorum.İsteyen olursa internetten oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

oyun çok güzel. denemeyen varsa mutlaka oynasın. ben sanki herkül ve zeyna gibi bir hava sezdim oynarken... sadece dövüş sistemi yüzünden değil. etraftaki objeleri dövüşürken çok kullanıyorsunuz. ki o dizilerde bu olaylar belki dövüşten daha fazla vardı. bunda da öyle..

bir de oyunun şu rahatlığı vermesine bayıldım. bütün classlardaki bütün büyüleri tek adamla oyunun sonuna kadar deneyip kullanabilirsiniz. yani hani sen mage seçtiysen sadece mage olcan diye bişey yok. gayet melez classlar yaratabilirsiniz. titan quest i bu bakımdan sevmiştim ama bu onu da aşmış . titanda sadece 2 mastery seçebiliyoruz.

onun dışında grafikleri olsun konusu olsun gerçekten harika... oyundaki seçimleriniz gidişatı değiştiriyor. benim eleman içinde bulunan karının laflarına uymuştu. ve acayip bi yaratığa döndü. alien gibi bişey.. çok sürprizler var cidden oyunda.

yalnız şöyle bi durum var. benim laptopta vista var. oyunu kurdum ve oynayamıyorum. nedir anlayamadım bilen varmı bu durumu ?

o yaratığa dönüşme olayı senaryoda var. sen onu dinlediğin için değil.
    ama daha ilerde seçiyosun. içinden şeytajnı çıkarcan mı çıkarmıcan mı die. bn xana çok taş die çıkarmamıştım. leenayı öldürmüştüm.
    birde oyun sonunda seçim var. dünyaya kötülük getirion yada babanı öldürüon. yani toplam 4 şekilde bitiyor oyun. başka seçim yok
    bu arada farkında olmadan oyunun asıl bilmecesinin cevabını vermişim.

sonic17 bendede orjinal var ama içinden key çıkmadı. alalıda 6 7 ay oluyor. çıktı mı sende ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 14 Kasım 2009; 2:03:35 >

• Eee yok mu beyler daha oynayan,20-25 kere bitirmiştim,yeni ekran kartı gelsin 30 lara vuracaz sanırım,bir türkiye turnuvası düzenlense ilk 3'e rahat oynarım sanıyorum :)
  • fena oyun değildi ama rpg demek rpg oyunlarına hakaret olur. bitirdiğimde 65 normal diyodum
  • bi nostalji yapayım dedim özlemiştim de oyunu.
    indirdim.oyunun vermediği hata kalmadı herseferinde farklı hata verip atıyo oyundan kafayı yedim
    baktım 13 lira falan d&r da alırım olmadı güzel oyundu orjinal bulunsun
  • Arkadaşlar ben oyunu rardan kurdum, crackini de yaptım fakat oyuna girdiğimde ilk videoları geçtikten sonra mm exe bir sorunla karşılaştı ve kapatıldı diyerek oyundan atıyor.
    Windows 7 kullanıyorum ve ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Ekran kartının (intel gma 950) ve ses kartının driverlarını da güncelledim fakat sorunum düzelmedi. Acaba ekran kartım yetersiz mi ya da uyumluluk sorunum mu var veya başka bir şey mi, yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackout430 -- 3 Haziran 2010; 1:52:39 >
  • kardeş WİNDOWS 7 de bir uyumsuzluk olmuştu bende görüntüler birbirine giriyordu aşağıdaki sistemle denemiştim. Fakat ATI ekran kartı olan bir arkadaşımın laptobunda hiçbir sorun olmamıştı ondada WINDOS 7 VARDI yani Windows 7 DEN Olamaz EKRAN kartı driverları ile ilgili olabilir fakat ben XP de hiç sorun yaşamadan şuanki sistemle oynuyorum
  • bende 2 gün önce yükledim oyunu ve options'a girip çözünürlüğü 1440x900 yaptım ve aplly dedim. Ne olduysa ondan sonra oldu; oyun kapandı ve her açmayı deneyişimde siyah bir ekran 2-3 sn durdu ve masaüstüne geri döndü. Acaba aynı sorunu yaşan var mı? Oyunu birçok kez reinstall yaptım hiçbirşey değişmedi...
  • arkadaşlar oyunun türkçe patchini steam üzerinden bir türlü yapamadım daha önceden steam üzerinden bu yamayı kullanan arkadaş var mı yardımcı olursa çok makbule geçer bu ramazanda :)
  • arkadaşlar bu oyunun reg dosyası lazım lütfenn varsa atsın bana biri ..
  • steam ne bilmiyorum ama aradığın türkçe yama ise
    http://r*a*p*i*d*s*h*a*r*e.com/files/90793092/tr_yama.rar burdan indir ve kurarken şifre olarak 76843 yap türkçe olur.

quote:

Orijinalden alıntı: kreasom

arkadaşlar oyunun türkçe patchini steam üzerinden bir türlü yapamadım daha önceden steam üzerinden bu yamayı kullanan arkadaş var mı yardımcı olursa çok makbule geçer bu ramazanda :)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.