Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda serbest dolaşım yok. Yan görevlerde yok. Nasıl fps oyunları belli bir yolda ilerlemeli buda onun gibi. Oblivion dan çok farklı. Oblivion benide çok sarmadı ama bu oyunu 2 kere oynadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: varol0
    arkadaşlar ben oblivion oynadım ama sarmadı bu oyunu alıcam orjinal olarak ama bir kaç sorum var oyun sadece görevlerdenmi oluşuyo yani görevler bitince oblivion daki gibi dolaşıp yan görevler yapabiliyomuyuz.at varmı ev alabiliyormuyuz obliviondaki gibi kısacası oyunun oynanışı hakkında yardımcı olurmusunuz

Oblivionu hiç oynamadığım için yorum yapamayacağım ama bu oyunun çok güzel bir oyun olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu oyunu oynayıpta sıkıldım diyeni görmedim, duymadım.
  • çok çok geç keşfettiğim süper ötesi bir oyun türkçe yamasıyla dahada güzel oynamayan kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakuzun_
    çok çok geç keşfettiğim süper ötesi bir oyun türkçe yamasıyla dahada güzel oynamayan kalmasın

Olsun sevgili kardeşim geç olsunda güç olmasın. Bende bu oyunu çok seviyorum.
  • oyun gerçekten çok güzel, tek eksiği biraz çabuk bitiyor olması
  • Might and Magic ile pek bi alakasını göremedim ama güzel oyun gerçekten
  • merhaba arkadaslar bende oyun oynarken aniden masa üstüne atıyor ve "Your computer experienced a problem that was caused by Half-Life 2 Game Engine" diyerek sanırım oyun motorundan hata veriyor bunun sebebini bilen varsa nasıl halledebilecegimi söylerse. şimdiden alakalı olan kişilere tşk.[sm=s18.gif]
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan789

Might and Magic ile pek bi alakasını göremedim ama güzel oyun gerçekten

Büyü kullanabiliyoruz; silah da var. Geri kalanı da 3DO nun oyunları ile isim benzerliği Aslında 3DO tam batmadan önce Crusaders of Might and Magic diye bir oyun üzerinde uğraşmıştı; omuzdan kamera ile bir adamı kontrol ettiğin; silah ve büyü kullanabildiğin bir oyundu. Biraz ona benzerliği var.
  • merhaba arkadaslar bende oyun oynarken aniden masa üstüne atıyor ve "Your computer experienced a problem that was caused by Half-Life 2 Game Engine" diyerek sanırım oyun motorundan hata veriyor bunun sebebini bilen varsa nasıl halledebilecegimi söylerse. şimdiden alakalı olan kişilere tşk.
    kimsenin bilgisi yokmu acaba??????
  • en korktuğum hayvan örümcek... oyunun her bölümünde örümcek dolu ....
    .
    arkadaşlar bide bnm ekran kartı:ATI RADEON x1950 GT ama oyun bazen takılıyor ekran kartındamı sorun var acaba ???
  • Oyun Ram'e çok abanıyor, adam gibi oynamak için 2 gb şart, bir de ekran kartı sürücüsünün güncel olduğundan emin ol
  • Oynadığım ve sahneleriyle aklımda kalan ender oyunlardan bir tanesi
  • yaw arkadaşlar ben bu oyunu aldım kurudkdan soran tmm oyuna giriyom
    oyun videosu acılıyor ama oyunun menusu acılmadan masa üstüne atıyor ve mm.exe hata falan diyor.
    bu arada sistemimi vereyi: 3gb ram , amd truion x2 2.0 işlemci , geforce 8400 mg ekran akrtı , ve viste kurulu.
    Cd orjnel bi de unutmadan bunu yazayı yanı orj oyun.
  • beyler nereye baksam bu oyunun seeds sayısı çok az pm den bir link atarmısınız
  • http://rapidshare.com/files/214676588/dame.reg.html

Reg dosyasını tekrar ekledim ihtiyacı olan arkadaşlar için.
  • ben biraz geç keşfettim bu oyunu. ancak oyun menüsü geleceğine siyah bir ekran geliyor sürekli alt-tab yapıp belli belirsiz yeşil pembe renklerde menüler görünür hale geliyor.
    ancak oyun başladığında rezalet bir grafik karmaşası oluyor
    1.01 ardından 1.02 kurdum yine de aynı
    acaba vistadanmı kaynaklanıyor bu problem
    çözümü bilen varsa büyük hayra geçer
  • UP!

hadi arkadaşlar mutlaka bi bilen vardır.
    aynı sorunu yaşayan birini gördüm yabancı forumlarda ancak çözümü tam göremedim ya da anlayamadım.
    yok mu bi çözüm öneren?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksmoke

UP!

hadi arkadaşlar mutlaka bi bilen vardır.
    aynı sorunu yaşayan birini gördüm yabancı forumlarda ancak çözümü tam göremedim ya da anlayamadım.
    yok mu bi çözüm öneren?

aşşağıdaki dretx güncelemesini indirirsen problemin büyük olasılıkla cözülür.

http://www.microsoft.com/downloadS/details.aspx?familyid=886ACB56-C91A-4A8E-8BB8-9F20F1244A8E&displaylang=en

• Arkadaşlar burada takıldım burda ne yapacağım lütfen yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sniper Rifle

Arkadaşlar burada takıldım burda ne yapacağım lütfen yardım.

sağa dön ilerde sol tarafta iki duvar arasında bir ara geçit olacaktı oradan yoluna devam edeceksin.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.