Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kosekuu

arkadaşlar bi yardım edin, bi bölüme geldim, ejderhayı öldürmem gerekiyo ama bi türlü öldüremedim, büyük ihtimalle başka bşi yapçam. zaten ordaki kız ingilizce bşiler dedi ama anlamadım. Tam oalrak napçağımı bilen varsa ltfn sölesin

Geldiğin koridora geri gidiceksin sonra ejderhanın dikkatini oraya çekiceksin o kafarsını koridora soktuğu anda kolu indirip kapıyı ejderhanın boynuna oturtcaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Last_Patryn

quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

arkadaşlar bi yardım edin, bi bölüme geldim, ejderhayı öldürmem gerekiyo ama bi türlü öldüremedim, büyük ihtimalle başka bşi yapçam. zaten ordaki kız ingilizce bşiler dedi ama anlamadım. Tam oalrak napçağımı bilen varsa ltfn sölesin

Geldiğin koridora geri gidiceksin sonra ejderhanın dikkatini oraya çekiceksin o kafarsını koridora soktuğu anda kolu indirip kapıyı ejderhanın boynuna oturtcaksın

tamam kardeş teşekkür ederim, ben zaten birinden örenmiştim gene de sağol ilgin için

• Beyler Bende Bir Bölümde Takıldım :D Asansörlü birsey Görevde Kristal odasına cık dior Diyalogda ise (bizimadamkendikendine söylenirken) Cıkılacak yol yok ama asaıya dior... birde yan tarafta kılıc yapma yeri var onuda yaptım ama nsl gecicem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Father Torque

inşallah oyunun sonunda yine uzaylılar ve lazer tabancaları çıkmaz "ancient weapons" diye

Cıkmaz cıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasafdarf

Beyler Bende Bir Bölümde Takıldım :D Asansörlü birsey Görevde Kristal odasına cık dior Diyalogda ise (bizimadamkendikendine söylenirken) Cıkılacak yol yok ama asaıya dior... birde yan tarafta kılıc yapma yeri var onuda yaptım ama nsl gecicem?

Hadi Bitirenler Cevap Bekliyorum sabırsızlandım geceyim orayı ya
  • quote:

quote:

Beyler Bende Bir Bölümde Takıldım :D Asansörlü birsey Görevde Kristal odasına cık dior Diyalogda ise (bizimadamkendikendine söylenirken) Cıkılacak yol yok ama asaıya dior... birde yan tarafta kılıc yapma yeri var onuda yaptım ama nsl gecicem?

Hadi Bitirenler Cevap Bekliyorum sabırsızlandım geceyim orayı ya

Sevgili dostum kılıç yaptığın odadan çıkınca tam karşında asansöre ait dişliler var. Burada bir kol var, kolu çekince dişliler çalışmaya başlayacak. Sonra geldiğin yoldan geri dönüp merdivenlerden aşağıya doğru inceksin( Orcları öldürerek geldiğin yoldan). Aşağıya doğru inmeye devam ederken yolda ortalarda biryerde goblinlerin olduğu bir yer vardı ( mağara gibi biryer) buradaki asansöre binip aşağıya ineceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1_g2 -- 26 Haziran 2008; 17:14:45 >

• Hmm tmm arıyayım
  • Simdi Gideceğim yol ordan cıkıp hani Tahta evler var hatta birisinin yarısı cokuor ordanmı yoksa merdiven var kare harypotterdeki gibi sürekli inion tepede de beyaz ısık var ordanmı ?
  • Oyun güzeldi gercekten acaba exp veya benzeri bişeyler gelicekmi bilen varmı¿
  • Bu oyunun adı Dark Messiah OF Might Magic değil ki. Yani öyle de, aradakı OF bağlacını kim koymuş oraya? Oyunun paketinde yok öyle birşey. Ayrıca sitesinde de yok. Might and Magic, Dark Messiah olarak geçiyor. İnternette aratınca iki şekilde de çıkıyor ama. Kim ne derse desin bu OF yok orda. Ubisoft'un satın alma sitesinde de Dark Messiah: Might & Magic olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 3 Temmuz 2008; 0:20:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikay93

Bu oyunun adı Dark Messiah OF Might Magic değil ki. Yani öyle de, aradakı OF bağlacını kim koymuş oraya? Oyunun paketinde yok öyle birşey. Ayrıca sitesinde de yok. Might and Magic, Dark Messiah olarak geçiyor. İnternette aratınca iki şekilde de çıkıyor ama. Kim ne derse desin bu OF yok orda. Ubisoft'un satın alma sitesinde de Dark Messiah: Might & Magic olarak geçiyor.

Arkadaşın dediği doğrudur

Ayrıca oyuna exp gelecek fakat Pc'ye şuan için çıkıp çıkmayacağı belli değil sanırım sadece konsollara yapıyorlardı.

Oyunun adı : Dark Messiah : Might & Magic : Elements
  • şu örümcek gibi bi heykel var ..ona 3 tane taş koyuyosun..orda takıldım arkadaşlar ya..2 tane taşı buldum diğerini her yerde arıyorum yok..biraz yardımcı olabilir misiniz ??

ya bi de kılıç nası yapılıyo ya.bi beceremedim .kaç defa o odalara girdim ama yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubillian -- 14 Temmuz 2008; 10:07:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

şu örümcek gibi bi heykel var ..ona 3 tane taş koyuyosun..orda takıldım arkadaşlar ya..2 tane taşı buldum diğerini her yerde arıyorum yok..biraz yardımcı olabilir misiniz ??

Orası zaten briaz gıcık bir yer. Bulamayınca deli gibi dönüp duruyor insan. Bulduğun iki tanesini nerede buldun? 3 farklı yerde duruyor çünkü o taşlar. Hiç olmadı Youtube'da oyunun tamamnın yer aldığı bir tam çözüm video var. Parça halinde. O videolara bir bak derim.
  • quote:

şu örümcek gibi bi heykel var ..ona 3 tane taş koyuyosun..orda takıldım arkadaşlar ya..2 tane taşı buldum diğerini her yerde arıyorum yok..biraz yardımcı olabilir misiniz ??

ya bi de kılıç nası yapılıyo ya.bi beceremedim .kaç defa o odalara girdim ama yapamadım

Burda bırının takılacagını bılıyodumOrda emınım bır yerde duvarda tas var kesın onu bulamamıssındır hanı bı yerde zombıler gelıyo sureklı orda duvarda onu alabılmen ıcınde nesnelerı cekme gucunun olması lazım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eommaergh

quote:

Burda bırının takılacagını bılıyodumOrda emınım bır yerde duvarda tas var kesın onu bulamamıssındır hanı bı yerde zombıler gelıyo sureklı orda duvarda onu alabılmen ıcınde nesnelerı cekme gucunun olması lazım....

ya o dediin yer yüksekte olan bi taş var onu demiyor musun..onu aldım hocam rope bow sağolsun..her bi yere onla gidiyorum zaten..şu uçurumdaki evlerde de parçalanan bi ev vardı.orda bi platemail vardı allem ettim kallem ettim yüzlerce deneme sonrası aldım onu ordan....ama sonuç ne oldu dersin...giyemiyorum ..endurance 2 mi ne istio..ööle bişe

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Eommaergh

quote:

ya o dediin yer yüksekte olan bi taş var onu demiyor musun..onu aldım hocam rope bow sağolsun..her bi yere onla gidiyorum zaten..şu uçurumdaki evlerde de parçalanan bi ev vardı.orda bi platemail vardı allem ettim kallem ettim yüzlerce deneme sonrası aldım onu ordan....ama sonuç ne oldu dersin...giyemiyorum ..endurance 2 mi ne istio..ööle bişe

EE hangılerını aldın pekı sen tasların...

• Şu oyunu vista da oynayamadım. Ah vista ah
  • Boşuna oyunu almayayım.Vista'da uyum sorunu mu var ?64bit Vista kullanıyorum.
  • bu oyun güzel mi dostlar tavsiye edermisiniz??

grafikleri oynanısı iii mi
  • Türkçe dili var oyunun. Onu da bir yükle ve gör oyunun ne kadar güzel olduğunu.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.