Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: levyeli

bu oyun için çok kısa diyorlardı ama bence okadarda kısa değil.

bence kısa neden dersen oyun çok zevkli ve insan bitince üzülüyor. Sıkıcı bir oyun olsa kısa gelmezdi.

@VIKING sona yakınsın hocam malesef
  • doğru diyosun oyun oldukça zevkli son zamanlardaki en iyi oyunlardan biri. Hem akıcı bi oyun hemde ortamlar atmosfer filan çok etkileyci
  • Ben şu oyunu vista da oynayamadım. En çok ona yanarım.
  • Oyun toplam 10 bolum(ilk bolumu saymıyorum).Beyler siz oyunu hangi sonla bitirdiniz?Bu arada sanırım Bu oyunun 3'lemesi yapılacakmıs.İnsallah diyorumç
  • quote:

Orjinalden alıntı: hammerdown

Oyun toplam 10 bolum(ilk bolumu saymıyorum).Beyler siz oyunu hangi sonla bitirdiniz?Bu arada sanırım Bu oyunun 3'lemesi yapılacakmıs.İnsallah diyorumç

oyunun sonu gelmeden 1 dk kadar önce save etmiştim,ikisini de bitirmiş oldum bu sayede.ama bana kalsa şeytan kızı da yanıma almak üzere pederi kurtarıp güçlerimiz birleştirir,hoş bir sinerji oluşturur, dünyayı kasıp kavururdum.
  • Kardeşlerim oyunun um.dll dosyasını pm den atabilecek olan varmı bi şekilde silinmiş girmiyo oyuna.

Bir de 2.bölüme geçtiğimde heryer simsiyah oluyodu vistadan mı kaynaklanıyo acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 29 Mart 2008; 14:46:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Kardeşlerim oyunun um.dll dosyasını pm den atabilecek olan varmı bi şekilde silinmiş girmiyo oyuna.

Bir de 2.bölüme geçtiğimde heryer simsiyah oluyodu vistadan mı kaynaklanıyo acaba?

arada ki boşluğu kaldır.http://rapid share.com/files/103322294/um.dll oyunun kurulu olduğu dizinde bin klasörüne kopyala
    yabancı forumlara baktım da um.dll sorununun ilaç versiyonundan kaynaklandığını yazmışlar. 1.02 update i yapıp ilaçlamak lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 29 Mart 2008; 18:15:22 >
  • Burda Taqıldım Donup Dolasıp Aynı YEre Geliyorum ÇIkış Bulamadım Surda Bi Alet Var Sallıyorum Falan Ama Nafile Yardım :)
     Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]
  • Oyunun başları sanırsam. Karşı tarafta açılmayan büyük bir kapı var mı ?. o kapının sağından yada solunda bir geçiş var karanlık olduğu için göremeyebilirsin gece grüşünü kullan oray girince oyun yeniden yüklenecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Entombed

Burda Taqıldım Donup Dolasıp Aynı YEre Geliyorum ÇIkış Bulamadım Surda Bi Alet Var Sallıyorum Falan Ama Nafile Yardım :)

hatırladığım kadarıyla eklediğin resme göre sağ arka tarafa doğru gideceksin,samurailar vardı o tarafta.
  • BUlamadım kapı Falan bide buna baqın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eths -- 30 Mart 2008; 21:30:37 >
  • Benim hatırladığım bu resme bakarak, düz karşıya devam et, ve sola dön binanın yanından. Orada sanki binanın altına doğru inen bir kapı var (sanki kiler, depo misali bir giriş kapısı gibi) galiba oraya giriyorduk.
    quote:

BUlamadım kapı Falan bide buna baqın

• quote:

BUlamadım kapı Falan bide buna baqın

Sağ tarafta arka bahçeye açılan bir geçiş var oraya gireceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 31 Mart 2008; 18:54:49 >

• Düz devam edip sola döneceksin
  • dostlar ben bu oyunu bitirmiştim zamanında ama god mod karışık ..dadıyla tekrar bitirim die yükledim..mis gibi oynarken oyun res attırdı pc ye..soradan tekrar girdim oyuna loading de takılıp kalıor.ctrl alt del yapıorum yine res atıor pc..kafayı yedim..gittm bi tane daa aldım onda da aynı sorun war ..nedendir yahu kafayı yiiiciim..sistemim oyun için ii zaten zamanında yüksek ayarda oynamıştım..bide son bişey 15 lira orjinali..multi oynamak için almaı düşünüorum..multisini denien eleman war mı bi bilgilendirin beni
  • bu süper oyuna yeni başladım 9. chapter daydım fakat arada oyundan atmalar ve grafik problemleri nedeniyle 1.2 patchini yükledim problemler düzeldi fakat bu seferde savegameler bitti. okadar yere tekrar gelmek 10 saatten fazlasını alır sanıyorum internettede araştırdım fakat hiçbir yerde save leri yok oyunun.burdan bi arkadaş bana elindeki savegame i yollayabilirmi acaba?
    şimdiden teşekkürler bol oyunlu günler.
  • arkadaşlar arınmak ve xana yı içimden çıkarmak için sanctuary of ylath a gidiyorum fakat kapının önünde olması gereken priest olmadığı için içeri giremiyorum.
  • Erhan p.m attim sana nasil arıncagınla ilgili,

Simdi Save Dosyasini veriyorum ancak Bende Sadece Chapter 7 İle Son boldum var,Son bolumde Leannayi oldudugum icin sana Chapter 7nin saveni verecem biraz daha eglenmis olursun.

http://r*pidshare.com/files/108643201/Dm_Save.rar.html

Bu Arada Ben orjinal alıcam Dark messiahi arkadaslar hic multi oynayan varmi,Single single nereye kadar 13 oldu :D
  • tamam teşekkür ediyorum
  • hocam heralde yanlış saveleri yollamışsın çunku yolladıgın 2 savede epilogue bölümüne ait.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.