Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş turkceyama indir simdi ac dosyaları orada ıkı tane dosya olmasi lazım mm ve bitane baska bir dosya bunlari kopyala Dark messiah klasorunun icine yapıstır turkce olcaktir.(yani indirdigin dosyalari dark messiah dosyasının icine kopyala)

Şimdi bak internetten buldum dark messiah forumlarında save'ini her chapterin savesi var sende chapter 6'ya tikla gerisini bakma :D(33mb dosya)İndirdiğin klasordeki butun saveleri Dark Messiah Might and Magic/mm/save klasorunun ıcıne kopyala sonra oyuna gir.

http://rapidshare.com/files/90660322/dmsaves_weplist.zip.html

Ayrıca oyunda takıldıgın herhangi bir yer olursa p.m atarsin.Yada senorya filan karakterler.

bu arada ****:r-a-p-i-d-s-h-a-r-e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hammerdown -- 10 Şubat 2008; 15:56:22 >

• arkadaslar cesitli kaynaklardan elde ettigimi bilgiye gore (vay be gorende CIA falan diycek) D&R da oyun 15 liraya satiliyormus. multiplayeri da cok zevkli olan bu oyunu orjinal alin , online oynayin , derim size.evet...
  • iki dvdyse zaten 10 ytl vericez korsana, o zaman tabii ki orjinal alınır ama ööle mi gerçekten?
  • ogrendigime gore D&R da bugune kadar cok cok az satildigi icin , 15 ytl gibi cuzi bir rakama dusurtmusler oyunun fiyatini. bu cumartesi taksime gidip almayi dusunuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: subnoise
    ogrendigime gore D&R da bugune kadar cok cok az satildigi icin , 15 ytl gibi cuzi bir rakama dusurtmusler oyunun fiyatini. bu cumartesi taksime gidip almayi dusunuyorum...

wall süper D&R da varsa almak lazım yaw
  • kardeşim alakan için çok teşekkür ederim yaa çok sağol hemen oyuna başlıyorum senin şerefine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: error-83
    kardeşim alakan için çok teşekkür ederim yaa çok sağol hemen oyuna başlıyorum senin şerefine...

error-83 kardeş kusura bakma ben yardımcı olamadım evdeki pc birkaç gündür arızalı yeniden kurulum yapıcam fırsat bulamadım. Save lerde silinecek herhalde ama olsun gerekirse baştan başlarım. Sana oyunu baştan başlamanı ve birkaç defa oynamanı tavsiye ederim her seferinde değişik özelliklerini geliştir, örneğin ikinci oynadığında mutlaka assasin özelliklerini geliştir. İlk zamanlar zor oluyor ancak skillerin arttığında süper sevkli oluyor. Cart curt adam doğruyorsun göremiyorlar bile seni, sonra critical hits dolunca bıçağı fırlatıyorsun adamın boğazına sağlanıyor vs. vs.
    Bu oyunda oynanacak çok güzel hareketler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: error-83

valla kardeşim bunu benim için yaparsan çok sevinirim çok makbule geçer bide başka bi soru daha sen türkçe olarak oyunu oynadınmı hiç ben de yama var ama yapamadım senin bu konu hakkında bilgin varmı işte yamanın linki (http://www.oyunet.net/forum/index.php?showtopic=661)

Linkteki yama dosyası ölmüş elide olan bir arkadaş uploadlayabilir mi ?
  • yhaw bu bazi silahlari taktigimizda ekran mavi oluo power strike ile adama wurunca gecio silah ozelligi doldugunda yine kare kare oluo ekran dama gbi bide suya girdigim zman ekran bembeyaz oluo daha oncede oluo du gemili bolumde sora patch yukled,m suyun icini gormeye basladm dhaa sonra tekrar ilerledim chapter 5 heralde suya girdim bembeyaz bunlarin cozumu nedir
    pc ozellkleri : (biras kulustur ama oynayabliom)
    768mb ram
    fx5500 nvidia
    80gb harddisk
    amd athlon +2600 1,92 Ghz islemci
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar
    yhaw bu bazi silahlari taktigimizda ekran mavi oluo power strike ile adama wurunca gecio silah ozelligi doldugunda yine kare kare oluo ekran dama gbi bide suya girdigim zman ekran bembeyaz oluo daha oncede oluo du gemili bolumde sora patch yukled,m suyun icini gormeye basladm dhaa sonra tekrar ilerledim chapter 5 heralde suya girdim bembeyaz bunlarin cozumu nedir
    pc ozellkleri : (biras kulustur ama oynayabliom)
    768mb ram
    fx5500 nvidia
    80gb harddisk
    amd athlon +2600 1,92 Ghz islemci

Benzer bir sorun bende de vardı Anti Alias'ı açınca düzeldi.
  • ya arakadaslar ben bunu oldurmek istiom
  • ya arkadaşlar bi bölümde takıldım kaldım forumlardada inceledim ama bi cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

the temple of spder da dagların tepesinde kurulu evler war orayı temizledim bi yere gittim bi kolu indirdim '' take the sairs back to teh evelation to access the crystal climber'' dedi yan odada da kılıc dövme yeri wardı kılıcı da yapamadım yardımcı olabilirmisiniz lutfen cok tesekkurler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_okan

ya arakadaslar ben bunu oldurmek istiom

Ok ile gözüne saldır sürekli. Herhangi bir hilesi yok sadece gözü. +2 Skill Point veriyor öldürmelisin
  • saol denedim olmedi hangi silahla olduriim "Long Sword","Long Bow",Rope Bow ","Lightning Dagger"
    Ok diosan
    "Long Bow",Rope Bow " bunlardan hangisi
  • Varya Sırf High Detail Oynamak için Oyunu bi daha oynıyacağım...

Türkçe yama ve update fix-i aşağıdaki linktedir, crack değildir...

Eğer Elinizdeki oyun bendeki gibi rarlı ise ama benimki açılınca 6-7GB oluyoo tam sürüm yani (hs ları kaıköydeyim)
    Updateleri kurmak için .reg yapmanız gerekli.
    C:\Dark Messiah of Might and Magic paketi açtıktan sonra. oyunun patchlerini yapın 1.01 ve 1.02 sonra ilaçlayın mikrop kapmasın

http://rapid.share.com/files/93469121/darkmessiah.rar.html

ii eğlenceler

• Bu Hatada NEYAVVV
  • quote:

saol denedim olmedi hangi silahla olduriim "Long Sword","Long Bow",Rope Bow ","Lightning Dagger"
    Ok diosan

Lightning Dagger ile öldürmeni tavsiye ederim. Daha güçlü bir silah
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazure87
    ya arkadaşlar bi bölümde takıldım kaldım forumlardada inceledim ama bi cevap bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..
    the temple of spder da dagların tepesinde kurulu evler war orayı temizledim bi yere gittim bi kolu indirdim '' take the sairs back to teh evelation to access the crystal climber'' dedi yan odada da kılıc dövme yeri wardı kılıcı da yapamadım yardımcı olabilirmisiniz lutfen cok tesekkurler...

Sevgili dostum
    1. Daha önce inventoryine kattığın demir yada altını ateşin yanındaki kovanın içine koyuyorsun
    2. Yandaki kolu çevirip kovayı ateşin üstüne getiriyorsun.
    3. sol taraftaki körüğü kullanıp ateşi canlandırıyorsun.
    4. sağ taraftaki kolu çevirip kovayı en sağa getir, bu aşamada erimiş maden yalağın içine dökülüyor.
    5. yalağın yanındaki kolu çek su dolacak , içinden kılıcı al.
    6. Kılıcı tekrar ateşin üstüne koy sol taraftaki körüğü kullanıp ateşi canlandır.
    7. kılıcı eline al arkandaki yerin üstüne koy ve çekiçle döv.
    8. kılıcı tekrar eline al köşedeki alete koy sap takılacak ve kılıç hazır olacak

• quote:

saol denedim olmedi hangi silahla olduriim "Long Sword","Long Bow",Rope Bow ","Lightning Dagger"
    Ok diosan

Long Bow tabi. Gitmen gereken yolun oraya gel, hani şu oraya girdiğin yerin orası. oraya çık oraya saldırmıyo ve gelemiyor. Orada ok ve büyü ile gözüne saldır sadece. Bir süre sonra dizlerinin üstüne düşecek, koşup kılıcını kınından çek ve gözüne sapla.

• arkadaşlar aşağıdaki linkteki bölümde kaldım görevi bi türlü yerine getiremedim yardımcı olursanız sevinirim.

http://img208.imageshack.us/my.php?image=objuf5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levyeli -- 28 Şubat 2008; 12:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.