Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

bin klasörüne baktınmı ?

baktım hereyere yok,tam yeni kart aldım şu oyunu adam gibi oynayım dedim off
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cglr_ua_cglr
    quote:

ya arkadaşlar bu oyunu bitirenler ben daha yeni oynuyorum yalnız öğrenmek istediğim şu bazı kapılar açılmıyor, bir iki videoda gördüm açılmayan kapıları adamımız maymuncuk tarzı birşey ile açabiliyor ama videodaki yerlere geldim fakat o maymuncuk gibi aleti ben bulamadım bunu nasıl nerden elde ediyoruz bilen varsa bi zahmet bilgi verebilirmi ?

OYUN GEREĞİ OLAYLAR İÇERESİNDE ŞAHET OYUNA IRDAN DEVAM EDCEKSEN MAYMUNCUĞU BULURSUN BULAMIYOSAN DEMEKKİ BÖLÜMÜNÜN AMACI FARKLI

ya öyle deme. Bakmadığım yer kalmadı zaten ilk bölümlerde şehir saldırıya uğrayınca o yaratığı kovalayıp kaçırdığmız bölümden hemen sonraki mekanda arka tarafta kilitli bi kapı var bir videoda orayı adamın maymuncuk ile açtığını seyrettim.. Ama videonun başından itibaren seyrettim adam maymuncuk falan almıyor herhangibiryerden skill'lerle alakalı mı acaba lütfen yardım

Maymuncuk bulunan birşey değil. Magic skillerinde burglar adında bir özellik var, 8 skill point değerinde. Bunu alırsan açılmayan tüm kapıları açabiliyorsun, ayrıca gizili tuzakları da görebilme özelliğine kavuşuyorsun.

• teşekkürler yiğit1_g2, oyunu bitirme noktasına geldim. Biraz warrior bir karakter oldu. Pek büyü skill'i almadım.. Ama birdaha oynadığımda bakacam...
  • quote:

teşekkürler yiğit1_g2, oyunu bitirme noktasına geldim. Biraz warrior bir karakter oldu. Pek büyü skill'i almadım.. Ama birdaha oynadığımda bakacam...

Rica ederim skywalkerhan, ben birkaç defa bitirdim, takıldığın noktalar olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Bu arada assasin olarak oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Hele hele stealth skill 3 olup , master thief outfit elbisesini giydinmi, üstüne birde shadow steel dagger bıçağını da aldınmı ( Bu bıçak Örümcek heykeli olan bir bölüm var. Bu bölümde 4 tane kristal buluyor ve örümcek heykeline takıyoruz. Bu bölümde en son kristalin olduğu yerde küçük gölcüğün en üstünde tavandaki tahtaların üstünde bulunuyor. Buraya ipli okla tırmanıp buradaki sandıktan bıçağı aldınızmı çok avantajlı duruma geçiyorsunuz.) önünde kimse duramaz

• Assasin olarak oynuyorum oyun bir miktar sapıttı. Shadow steel daggers bıçağını kullanıyordum. Ok aldım elindeki bıçağı bırakmadan ok atmaya başladı, bıçakları yere attığımda bir çift bıçak ellerimin yanında havada kalıyor. Çok acaip ve komik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2

quote:

teşekkürler yiğit1_g2, oyunu bitirme noktasına geldim. Biraz warrior bir karakter oldu. Pek büyü skill'i almadım.. Ama birdaha oynadığımda bakacam...

Rica ederim skywalkerhan, ben birkaç defa bitirdim, takıldığın noktalar olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    Bu arada assasin olarak oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Hele hele stealth skill 3 olup , master thief outfit elbisesini giydinmi, üstüne birde shadow steel dagger bıçağını da aldınmı ( Bu bıçak Örümcek heykeli olan bir bölüm var. Bu bölümde 4 tane kristal buluyor ve örümcek heykeline takıyoruz. Bu bölümde en son kristalin olduğu yerde küçük gölcüğün en üstünde tavandaki tahtaların üstünde bulunuyor. Buraya ipli okla tırmanıp buradaki sandıktan bıçağı aldınızmı çok avantajlı duruma geçiyorsunuz.) önünde kimse duramaz

selam arkadaşım ben bu oyunu birkere bitirdim ama çok sevdiğim için birdah bitireyim diye yükledim oyunu oynuyorum oyunun bazı yerlerinde oyun çöküyor masaüstüne atıyor çözüm bulamadım sebeb nedir anakartmı bozuk yav

ayrıca telekineslede örümcek taşını alabilir tırmanmasına gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 1 Kasım 2007; 16:13:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta
    quote:

Orjinalden alıntı: yigit1_g2
    quote:

selam arkadaşım ben bu oyunu birkere bitirdim ama çok sevdiğim için birdah bitireyim diye yükledim oyunu oynuyorum oyunun bazı yerlerinde oyun çöküyor masaüstüne atıyor çözüm bulamadım sebeb nedir anakartmı bozuk yav
    ayrıca telekineslede örümcek taşını alabilir tırmanmasına gerek yok

Selam keskinbalta
    evet oyunun bazı yerlerinde masaütüne atma sorunu azalmış olmasına rağmen ( Ekran kartı driverını güncelleyince azaldı) ara ara yapıyor. Sorun sanırım oyunun yaması ile düzeliyor. Ancak bendeki oyun korsan olduğu için maalesef yamayı yapamıyorum.
    İkinci söylediğin örümcek taşı için değil; o kısımdan sonra en son taşı aldığımız küçük gölün olduğu yerde tavanın en üstündeki sandığın içinde bulunan bıçak için söylemiştim.

• benimkide korsan oyun herhalde oyunun klasörleri ve dosyaları yanlış biçimde rar dan çıkartılıyor olmalıki çökme yaşıyorum çünki yamada fayda etmedi türkçe sorun olabilirmi türkçe yama yaptım yüzde yüz türkçe oldu güzel oldu ama acaba diyorum ...
  • quote:

benimkide korsan oyun herhalde oyunun klasörleri ve dosyaları yanlış biçimde rar dan çıkartılıyor olmalıki çökme yaşıyorum çünki yamada fayda etmedi türkçe sorun olabilirmi türkçe yama yaptım yüzde yüz türkçe oldu güzel oldu ama acaba diyorum ...

Nasıl patch kurdur pm atarmısın?
    + ben oyunu kurdum .exe dosyası çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: htahsin

quote:

benimkide korsan oyun herhalde oyunun klasörleri ve dosyaları yanlış biçimde rar dan çıkartılıyor olmalıki çökme yaşıyorum çünki yamada fayda etmedi türkçe sorun olabilirmi türkçe yama yaptım yüzde yüz türkçe oldu güzel oldu ama acaba diyorum ...

internetten indirmedim oyunu tek dvd olarak aldım oyun

dvd de 3 parti rar var birinci parti uygulama dosyası rarları çıkartınca oyunu setup yapmaya gerek kalmıyor olduğu gibi kuruluyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: htahsin

quote:

internetten indirmedim oyunu tek dvd olarak aldım oyun

dvd de 3 parti rar var birinci parti uygulama dosyası rarları çıkartınca oyunu setup yapmaya gerek kalmıyor olduğu gibi kuruluyor

benimkide tek dvd
    patch kuramadım+içinden exe çıkmadı

• ben ptch dan şüpheleniyorum oyundaki çökme ondan olabilir kurmayacağım bukez öyle deneyeceğim

exe çıkması lazım hedef şöyle olsa gerek

C:\Program Files\DARK MESSIAH\Dark Messiah of Might and Magic
  • quote:

ben ptch dan şüpheleniyorum oyundaki çökme ondan olabilir kurmayacağım bukez öyle deneyeceğim

exe çıkması lazım hedef şöyle olsa gerek

C:\Program Files\DARK MESSIAH\Dark Messiah of Might and Magic

teşekkürler
  • Yaw bu arada oyunu internet üzerinden multiplayer oynayan oldumu ? steam üzerinden oynanabiliyormuş sanırım. Bildiğiniz bir server varmı ??
  • Hileleri kullandım tüm büyü ve özellikleri aldım. Tabiiki oyunun zevki azalıyor ancak , bazı özellikler güzel olmuş. Örneğin adrenalin doldurğunda iki critical hit sahibi oluyorsunuz. Weaken büyüsüde ilgin.
    ç critical hit dolduğunda kullanırsanız düşmanız küçültüyor , böcek gibi eziyorsunuz.
  • arkadaslar oyunda strength im 3 olmasına rağmen ''sword of the dragonclaw'' kılıcını kullanamıyorum.. hatta üzerine tıkladıgım zaman XANA ile konusmalar geçiyo.. birgün kullanırım falan diyoruz,XANA ise kullanamıcaksın bu kılıcı gibilerinden konusuyo.. acaba oyun sonundaki elemanı falan mı öldürürken kullanıcaz bu kılıcı?

bu kılıcı kullanmanın bi yolu varsa söyleyin.. çok kullanasım var
  • arkadaşlar gemili bölümde güverte kapsı açılması söyleniyor bu kapı nerede lütfen bitiren arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufztan

arkadaşlar gemili bölümde güverte kapsı açılması söyleniyor bu kapı nerede lütfen bitiren arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz

güverte kapısı, geminin avlusunda Yani güvertesinde. Dimdik duran tahta kalas gibi birşey. Üzerine gibip tıkla aşağı inecek. Ben de baya bir takılmıştım orda
  • demosunu indirip denedim ve oyunu çok beğendim,en azından oblivion gibi hantal değil.Orjinali de 15ytl ki kaçmaz valla,hafta içi iner çarşıya alırım.
  • arkadaşlar bu bölümde kaldım ne yapmamız lazım v kilisede sudan sonra
    http://img249.imageshack.us/img249/7489/adszxh4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufztan -- 5 Ocak 2008; 18:04:26 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.